![]() |
Est. kardeşim.. İnşallah...
|
muhammetcim havandan gecilmiyor :)
|
Alıntı:
Biraz stres atıp kendimize gelelim.. Düşünsene 20 tl kazandım.. Konuş konuş bitmez.. Bir sene beni idare eder. Koskoca 20 tl..:) |
muhammetcim o zaman bende söz vereyim sen iyi bir ünv ye yerles bu kardesin sana güzel bir sürpriz yapacak ;)
|
Alıntı:
20 tl benim dişimin kovuğuna yetmez..:) 5 günde biter maşaallah telefon trafiğim yüksek..:) Eyvaallah abim düşünmen yeter. Bunu söylemen bile bana yetti. Ben güzel bir üniversiteye yerleşeyim ben abime hediye alırım.:) |
Nusretim buyur gel kardeşim..
diğer dostlarıda alalım yakalım semaverimizi... |
Alıntı:
Gruplaşmış olmayalım sonra :) |
Alıntı:
ama yüzümüze.. yok bunu yapamıyorsa.. kendi kendine afkursun dursun..:güzel::güzel:. |
Alıntı:
Birincilikte yakışıyor kardeşime ... :) |
Alıntı:
|
Yakışır.. Yakışmaz mı: )
|
Alıntı:
bütün arkadaslar forum adina degerli ama yorumlarini, durusunu, dogalligini, sayginligini begendigim arkadaslarin üst siralarda olmasi beni ziyadesiyle mutlu etti.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
o kadarda degil :) kaptin kontörü netcen repi, rapi :)
|
Alıntı:
|
Hacı seni en içten muhabbetlerimle kutluyorum. Bu forumda gençlerin emeğine gerçekten saygı gösterildiğine inanıyorum. Çünkü bende bir defa birincilik kurtlar sofrasındada üçüncülük kazanmıştım.
|
Alıntı:
İsmimi gördüğümde şaşırmıştım zaten ama dereceye girmeyi beklemiyordum ;1;1 Oylarını benden yana kullanan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum :saygılar::saygılar: Beni çok utandırdınız :ayutandım::ayutandım: |
merve reyize seni kutluyorum ha .p
|
Alıntı:
ayyy:ayutandım::ayutandım: |
2 günlük yokluğum esnasında sonuçlar açıklandığı için geç bir tebrik olsa da; Ayın Yıldız Üyesi seçilen El Emin, Ayın AK Üyesi olan Merve ve Ayın Üyesi olan Depare başta olmak üzere tüm katılımcıları tebrik ederim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlara mı çektim bu konuda acep..:) Baksana..Çok afilli duruyorlar..:) (O işin latifesi.Size benzeseydim üstümdeki elbiselerden dahi olmaya razı olurdum.:)) |
Alıntı:
Ne oluyoruz ... :) Ne bu karşılıklı övgüler... ??? Dünya övgü haftasımı ... :) Zaten 3. lüğü bir oyla kaybettim, sinirliyim asabiyim...:) Sizde yapmayın böyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim bir dua etmiş, amin demeden olurmu hiç... Amin...:) ( Ama yinede içimden Allah korusun diyorum ) :) |
Alıntı:
kismetse ibrahim abiyle bulusacagim senlede müsait ortamda bulusup bir hasbihal edelim tabiki bizlere istirak edecek güzel insanlarda beni ziyadesiyle memnun eder.. |
merve bida ki aya iyi hazırlık yapmalıyız geç geldim :)
|
Alıntı:
Soğuk havalarda ısınma adına güzel bir buluşma yapılabilir. Bu arada bir adet poz arzu edilirse benden yüksek bir yeri mesken tutmanı istemem ne o fotoğrafta sanki bir hayli uzun muşsun gibi izlenim var kompleks yaptım halbuki yan yana geldiğimizde aynı değilmiydik. Abi bu ayki yarışma sonlandırıldı bir müddet sonra buna da kilit vurabiliriz. |
abicim aradaki fark benim topuklu ayakkabilardan kaynaklaniyor yoksa asagi, yukari ayni boydayiz :)
|
Alıntı:
Eğer mümkün olurda buluşursak aynı ayakkabıları giyerseniz bende kanadoğlunu yanıma alarak kanatlanırım ona göre |
abicim isin icine kanadoglu girerse 367 yi bulamadiigmiz sürece toplanamayiz biz yine islami üsullere göre iki kisiyi bularak cemaat olma yolunu secelim bu arada cemaat derken camii cemaati hemen baska yerlere cekmeyelim :)
|
:) :)
Haklısın abi Kanadoğlunu hiç demokratik buluşmaya karıştırmayalım. Üç general buluşma geçesinden önce kalkar taraf olduğunu beyan eder birde bu yüzden kasılmayalım. Biz cemaat şuuru ile az sayıda buluşmayı sağlayalım (( Cami cemaati)) :) |
abi camii cemaati demisken camiide bulusmayacagiz degilmi yok öyleyse abdestli geleyim bu sefer :)
|
Alıntı:
|
:) Neden ki abi suyun soğukluğundanmı ürküyorsun. Benim tek korkum buluşma yerimizin yine aynı isme yakın bir caminin avlusu olması.
Evet plaj manzaralı olsun dedik karadenize inat Ahmet hocamın gölgesini saldım suyun üzerine . Hatta hatırlarsan o resimden sadece bir saat önce seninle görüşmüştük. :) Furkanım |
biraz geç oldu ama dereceye giren kardeşlerimizi tebrik ediyorum..
güzel paylaşımlarının ve aktifliklerinin devamını bekliyoruz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
forum sizlerle çok güzel :)... |
Alıntı:
Anlaşılan hayat yoğunluğundan girmiyorsunuz.Tabi ki öncelik onun. Mevla yardımcınız olsun.Yanımızda olmanız güzel. |
Kasım Ayı için Ayın Üyeleri Anketi yarışmasında; 1. seçilerek Ayın Yıldız Üyesi olan El Emin 'i, 2. seçilerek Ayın Ak Üyesi olan Merve'yi ve 3. seçilerek Ayın Üyesi olan depare'i tebrik ederim.
Niye 1. olmadın Cimcime? (Diğer smileyin kafasına tokat atan smiley) 2. olduğun için tebrik ederim Cimcime. (Alkışlayan smiley) |
All times are GMT +3. The time now is 14:00. |