![]() |
Alıntı:
hayırlı olsun... |
Alıntı:
|
Sevgili Ukba bu başlığın moderatörü gibi oldunuz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
geri kalan 10 kişi son oyunuzu kendisine kullandığınız konusunda umutlu olsun, böylece kimseyi küstürmemiş olursunuz :) |
Alıntı:
|
beni yıkacaklarmış...;D
kaç kişi ile uleynnnn...;D |
Ukba üstad, seviyorum seni :)
nerden çıktı şimdi bu deme, öyle içimden geldi, bitanesin :) |
Alıntı:
baktım ukba yok seçenekler arasında..heralde .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fütüvvet abi listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler. Noktaların efendisi bu cılgın tutumun yokmu deli oluyorum milleti ürküterek oylarını alıyorsun seni insan hakları mahkemesine havale edicem. Korku cumhuriyeti kurmuşsun sen :w: |
Alıntı:
:olmaz: |
Alıntı:
|
Alıntı:
KENDİNE KIYMA..BU KADAR MEYDANA ÇIKMA..ELDE NE YİĞİTLER VAR.. |
Alıntı:
|
birinci belli...
ikinci kim...;ı: |
novek niye yok listede yav :D
|
Alıntı:
öncelikle psikolojik harekat başlatacagız (: Baskıyı orta sahada kurup kısa paslarla sonuca gidecegiz (: (; ama malumunuz odur ki ::Nun:: gibi bi defans oyuncusu var (: tek ihtiyacımız olan 10 numara (; kıvrak bileklere sahip bi on numara transferi için tişörtümün kollarını sıvadım (; Haldun Üstünelle konuşup ardayı Sayın sadri başkanla konuşup Alanzinho'yu transfer edecegiz (: daha ayın bitmesine çok var (: transferlerde pürüz çıkmazsa ay sonunda devirmiş olacagız (: Alıntı:
Elimizde anayasa mahkemesine kadar götürebilecegimiz dosyalar var (: Hürriyet'ten belgeli (: Ukbâ abi seni de bizim takımın yedek kalecisi yapalım (; |
Arkadaşlar sakin olalım..Mazallah bu gidişle demokrasiyide yiyeceksiniz..:)Ben Nûn kardeşimize katılmıyorum;Orman Kanununun bana verdiği yetkiye dayanarak hüküm veriyorum diyor,ancak her mesajında kene dolaşıyor yahu,bak yine dolaşıyor PC'mde gitt gittt..:)
|
Bu işe artık balyoz karıştı..
Darbe temizler.. (; ömer abi getir bi tane gömlek askısı demokrasi askıya alalım olmuyor böyle (; Benim oyumla yandaş medya mensubu bir kişinin oyu bir mi olacak (; |
Toprağımla Beni yıkamayacaksınız...
Hani nerede demokrasi... alın demokrasi demokrasi dediniz... sonuç ortada... |
hay demokrasiyi icat edenin ben (: cınk cınk cınk (: bu zamanda demokrasi mi kaldı (; eski dusunce bu vakti zamanında ben demiştim bu demokrasi de gelecek yok diye ama dinlemediler.. Futbol federasyonu acil olacark devletin yönetimine el koymalı (; Pardon yanlış federasyon yazmışım okuma yazma bilmeyenler federasyonu ve Ögrenci oldugunu dolmuşta hatırlayanlar federasyonu yönetime el koymalı! burdan Kenan Verem Paşaya sesleniyorum verem ol emi!!
|
Ah be Erhan...
keşke sen olsaydın yaf karşımda...=)) |
yok ben böyle iyiyim (:
|
Eyi Baalım...
öyle ol...;D |
ERHAN abi "kıvrak bileklere sahip bi on numara transferi için tişörtümün kollarını sıvadım (;" vay be ;D
Bu arada görende sanki futbol takımı yönetiyoruz biz darbe diyoruz erhan abi on numaradan bahsediyor.:hihi2: Alıntı:
:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2: Ya hadi indirelim balyozu.... |
Oyumu bi kisiye kullandim, hadi hayirlisi
|
Muhammet adama rakip de yok ki (:
Ukba'yı bizim takıma alsak ii olacak (: (; Satılık oyu olan var mı ? 20 tencere kap çanak verecez (; |
Alıntı:
|
(: koalisyona hayır (:
Refah yol hükümetinden ders al az (: |
erhan birşeyler yap batıyoruz :)
|
(: (; uşaklar düşündüm de gerçekten hak eden kazanıyor (;
(; adam üşenmemiş lobi çalışması yapmış (; Hiç lobi çalışması yapanla yapmayan bir olur mu (; Ben bi oy kullanmıştım geri 2 oyum daha var (; galiba ben de demokratik bi şekilde şekil insana verip birinci olmasında benim de tuzum olsun diyecegim (; |
Erhan bana verilen oylar elektrik su gibi dönmesede farklı şekilde dönecek...=))
|
ibrahim abi yola da razıyım (; yol lazım koyun yolu bozuk (; yaylaya dogru bi yol yaparsın artık (;
|
Elbette...
Nasıl olsa vaatler havada kalacağı için verdim gitti yol vaadini...;D bir an cem uzan gibi hissettim kendimi...;D |
Abi mazot bi lira çok sen onu da aşagı çek (: umud fakirin ekmegi (: nolurr (:
|
Alıntı:
|
Bütün arkadaşlarımız bana göre ayın üyesi gerçekten çok değerli kişiler İnsanın hepsine oy veresi geliyor ..
|
Alıntı:
eyvALLAH abi.:gül: |
All times are GMT +3. The time now is 10:37. |