![]() |
Münazara ligi yorumlarınız...
Alıntı:
sen gel gel ;) bitti bak bakalim bir hafta daha A takimi ne dersiniz ne olacak sonuc??? sevindirecek mi bizi??? |
biz sevinicezz bu hafta :P kızdım ama size heee sondan bi önceki yazınızaa >:( sinirim bozuldu son yazımızı kısa tuttum ondan
|
Alıntı:
ama son yazi da ayni seyleri paylastik bizimkisi de bayagi bir kisa oldu ;) bakalim hakeden kazansin ;) hayirlisi |
iide biz ne dedik ki size ühüüüü :-\
|
zeynep kardesim benim dusundugum sey su idi
sinirsiz ozgurluk kavramini anlatmak yerine sinirlandirilmis bir ozgurluk kavramini anlatiyordunuz bizim savunmamiz gereken o idi ;) |
iyide insan doğuştan zaten sınırlı yaratılmış bizim tartışmamız bu sınırlı yaşamın içindeki sınırsız özgürlüklerle ilgili olmalıydı zaten kaldı ki münazaramız bitti ve benim kişisel görüşüm bazı özgürlüklerin sınırlandırılmasından yana evet ama düşünce inanç ifade vb türden özgürlüklerin sınırlandırılması bence yanlış ve burdada onu savunduk zaten neyse
|
acaba ne zaman açıklanacak ??? ???
|
öss gibi heycan yaptın yani mavişh :)
|
Alıntı:
neyse hafta bitti tadini cikarma zamani yine de uzmus isek affola bilmem ki zeynep gecen hafta cok bekledim ahmet abi buralarda aciklama yapar simdi |
ben de ahmet abi bir açıklama yapsın diye soruyorum ama sesim gitmiyo galiba ahmet abiiiiii
|
ahmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D
|
ne oldu yine burada..neye aciklama yapacagiz yine :)..nuri gözüme görünme yiktin ihaleyi üstüme, kayboldun gözü kör olasica 8)
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D abi sonuclar hani munazara var ya onu diyoruz :) biz bitti bir hafta daha biliyoruz yanlis mi??? |
annem bilgisayarın başına oturunca niye hep gülüp duruyosun diyo güldürmeyin beni yaa annem deli sancak beni ;D
|
arkadaslar ben juri üyesi olarak yazilari bu gece detaylica inceleyecegim..ancak sonuclar ancak yarin ögleden sonra aciklanabilir, yarin sabah konferansim olmasi nedeniyle internette olamayacagim...
ama benden baska iki jüri daha var, onlar puanlamalarini belki yakin zamanda ekleyebilirler.. hepinize kolay gelsin ;) |
Alıntı:
huri mi ?????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bilmiyorum abi
ince isleri vardir :) :D baksana hala yok |
Alıntı:
|
ay ölmeyin emi ya gülmekten öleceğim şimdi :D
|
hep bu ahmet abi
:) allah razi olsun ondan |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kustum ya
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( bi dua ettik rusvet dedin :'( :'( :'( :'( |
yok ahmet abicim biz senin gibi mükemmel muhteşem süper bir insana niye rüşvet verelim ;D
|
Alıntı:
senin neyini seviyorsa bu millet 8) |
ben de seytan tuyu var abi ondan
ben herkesi seveyim .. birisi beni sevsen yeter :-[ :-[ |
bekliyoruz abii güzel düşüncelerini ::)
|
Sevgili juri uyelerimizden
olumlu, olumsuz, butun elestirilerinizi ornekler ile alabilir miyiz ??? ahmet abi nurullah ????? diger juri ekibi???? |
Alıntı:
|
Selahattin...biz seninle aynı takımdık ama yorum yapayım dedim dün çıkmışım takımdan:)....Bi münazara yapamadım iyimi...
|
Alıntı:
|
emre kardesim
ozel mesajlarina bakar misin ?? 3 tane mesaj attim ;) zor durumda kaldigim icin juri ile gorusup bu karari almak zorunda kaldim |
Alıntı:
|
ahmet abi ya araya güzel şeyler de yaz tamam mı
valla geçen sefer yazmışsın yazmışsın sonra şu kazandı demişsin..araya iki iltifat da ekle en azından kızlara ;D |
Alıntı:
saliha ya bakin siz ;D ;D ;D |
Alıntı:
bu gece bütün yazilar teker teker incelenecek ve her yazi ayri olarak degerlendirilecektir.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:17. |