![]() |
Alıntı:
5. gün de bitti |
bu gün 20 dk geçilmelide olsa iftarımı açıyorum şükür.. ama yinede sitemliyim bu ramazan yemeğin tuzu, evin neşesi ailem yanım da yok çünkü..
|
tek başına iftarın da tadı olmuyor .. =/
|
evet malesef.
|
Evet...
İftarı yaptık... Çayın dibini arıyoruz... |
anca kendi boğazına başka işin yok zaten:neki:
|
Alıntı:
|
ara ordan burayı bi semaver bi nargile falan yollat. ama sen anca bahane yolluyon:evet:
|
Olar yanında sütlü kahvede istenmi looo...;D
olm sen daha istanbula gelip çay ısmarlıcadın...;ı: |
hadi nan ben misafir geliyom, senin ısmarlaman gerek. hem para sende bende değil;D
|
Amcaoğlu işe başlayan sensin beyav...;D
Hem ben büyüğüm küçükler büyüklere hürmette kusur göstermezler... Aliciğe ısmarlatırız çayları...;D |
Alıntı:
|
Mahallemin davulcusu kendini aştı.
Resmen zurnacı getirmiş yanında halay havası çalıyo;D |
Şu davulcunun sesini bir benmi duymuyorum ne. Bir gün davula özel hiç uyumayacam.
Sahur sonrası iş yerine gelmek sahur serinliğinde çalışmak çok keyifli olacak. Ezan vakti ve etrafımızdaki hayvanların uluması koca bir teslimiyetin göstergesi. |
|
Karikatür manyak :w:
Orucu açmadan son yarım saat çok stresli oluyorum,tüm gün iyiken son yarım saat acayip oluyor. Hele oruç tutmayıp sofraya oturup şapırdatarak yiyen,oruç tutuyormuş gibi yemeğe abanan varsa tüm taım kaçıyor.Bugün olduu gibi,doymadan kalktım sofradan. :@ |
Gülmekten kırıldım he Mehmet...;D
|
Alıntı:
|
Eee...
Ramazanla aranız nasıl hele deyin bakem...??? |
Çok güzel ama dediğim gibi son yarıms aat çok stresli ;D
Hele ailemle çok didişiyorum :w: Ama haklıyım hacı (H) |
Niye Hacı neden didişiyon yahu...;D
|
Yarınki pankartımın detayları belli oldu :)
Dandi(K)eMAL Tekerlemesi SSK'yı Soydum, Başucuma Koydum, Ben Cebimi İyi Doldurdum, Duma Duma Dum! Tekrar İs-ti-yo-rum!.. www.akpartiforum.com Gençliği ... :hihi2: |
Alıntı:
Furkan,bence keMAL ne anlar hayırdan yaz :w: Daha asice yazı geliyor aklıma ama neyse ;D |
Evet günlerdir beklediğim davul sesini duyduk hamd olsun çok erken başlıyorlar o yüzden duymuyormuşum. Sebep olan duymam için beni tetikleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dün akşam iftara yakın devlet hastanesine bir sebepten ötürü gittim. İftarın yaklaşması ile beraber hastane güvenliği ellerinde sefer tasları ile hastaneye giriş yaptı malzemeleri odalarına bıraktıktan sonra bir kaç arkadaş dışardaki banklara oturdular. Yanlarına yanaştım bende oturdum oturmaz olaydım. :) Arkadaşlar mütahitin elinde olmaktan asgari ücret seviyesinde çalışmaktan hatta hiç bir haklarının olmamasından dem vurdular . Yetkililerin bu duruma el koymalarından dem vurdular üstüne birde yemeklerin yemek fabrikasından temini söz konusu iken o yemeklerden hoşlanmamaları o yüzden yemeklerini belediyenin dağıtttığı yerden karşılamaları dolayısı ile belediye ye şükranlarını iletmeleri hoştu bir yönü ile. Kısacası dün böyle bir vaktimiz oldu. Şimdi de iş yerine geldik sahuru burda yapıcaz Allah izin verirse. |
Sahur bitti sıra ezanda.
|
Ey ahali...
Kalkın Güm Güm Güm... Davulcunuz geldi beyav...;D |
forum ses ver :)
|
Tamam ama sonra sesimi geri isterim :hihi2:
Iyy gece gece iğrenç bir espri yaptım :) |
Alıntı:
uykudan uyandın varsayıyor ve unutuyorum bu espriyi :) |
Alıntı:
Aman toprağımmmm... ne yaptın...;D |
konya iftarı bekliyordur şimdi saat geldi malum tutucu şehir :)
|
Selamun aleykum hayırlı sahurlar ... |
Ve Aleykumselam...
Davul sesini duyan geliyor iyi iyi...;D |
aleyküm selam
|
ve aleykumselam...
|
abiler feci acıktım, çay demlensede yemek yisek(:
|
Aheyy
nüfus arttı... |
Alıntı:
Abi davul demeyin ... Bir gün bu davulcu bu mahalleden sağ çıkmayacak galiba ... Çok erken geliyor ... Yada çok geç geliyor ...:) |
Alıntı:
ustam naptın sen yav :) vallahi çay demliyorlar içerde ben 1.5 ltlik bi su kaptım dikiyom kafama çayda içerim herhalde ver elini yatışşş... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 05:24. |