Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Son zamanlarda forum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138513)

unnamed 10-28-2010 12:48

sadece o değil....
yine dolu mesajım silinmiş...
geçen gün 70'e varan mesajım silinmişti...
bugün baktım 40 küsürü gitmiş....

_SoN_ 10-28-2010 12:53

Mesajlarla alakalı bir düzenleme yada silme yapılmadı,eminmisiniz mesajlarınızın silindiğine.

Asi_isyankar 10-28-2010 12:57

Yok mesajlarım silinmemiş benim.
Kimsenin mesajlarının silindiğini de zannetmiyorum.

unnamed 10-28-2010 13:03

sayın SON,
geçen günde bu şikayetimi dile getirmiştim.
Foruma en son son girdiğimde mesaj sayım 3530 küsürdü, şimdikini siz görüyorsunuz.

_SoN_ 10-28-2010 13:06

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825331)
sayın SON,
geçen günde bu şikayetimi dile getirmiştim.
Foruma en son son girdiğimde mesaj sayım 3530 küsürdü, şimdikini siz görüyorsunuz.

Yine söylüyorum,bir veri kaybı yaşanmamıştır,eğer sayılardan eminseniz sizin bu sıkıntınızıda araştırayım.en son aldığımız hata ile alakalı araştırma yapılmış ve gerekli düzenlemeler yapılmıştır,bu düzenlemelerin arasında veri kaybına sebep olacak bir durum yoktur.

unnamed 10-28-2010 13:15

Eminim sayısından...
hatta buna bağlı beğeni gücü sayımda düşmüştür...

unnamed 11-01-2010 01:33

Alıntı:

forumdaki durgunluğun sebebi olarak hastalıklıca yorumlar yapan milli görüşçülerin bölüm sorumlulukları almalarını görüyorum. benide çok defa bırakma noktasında getirmişlerdir. mesela Atatürk konusunda olsun Gülen konularında olsun..bunların ben sağlıklı ve göz açıcı gönül açıcı bir şey paylaştıklarını gördüğümü hatırlamıyorum. AK PARTİ FORUMDA ak partiden başka herşey paylaşılıyor..insan bu forumda ak partiyle şlgili bilgilenmeye geldiğinde sevdiği değerlere dahada saldırıldığını görüyor. ben kaç kere çileden çıktı bu forumda MİLLİ GÖRÜÇÜ BÖLÜM SORUMLULARI YÜZÜNDEN ! bunlar nasıl o konumlara geldiler hangi yeteneklerinden dolayı işte kaçırıyorlar insanları aşırı nefret ediyorum onlardan ama onlaa bırakmamaya çalışyorum bu forumu..bu hastalıktan bu virüslerden bu forum temizlenmelidir.
hipermuhafazkar
konu kilitlendiği için buraya yazmak istedim...
bu forumda senin gibi bir adam yöneticilik yapmışken bu laf çakmalar ne oluyor?
gülüröme milleti kendine...
milli görüşçü adam yönetici olunca laf at, cemmatçi adam olunca sus pus ol...
ya ikisininde hakkını savun yada ortaya çıkıp palalık yapma...
orta yol bellidir...
çıksın millet adaylığını koysun herkes ona göre yönetici olsun..
tepedeki üç beş adamın şahsi düşüncesiyle olmaz bu işler...
böyle ayrılıklar doğar..
.kendileri çok iyi bilir ya...
yönetim özele taşıyoruz konuyu orda tartışacağız...
merak ettiğim nedense o konuların hiç bir zaman cevapları gelmemiştir...
adamlar sayfa açar, emek verirler onlara teşekkür etmek yerine küür eder gibi adamların sayfasını silerler kendi bomboş sayfalarını resmi sayfa olarak gösterirler...
sonra da biz biliyoruz olur....
ya burdakiler forumun ne olduğunu hala çözemediler yada ben hiç birşey bilmiyorum...
orta yolu bu ondan sonra hak hukuktan bahset hiper...

Asi_isyankar 11-01-2010 13:39

"Son Zamanlarda Forum"
Bazen ağır işleyişi nedeniyle insanı verem ediyor.
Bu durum ne zaman düzeltilecek acaba?

Asi_isyankar 11-02-2010 23:04

Yönetimden
Kadim Dolunay'ın siteye davet etmesini talep ediyorum...
Kendisinin de burda olmaması önemli bir kayıptır...

Mavera 11-02-2010 23:05

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827435)
Yönetimden
Kadim Dolunay'ın siteye davet etmesini talep ediyorum...
Kendisinin de burda olmaması önemli bir kayıptır...

evet, remzi nerelerde acaba..

münih 11-09-2010 00:38

Evet fscebook a daldı millet ne varsa orada o kadar popüler? ama google baab önlerini kececek gibi haberlede çok ileri gidiyorsun diyor.

Konıu açma konusu ise sınırlama normal olabilir konu açmada forum alanı, trafiği için.
Herkes her ywere yazabilmeli yorumu. Zaten foruma aykırı yazılar yazarlara ait. Forum görevleileride denetliyorlardır gelen konuları. Uygun olmayanları zaten silerler.

Ruh-i zar 11-09-2010 00:42

Bence de Dolunay Kadim abi gelmeli..

Asi_isyankar 11-12-2010 20:59

Az önce Furkanca_Bakış kardeşimin imzası dikkatimi çekti.
HiperMahafazakar'dan dolayı mı siteden ayrılma kararı aldı acaba?
Yönetim bize bu konuda bir bilgi verebilir mi?

İntifada 11-12-2010 21:04

hayır furkan össye hazırlanıyor...

Mavera 11-12-2010 21:31

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831076)
Az önce Furkanca_Bakış kardeşimin imzası dikkatimi çekti.
HiperMahafazakar'dan dolayı mı siteden ayrılma kararı aldı acaba?
Yönetim bize bu konuda bir bilgi verebilir mi?

;D;D;D sen furkani taniyamamissin iki gözüm :karizmatik:

RDönmezs 11-27-2010 23:01

bence yüksek rütbelilerin daha hareketli olması gerekiyor. bende bi zamanlar kendi forumumla uğraşıyordum ben girip bakmazsam hareket getirmezse normal üyeler niye girip birşeyler yapsın ki ?
herkes aynı seviyede yoğunlaşırsa daha neşeli zevkli ortam olur. ama o burada olmaz!!!

Mavera 11-27-2010 23:07

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836189)
bence yüksek rütbelilerin daha hareketli olması gerekiyor. bende bi zamanlar kendi forumumla uğraşıyordum ben girip bakmazsam hareket getirmezse normal üyeler niye girip birşeyler yapsın ki ?
herkes aynı seviyede yoğunlaşırsa daha neşeli zevkli ortam olur. ama o burada olmaz!!!

la cömez calisacaksin yok öyle rütbeliler calissin filan suraya bak 3 yildir üyesin mesaj sayina bakarmisin sonrada rütbeliler hareket getirsin diyorsun ;D;D

Asi_isyankar 11-27-2010 23:14

Hayırdır, site yine ağırlaşmıştı bu akşam?

unnamed 11-27-2010 23:17

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836189)

aa rıdvan öyle şey olur mu?
koskaca forum sahibi senin benimle muhattap olur mu?
forumun kirasını o ödüyor..
söz ve karar onda...

AK Üye 11-28-2010 00:09

Forumda farklı ses duyduklarında direkt sesin menbaına yani sesin sahibinin kişiliğine saldıran insanlar olmasa keşke...
Sadece bir temenni...

Yeri gelmişken söyleyelim dedik...
Mesela; biri hakkımda 'dönek, önce güzel Türkçe sonra MSN dili kullanıyor' demişti...
Bunu yazan yirmi milyon asır düşünsem içinden çıkamayacağım hilaf-ı akıl bu kanıya nasıl varmış, bir de hiç kendine yanılma payı bırakmadan pervasızca şahsım adına değerlendirmede bulunmuştur...

Pes ve hayret...
Daha birçok...
Misal ve mesela...
Mesela...
Misal...

Vesselam...

İntifada 11-28-2010 00:22

çok kasıyor gençler çok kasıyor...
fatal error görmekten bıktım...
konu açarken 10 dakka bekliyor...
sırf o yüzden konu açmıyorum bazen...

RDönmezs 11-28-2010 02:12

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836193)
la cömez calisacaksin yok öyle rütbeliler calissin filan suraya bak 3 yildir üyesin mesaj sayina bakarmisin sonrada rütbeliler hareket getirsin diyorsun ;D;D

çömez mi dediniz siz ???
kelimelere dikkat edelim!
ben çalıştım zamanında kırdılar, beni kıranı bende kırarım.
çiftlik değil burası herkes eşit. ak forum diyoruz emeğin alasını akıttım ama naptılar bi hiç uğruna anlamadan, dinlemeden pervasızca böbürlenerek silip güya yok ettiklerini sandılar.
bu forum öyle zaman olduki baskın yediğinde biz hep burdaydık ama diğerleri yoktu onlar ancak bizim adımızı çizdiler onları ise sevdiler!!! ;)
anlıyormusun?
3 yıldır burdayım eski üyeliğim nerede bi sorsana üstlerine ???
376 üye numaralı RDönmezs ne oldu bi sor bakim ???
mesaj sayısına mı bakılıyor? o zaman eski üyeliğimi git bi gör bak linke tarihine neler yapmışım?
http://www.akpartiforum.com/9679-822...79-t21495.html

İntifada 11-28-2010 02:14

adam haklı beyler...

Mavera 11-28-2010 02:15

ridvan seni tanimadigimi saniyorsun :) ben ahmet la seni sevdigimizden takiliyoruz sen bana gecmisini anlatiyorsun, askolsun cok cabuk unutulmusuz :)..
ayni durum bendede var kardesim bende sifirdan basladim bütün mesajlarimiz gitti saglik olsun sonucta herseyin bir dönüsümü vardir.
bu arada cok cabuk unutulduk ya sana cidden askolsun yada ben oldugumumu tahmin etmedin ridvancim ;)

unnamed 11-28-2010 02:20

adam sonuna kadar haklı...
bu lafların üzerine ancak şapka çıkartılır...

RDönmezs 11-28-2010 02:23

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836193)

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836322)
ridvan seni tanimadigimi saniyorsun :) ben ahmet la seni sevdigimizden takiliyoruz sen bana gecmisini anlatiyorsun, askolsun cok cabuk unutulmusuz :)..
ayni durum bendede var kardesim bende sifirdan basladim bütün mesajlarimiz gitti saglik olsun sonucta herseyin bir dönüsümü vardir.
bu arada cok cabuk unutulduk ya sana cidden askolsun yada ben oldugumumu tahmin etmedin ridvancim ;)

yok tanıdığını biliyorum Ahmet bey abi.
benim bu yapılan durumlara tepkim geçmedi. anlamam ben. takıldığını anladım aynı tarzda cevap verdim.
unutmak yok bende hep eskilerden gidiyorum.
"sağlık olsun" diyemiyorum ben hak etmediğim şekilde çizik attılar ayıbın alasını yaptılar.
biz forumda hareket yapalım her boş vaktimizde girelim bakalım neler oluyor diyerekten forumu basarlar biz bakar taklaşırız ama onlar sadece banlanır bizi ise silip süpürürler.
yakışmıyor hemde hiç.

Mavera 11-28-2010 02:30

ridvancim eskileri karistirirsak isin icinden cikamayiz kaldiki o önemli sahsiyet burada yok o yüzden arkadan konusmanin anlami yok..
sonucta biz burada birilerinin kari kasi, kari gözü icin girmiyoruz ak parti icin giriyoruz o halde böyle gel, gitler olur..
sonucta asagi yukari 3 yildir kesintili buradayiz bu tür kisisel egolarini, parti menfaatlerinden önde tutan insanlar olmustur, olacakdir..
senide anliyorum bütün mesajlarin, bütün emeklerin silinmis ayni sekilde benimde öyle oldu bende yeniden üyelik aldim, yazdigim binlerce mesaj gitti ama aslinda hic gocunmadim bence bu yeni bir baslangicti, yeni bir milatti.
bu acidan seninde yeni bir baslangic adina 0 dan baslaman güzeldir kardesim eskiyi karistirmak yerine gelecege bakmak en güzelidir..
bizimde hatalarimiz oldu, olacakdirda bu forum belki birilerinin tapulu mali olabilir ama ak parti aslla o halde biz forum icin degil ak parti icin burdayiz..
bu acidan ben kendi adima "birak daginik kalsin" prensibimine sahibim yani hersey olacagina varir diyenlerdenim güzel kardesim ;)

RDönmezs 11-28-2010 02:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836330)
ridvancim eskileri karistirirsak isin icinden cikamayiz kaldiki o önemli sahsiyet burada yok o yüzden arkadan konusmanin anlami yok..
sonucta biz burada birilerinin kari kasi, kari gözü icin girmiyoruz ak parti icin giriyoruz o halde böyle gel, gitler olur..
sonucta asagi yukari 3 yildir kesintili buradayiz bu tür kisisel egolarini, parti menfaatlerinden önde tutan insanlar olmustur, olacakdir..
senide anliyorum bütün mesajlarin, bütün emeklerin silinmis ayni sekilde benimde öyle oldu bende yeniden üyelik aldim, yazdigim binlerce mesaj gitti ama aslinda hic gocunmadim bence bu yeni bir baslangicti, yeni bir milatti.
bu acidan seninde yeni bir baslangic adina 0 dan baslaman güzeldir kardesim eskiyi karistirmak yerine gelecege bakmak en güzelidir..
bizimde hatalarimiz oldu, olacakdirda bu forum belki birilerinin tapulu mali olabilir ama ak parti aslla o halde biz forum icin degil ak parti icin burdayiz..
bu acidan ben kendi adima "birak daginik kalsin" prensibimine sahibim yani hersey olacagina varir diyenlerdenim güzel kardesim ;)

Beni artık olanlar zerre miktar ilgilendirmiyor!
Ben eskilerden çok sevdiğim görüştüğüm dostlarım arkadaşlarım için burdayım.
Yok ben arkadan konuşmuyorum, yazıyorum işte buraya gören görsün! Yanlışım yok fazlam var. Haklıysam konuşurum susmam!
Parti için giriyoruz demişsinde bu yapılan hal ve hareketler parti görüntüsüne hiç yakışmıyor!
Her neyse isteyen istediğini yapsın!
Dostlarıma, arkadaşlarıma selamlar, herkesede iyi forumlar.

unnamed 11-28-2010 02:40

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836330)

iyide ağabey...
dün yapılan bugünde yapılır farketmez ki...
zihniyet aynı olduktan sonra...
bizi buraya bağlayan şey başta siyasi düşüncemiz...
ama forumda sadece sityaset yapmıyoruz kurduğumuz dostluklarda var..
bunlara tüm forum şahit...
yarın öbür gün tepedeki bir adam her an seni gönderebilir..
yakın zamanda da yaşadık bunu hatırlarsan...
dava için ben bu forumda iki dakka durmam...
bu forum çünkü dava forumu değil...
toplasan şu forumda iki elin parmak sayısını geçmeyecek dava adamı var..
ya diğerleri....
şu üst yönetimdekiler(tenzih ettiğim birkaç kişi var) bir dökülsün bakalım, kim reelde destek oluyor partisine?
öyle kişiler tanıdım ki bu forumda, reelde ilçesindeki parti binasını bilmiyor..
sonra bana dava adamlığı şuuru öğretiyor...
burda gelip ahkam kesmekle dava adamlığı olmuyor...
kimse kusura bakmasın...

Mavera 11-28-2010 02:43

bence kendini nasil mutlu ediyorsan, nasil izah edebiliyorsan öyle takil.. sonucta hersey olacagina varir..
bazi tabulari yikmak malesef zordur o halde zamana birakmak gerekir yok yine degisen birsey yoksa gözardi etmek en iyisidir..
herkes birseyler icin bu foruma giriyor mesela ben hic kimse icin girmiyorum sadece güncel konularda fikir alisverisi yapmak icin sonucta forum gibi buradaki arkadaslarda sanal ve ister istemez sanal bir yere kadardir ve zamaninda ciddiye alma hatasini yapip yeterince hayal kirikligina ugradik.
ama senin ve diger arkadaslar icin bir arti var sizler istanbulda ikamet ediyorsunuz mesafeler yakin sanali, gercege dönüstürebiliyor güzel bulusmalar yapabiliyorsunuz acikcasi bundan sonrasida olsa olsa teferruat olur..

RDönmezs 11-28-2010 02:45

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836337)
iyide ağabey...
ya diğerleri....
şu üst yönetimdekiler(tenzih ettiğim birkaç kişi var) bir dökülsün bakalım, kim reelde destek oluyor partisine?
öyle kişiler tanıdım ki bu forumda, reelde ilçesindeki parti binasını bilmiyor..
kimse kusura bakmasın...

Bende bunu demek istiyorum!
Ancak kuru gürültü başka birşey yok!
neyse onlar hancı, biz yolcuyuz! :güzel:

Mavera 11-28-2010 02:47

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836337)
iyide ağabey...
ya diğerleri....
kimse kusura bakmasın...

sana birsey diyeyim o tepedekinden kastin kimdir ama o dahil kimse umrumda degil yani ben buraya birilerine yaranmak, birilerinin hosuna gidecek seyler yazmak icin girmiyorum..
buraya giris amacim tamamen siyasidir o halde birilerinin keyfine göre hareket etme veya üslubumuda degistirme durumum asla olmadi, olmazda kadiki bu tutum sendede mevcut yani umursamazlik, dogru bildigini söylemek olmasi gerekende budur..
neden dersen sanalda bile bir insan ilkeli, prensibli olamiyorsa reelde pisirigin önde gidenidir..
acikcasi kisilerin foruma neden girdigi pek umrumda degil umrumda olan benim neden girdigim ve beklentilerimin karsilanip, karsilanmadigidir.

unnamed 11-28-2010 02:52

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836343)
sana birsey diyeyim o tepedekinden kastin kimdir ama o dahil kimse umrumda degil yani ben buraya birilerine yaranmak, birilerinin hosuna gidecek seyler yazmak icin girmiyorum..
buraya giris amacim tamamen siyasidir o halde birilerinin keyfine göre hareket etme veya üslubumuda degistirme durumum asla olmadi, olmazda kadiki bu tutum sendede mevcut yani umursamazlik, dogru bildigini söylemek olmasi gerekende budur..
neden dersen sanalda bile bir insan ilkeli, prensibli olamiyorsa reelde pisirigin önde gidenidir..
acikcasi kisilerin foruma neden girdigi pek umrumda degil umrumda olan benim neden girdigim ve beklentilerimin karsilanip, karsilanmadigidir.

açıkça söylemem gerekir ki o kastettiğim kişiler(3 kişi) arasında sen yoksun ağabey...
onlar bu yazıyı okuduklarında kendileri anlarlar...
eyvallah..
benim asıl demek istediğim, dava diyoruz ya sürekli, o yüzden birşeyler sürekli gözüme batıyor..
yoksa kimin neden girip ne yaptığı benide ırgalamaz...

Mavera 11-28-2010 02:58

haci suda bir gercek kabul edelim ki ak partide tam anlamiyla dava bilinci yerlesmedi bu sadece bu forumda degil teskilatlardada öyle ben mesela benim ilcemin teskilatini biliyorum ne kadar yiyici var ak partide o teskilata ilk ve son gidisim..
yani parti üzerinden rant elde etmeye calisanlar teskilatlari kaplamis durumda buda dava bilincini yerle bir ediyor o cok laf ettigimiz milli görüscülerde bile dava bilinci üst seviyede..
malesef teskiatlar olarak basbakanimizin hizina ayak uyduramiyoruz bakin facebook gibi bir iletisim agi var ama chp liler tarafindan ele gecirilmis, ak parti sayfalari kapatiliyor neden cünkü örgütlenme yok, calisma yok sadece secimlerden sonra basarilariyla övünme var..

Mavera 11-28-2010 02:58

haci suda bir gercek kabul edelim ki ak partide tam anlamiyla dava bilinci yerlesmedi bu sadece bu forumda degil teskilatlardada öyle ben mesela benim ilcemin teskilatini biliyorum ne kadar yiyici var ak partide o teskilata ilk ve son gidisim..
yani parti üzerinden rant elde etmeye calisanlar teskilatlari kaplamis durumda buda dava bilincini yerle bir ediyor o cok laf ettigimiz milli görüscülerde bile dava bilinci üst seviyede..
malesef teskiatlar olarak basbakanimizin hizina ayak uyduramiyoruz bakin facebook gibi bir iletisim agi var ama chp liler tarafindan ele gecirilmis, ak parti sayfalari kapatiliyor neden cünkü örgütlenme yok, calisma yok sadece secimlerden sonra basarilariyla övünme var..

unnamed 11-28-2010 03:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836348)

ağabey belki güzel birşey değil ama, siyaset dediğimiz iş zaten şirket işi..
tamamen şirket olarak görün siyaseti...

ki içimde kalmasın ve kimsenin üzerinde şüphe bırakmamak adına şu üst yönetimi açayım...
Yalçın başkanım ve Ak_kelebek hariç diğer üst yönetimin dava bilincinden süpheliyim...
şurda bir hafta kadar önce yönetimdeydim...
_son_ orda hakaret edeni şöyle yapacaz yada böyle yapacaz diye söylerken, bizide lafın ucunda iğnlerken, bizde kalktık al o zaman yetkiyi dedik ki, son tamamıyla yönetimle alakası olmayan ve sadece teknik ebine bakan bir arkadaş olması hasabiyle yetki alma gibi bir yetkisi yokken aldı yetkimizi...
biz al dediğimizde yönetimin görüş bildirir dedi, hiper bilmem neyin küfür ettiği akşam yetkimizi aldı...(yetkisiz olmasına rağmen)
hiç önemli değil alsın...
ama zamanlama çok gözüme battı...
aynı konuyu gönülden de yapmıştı...
hatırlarsınız Nusret'i banlamıştı..
ki senelerini foruma vermiş bir adam...
o yüzden gecelerimizi baskın gelemsin, forum için ne yaparız diye forumda öldürürken, şimdi sadece ne diyorum ağabey biliyormusun sevdiğim bir kaç kişi olmasa uğramam...
beni ilgilendirmez...
ne halleri varsa görsünler...

Hüdaverdi 11-28-2010 10:24

Ne olmuş foruma ;D
Bişey olduğu yok ama şöyle en azından aktif yeni 10 üye gelse harika olur.
Bu yüzden aramıza yeni katılan,özellikle yeni katılıp ilk 3 gün gibi bir sürede aktif olanlara sıcak davranmamız lazım forumdan soğup gitmemeleri için.
Hemen ilişki kurmak lazım,sohbet konsusunda muhabeet etmek gerekir fazla sıkmadan kişileri.Güzel tata bırakmak lazım.
Malum soğuk olur ilk üye,bakar 'aa bunlar kendi aralarında raks olmuş aralarına almazlar' diyip yol tutar gider.
Bu arada raks olmak ne demekse içimden geldi yazdım kötü bişey değildir umarım :w:

_SoN_ 11-28-2010 13:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836351)
ağabey belki güzel birşey değil ama, siyaset dediğimiz iş zaten şirket işi..
tamamen şirket olarak görün siyaseti...

ki içimde kalmasın ve kimsenin üzerinde şüphe bırakmamak adına şu üst yönetimi açayım...
Yalçın başkanım ve Ak_kelebek hariç diğer üst yönetimin dava bilincinden süpheliyim...
şurda bir hafta kadar önce yönetimdeydim...
_son_ orda hakaret edeni şöyle yapacaz yada böyle yapacaz diye söylerken, bizide lafın ucunda iğnlerken, bizde kalktık al o zaman yetkiyi dedik ki, son tamamıyla yönetimle alakası olmayan ve sadece teknik ebine bakan bir arkadaş olması hasabiyle yetki alma gibi bir yetkisi yokken aldı yetkimizi...
biz al dediğimizde yönetimin görüş bildirir dedi, hiper bilmem neyin küfür ettiği akşam yetkimizi aldı...(yetkisiz olmasına rağmen)
hiç önemli değil alsın...
ama zamanlama çok gözüme battı...
aynı konuyu gönülden de yapmıştı...
hatırlarsınız Nusret'i banlamıştı..
ki senelerini foruma vermiş bir adam...
o yüzden gecelerimizi baskın gelemsin, forum için ne yaparız diye forumda öldürürken, şimdi sadece ne diyorum ağabey biliyormusun sevdiğim bir kaç kişi olmasa uğramam...
beni ilgilendirmez...
ne halleri varsa görsünler...

Şu yönetimde tek dava adamı sen vardın senide görevden almışız,gerisi tırıvırı !

_son_ teknik görevliymiş yetkisi olmadığı halde görevden almışmış!

Yahu sen baştan sona kadar kendinle çelişiyorsun,_son_ madem teknik görevliydi,başka yetkisi yoktuda neden al beni görevden istişareyi bekleme diye mesaj attın ?

Bu forumda benim yetkimi ve ne iş yapcağımı sorgulamaklamı dava adamlığı yapacaksın,bu şekildemi kendinin dava adamı olduğunu bizimde boş işlerle uğraştığımızı iddaa edeceksin.

Madem yetkilerimi biliyorsun ve aştığımı düşünüyorsunda neden şikayet etmedin,gereğinin yapılmasını istemedin,forumda şikayet bölümü yokmudur ?

Bu anlam karmaşasına son vermek için yazayım,yöneticilik yaptığım yerde yetki tartışmasının yapıldığı bir ortamda çalışmam.Burada görevi kabul etmemin tek nedeni,yetki sınırlamamın olmamasıdır.Forumda olağan üstü her durumda her konuda yetki sahibi olduğumu ve yaptığım her işlemi üst yönetim adına yaptığımı bilmenizi isterim.

Forum son zamanların en iyi yönetimine ve düzenine doğru gitmektedir.Bunun aksini iddaa edenler somut delillerle şikayette bulunabilirler.Gereğini yaparız.

İntifada 11-28-2010 13:36

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836380)
Ne olmuş foruma ;D
Bişey olduğu yok ama şöyle en azından aktif yeni 10 üye gelse harika olur.
Bu yüzden aramıza yeni katılan,özellikle yeni katılıp ilk 3 gün gibi bir sürede aktif olanlara sıcak davranmamız lazım forumdan soğup gitmemeleri için.
Hemen ilişki kurmak lazım,sohbet konsusunda muhabeet etmek gerekir fazla sıkmadan kişileri.Güzel tata bırakmak lazım.
Malum soğuk olur ilk üye,bakar 'aa bunlar kendi aralarında raks olmuş aralarına almazlar' diyip yol tutar gider.
Bu arada raks olmak ne demekse içimden geldi yazdım kötü bişey değildir umarım :w:

raks ne la...

İntifada 11-28-2010 13:37

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836224)
çok kasıyor gençler çok kasıyor...
fatal error görmekten bıktım...
konu açarken 10 dakka bekliyor...
sırf o yüzden konu açmıyorum bazen...

şu konuyu neye bağlayacağız teknik ekip...

All times are GMT +3. The time now is 17:19.