![]() |
Mecediyeköy lisesindeyim.Bilmeme reyiz evden okula okuldan eve.
Kuşlarıma bakıyorum sürekli. İddiaya girdik mi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne iddası |
böyle bi msn yok diyor la niye kandırıyon :)
|
bende merak ettim şimdi banada anlatsana abi
9 ışık doktrinini... |
Alıntı:
|
Kuş iddiası.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beyler ben pes ettim beynim iflas etti çekiliyorum :w:
|
Alıntı:
|
La ne reyizi reyiz mi kalmış bu dönemde.
Dalga mı geçiyorsun ne ;D Kuzum 23 yaşındayım,liselerde öyle reyizlik meyizlik ayakları son buldu,aha dev-lis ler ortalığı inletiyor nerede ülkücüler ? Fosss. Ülkücülük bitti ;D Tarihe karıştı günaydın. |
neyse arkadaslar bu kadar samata yeter, hepinize hos görünüzden dolayi tesekkürler :D
|
Arattırılan İP-Adresi: "91.1....2"
91.113.90.112 : 9...0-112.adsl.highway.telekom.at Yazılan Mesajların İP adresleri Mavera 91.1....112 [Kullanıcının Mesajlarını ara] [Üyeye ait diğer İP-Adreslerini ara] yenidünya 91....0.112 [Kullanıcının Mesajlarını ara] [Üyeye ait diğer İP-Adreslerini ara] |
Şimdi çaktım bende yaw puhahahaha :w:
|
günaydin kardesim :).. hele sen ki uyanik gecinirdin :D
|
la mavera daha diyecektim çaktırma bende sizdenim yönetime girmek istiyorum diye kafa bulasım vardı ya :p
hatta çok başka planlarda vardı ışıkları loşlaştırmıştım :P |
Tüh ya kuş alcam diyesevindim :w:
unnamed dedi akiftir o bak ip ye ben de değildir dedim üşendimde :w: Olsun ben de eğlendim aha puhahaah :w: En sonunda pes ettim ama ha :w: Ne kuşu diyor :w: |
ama performansim nasildi.. akinci sen nr verseyin arayacaktim tel de isletecektim ama uyanik ciktin :D
|
ulan msn güme gitti ya :(
|
harbi var mi la öyle bir msn :)
|
Çift nickten banlıcam ;D
|
elleme la o rumuzu 2008 de acmistim kötü zamanlar icin.. bu aksam efkar basti bir dalayim dedim, ilk esrefi uyardim caktirma diye sonra sen dalinca aha dedim yakalandik kesin ip lere bakacak ama sende atladin konuya :D
|
Ne bilim gerek duymadım ip ye ;D
Eğleniyordum hem neden bakim :w: |
olmazmı şimdi açtım :p
|
bekir cildirdi ama :) hele cevhere o resimdeki sen misin nur yüzlüsün gel seni ülkücü yapayim deyin tepki harikaydi :D
|
ben biliyordum ama 3 isimi yaz deyince yazamadın tuzaktı...
|
Alıntı:
|
Ne demişti ? ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben zaten biliyordum 2008 de alınan niçk ve yeni mesajlar bunu mutlaka forumdan biri diye...
|
birde benden niye süphelenemezdiniz söyleyim cünkü klavyemi türkcelestirdim o yüzdem kisa cümleler yaziyordum cünkü yazmakta zorlaniyordum :D
|
ama iyi saf görevlendirilmiş ülkücü taklidiydi...
|
evet klasik ülkücü takildim sadece laf yapan ama icraat, bilgi, birikim olmayan :)
|
bende de 30 40 tane nik vardır...;D
bi gecede ben yapıcam... |
Alıntı:
http://www.siyasetmeydani.net Oylayın yahu anketi ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne kaçacam... işim gücüm yok mehapelilere laf mı annatcam yahu...;D |
All times are GMT +3. The time now is 05:12. |