Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=206)
-   -   Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15319)

MaU_95 03-25-2008 23:40

Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...

Madenlerimizi kimse tekeline almaya çalışmasın, her hükümetin bunları değerlendirmek için planları olur.

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:06

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan iktidarının yaptığı en büyük ekonomik güzellik, Cuntacıların cebini kabartmaktır.

Erbakan Hükümeti, kargayı besleyip, gözünü oydurmuştur.

VesseLam

Böyle derseniz ERDOĞAN a haksızlık etmiş olursunuz O da hakime savcıya yedirdi bak başına ne işler aldı hocam.

Necip Fazil 03-26-2008 00:08

Hakime ve savcıya ne yedirmiş Azizim ?

28 şubat öncesi yapılan zamları bir ortaya koyun bakalım, şuanda en az maaş olan Rektör 40 Bin Ytl alıyor ise, nereden geliyor bunun kaynağı, cuntacı askerlerin cebine giren binlerce YTL 'nin kaynağı nereden geliyor, biraz araştırın ve sonrasında, savcı ve hakimlere Ak Parti hükümeti zamanında yapılan zamların aritmetiğini buraya koyuverin.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:17

Hakim ve Savcılara ek iyileştirme ve yüksek zamlar vererek küçük örnekle

Anayasa Mahkemesi Başkanı, Yargıtay Başkanı ve Danıştay Başkanın
maaşı, Başbakanlık Müsteşarının maaşına eşit hale getirilecek. Diğer
hakim ve savcılar da Başbakanlık Müsteşarının maaşının yüzde 41'i ile
yüzde 98'i arasında değişen oranlarda maaş alacak.

Ayrıca, hakim ve savcılara, ödenmekte olan brüt aylıklarının yüzde
10'u oranında yargı ödeneği verilecek
Hakim ve savcı adaylarına ise kıstas aylığın yüzde 25'i oranında
ek ödeme yapılacak.

eski maaşlarına oranlamayı size bırakıyorum hocam.. Tabi bunun yanında Adli personelin maaşlarından kesilen paralara da bi göz atmanızı istiyorum ..

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:27

Zam öncesi bin 628 YTL maaş alan bir hakim, zam sonrası 2 bin 339 YTL almaya başladı. Birinci sınıfa ayrılan hakim ve savcılar zamlı maaşlar sonrasında 3 bin 56 YTL yerine 4 bin 43 YTL net maaş almaya başladılar,,

1628 sizi yanıltmasın o bodrodaki ne t maaştır..
ZAM oranı %42 ....

yıl 2006 temmuz ne diyorsunuz ?

memur kardeşim 700küsür parayla idare ederken (enflasyon bitek ona vurmuyo bu ülkede )adli personel olarak ek ödemelerini kaldırıp hakime savcıya zam kaynağı yapan cemil çiçek ntv de ne dedi biliyor musunuz
İstemiyorlarsa çalışmasınlar orda çalışmak isteyen binlerce insan var işsiz var...

Necip Fazil 03-26-2008 00:30

Burada da belirtildiği gibi yapılan iyileştirme Başbakanlık Müsteşarlığı örnek alınılarak yapılıyor. Bu yasanın sunulduğu 2006 Haziran'ında, Başbakanlık Müsteşarının aldığı maaş 4 milyar lira yani 4 bin YTL dir.

En düşük memurun maaşı 2006 yılında 800 YTL iken, bir Savcı ve Hakim Maaşının 4 bin YTL olması, sadece iyileştirilme olması demektir.Bunu tutupta büyük bir kıyakmış gibisinden göstermek nekadar etiktir, taktirinize bırakıyorum.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:31

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Zam öncesi bin 628 YTL maaş alan bir hakim, zam sonrası 2 bin 339 YTL almaya başladı. Birinci sınıfa ayrılan hakim ve savcılar zamlı maaşlar sonrasında 3 bin 56 YTL yerine 4 bin 43 YTL net maaş almaya başladılar,,

1628 sizi yanıltmasın o bodrodaki ne t maaştır..
ZAM oranı %42 ....

yıl 2006 temmuz ne diyorsunuz ?

memur kardeşim 700küsür parayla idare ederken (enflasyon bitek ona vurmuyo bu ülkede )adli personel olarak ek ödemelerini kaldırıp hakime savcıya zam kaynağı yapan cemil çiçek ntv de ne dedi biliyor musunuz
İstemiyorlarsa çalışmasınlar orda çalışmak isteyen binlerce insan var işsiz var...

Necip Fazil 03-26-2008 00:33

Şimdi şöyle diyelim o zaman, Başbakan yaklaşık 9 Bin YTL maaş alıyor. Bunuda Bin YTL ye indirelim de 700 YTL ile çalışan memur dostlarımızın gönlü olsun.

Hakim ve Savcılar ile, Başbakan Müsteşarı ve Başbakan ile aynı aylığı alacaksa eğer memur, insanların kendisini kasıp, ilerlemesinin manası nedir? Yada biz en iyisi Komünizmi getirip, mal varlığınada son verelim.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:39

hocam ne alakası var şimdi bunun.

45 yıldır yapılmayan bişeyi yaptı AK Parti ve cüzdanlarını doldurdu hakim savcıların bişey demiyoruz.
bugün dava açanlar o zaman teşekkür etmişti bunu da geçiyoruz

Peki buna nasıl bir kaynak oluşturuldu haberiniz varmı? O 800 ytl lik maaşa kanaat etmeye calışan adli personelin tüm memurlara verilen 40+40 40+80 liralık gelirlerinden kesmiş olabilir mi?
Bunun hemen akabinde açıklanan bi başka müjdeli haber CEMİL ÇİCEK adilinden:
Artık sözleşmeli öğretmene çalışmadığı yaz aylarında da maaş vereceğiz aman ne mutlu olduk bakanım...

Acaba memura %4 zam yapan hükümetimiz kaynak bulamıyorken %42 lik kaynağa birazcık yuh artık dersek ayıp mı etmiş oluruz..

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:42

Alıntı:

Şimdi şöyle diyelim o zaman, Başbakan yaklaşık 9 Bin YTL maaş alıyor. Bunuda Bin YTL ye indirelim de 700 YTL ile çalışan memur dostlarımızın gönlü olsun.
VesseLam

o zaman Erbakanın neden askere yaptığı zamma eleştiri getiriyorsunuz ben bu açıdan sizin iki mesajınızda çelişki görüyorum.Hiç asker ile memur bir olur mu ki onu da geçtim zaten erbakan o sırada memuru bu denli gözardı da etmemişti yanlışmıyım..?
Tabu burda konu erbakan değil konu sizin çelişmeniz hocam

Necip Fazil 03-26-2008 00:49

Burada söz konusu olan yapılan zamların oranıdır. Büyük fonlar ile % 42 yazmışsınız. Peki Erbakan hükümeti askeriyeye % kaç zam yapmıştır bilginiz var mı? Memura yapılan % 50 lik zam sonrasında askeriye ye yapılan % 130'luk zamların nedeni ne idi acaba ? Düşük olan asker maaşlarını dengelemek mi?

28 Şubat öncesini biraz araştırın derim ben. Bizimde kökenimiz Milli Görüş amma, yanlışa yanlış demek boynumuzun borcu.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 00:54

hocam benim anlatmak istediğim Erbakanla bir ilgisi yok farkettiyseniz sizin mesajı örnekleme açısından erbakanı söyledim yoksa benim konum üsttekimesajlarda belli ve bugünü içeriyor
off banane ya erbakandan benim gündemim değil...

Benim gündemim ilk yazdığım mesajlardır.Bir yerde bir haksızlık adaletsizlik varsa onu eleştirmek kötü birşey mi helede desteklediğimiz kimselerse bunun hesabını sormaya hakkım yokmu..:(
sonra gelen milli görüşçü gelen solcu chpli gibi konuşuyorsun diyor gelen bilmem ne herkes bişey konuşuyor..

Günün 24 saati tüm vekilere övgüler mi yağdıralım methiyeler mi dizelim her yapılanı alkışlayalım mı
Olmuyor cemil çiçek m.ali şahin le yürümüyor arkadaş diyorum kendimce.ve önümüzdeki dönem de emekli olmalarını diliyorum artık...

LüGaT 03-26-2008 01:02

Doğrucu davutlara pek itibar etmem. Ak partinin eleştirilecek bir sürü yanı vardır ama bunu forumun ortalık yerinde bir muhalefet yanlısı gibi yapmanın da alemi yok. Uslup yer zaman önemli.

Biraz da mizaç meselesi. Bazı arkadaşlar Ak partiye Ak partiden hizmet almak için gönül veriyor( buna gönül verme denmez ya) bazıları da Ak partiye ve dolayısıyla halka hizmet vermek için gönül veriyor. Olaya bu kadar pragmatist yaklaşanların da hizmet alamam korkusuyla hataları "veryansın" düzeyinde eleştirmeleri normal. Ki kendilerinin mükemmel olduklarını varsayıyorlar olsagerek.

Saygı duyarız.

Necip Fazil 03-26-2008 01:08

Eleştirebilirsiniz muhterem, yeri gelince bizde eleştiriyoruz. Mesela şu geçenlerde Elektiriğe gelecek olan zammı bende hiç manidar bulmamıştım ve tepkimizi de koyduk. Hükümetinde eksikleri, yanlışları elbet olabilir ve olacaktırda.

Benim bu örneği vermemde ki kasıt, vatan perver geçinen kişilerin, vatan severliği asıl kime karşı yaptıklarını anlatmak içindi. Sorduğunuz sorulara da bildiğim kadar cevap vermeye çalıştım.

Başbakanımız daha bugün yaptığı açıklamada, adalete varım, imtiyaza yokum dediler. Medyada, yargıda, rektörlerde ki bu yaygara imtiyazların ellerinden gittiği için değil mi? Laiklik elden gidiyor yalanlarına inanan var mı aramızda ?

Velhasılı kelam, Türkiye'de taşlar yerine oturacaktır. İmtiyaz sahibi insanlarında ellerinden bu imtiyazlar alınacaktır. Bedeli ne olursa olsun.Hükümetimizin en büyük hedefi budur.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 01:09

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Doğrucu davutlara pek itibar etmem. Ak partinin eleştirilecek bir sürü yanı vardır ama bunu forumun ortalık yerinde bir muhalefet yanlısı gibi yapmanın da alemi yok. Uslup yer zaman önemli.

Biraz da mizaç meselesi. Bazı arkadaşlar Ak partiye Ak partiden hizmet almak için gönül veriyor( buna gönül verme denmez ya) bazıları da Ak partiye ve dolayısıyla halka hizmet vermek için gönül veriyor. Olaya bu kadar pragmatist yaklaşanların da hizmet alamam korkusuyla hataları "veryansın" düzeyinde eleştirmeleri normal. Ki kendilerinin mükemmel olduklarını varsayıyorlar olsagerek.

Saygı duyarız.

Kusura bakma daha önce dillendirmistim bu konuyu da sesini yükselten olmadı bu1
ikincisi kusura bakma da biz çıkar değil adalet umuyoruz aslan bu 2
şimdiye kadar ailemden 1 kişi parti sayesinde işe girmemiştir parti sayesinde dükkan açıp araba alıp zenginleşmemiştir

Bbabm mgv deydi yıllarca annem refah-saadet-fazilet akparti kadın kollarında su anda da halen AK Parti kadın kollarında
ben de gençlik kollarındayım (Elazığ istersen ayrıntılarını verebilirim)
Nice yiyiciler vardı senin anlatmak istediğin simdi nerelerdeler bir bilsen..
Benim babam bir öğretmendi halen bir ööğretmen.. ve hiçbir farklılık yok eskisinden, ben kendimi bildiğimden beri böyleydi ya da ...

Tabi bunu sana tatmin ol diye anlatmıyorum ama peşinhüküm verdiğinin farkına varman dileğiyle yazıyorum tabi değerlendirmek senin vicdanına kaldı..Böylesi önyargılı insanlara cevap verme tenezzülünde bulunmazdım ama sonuçta aynı davanın bireyleriyiz bunu hoşgörürüm..

LüGaT 03-26-2008 01:11

Alıntı:

Kusura bakma daha önce dillendirmistim bu konuyu da sesini yükselten olmadı bu1
ikincisi kusura bakma da biz çıkar değil adalet umuyoruz aslan bu 2
şimdiye kadar ailemden 1 kişi parti sayesinde işe girmemiştir parti sayesinde dükkan açıp araba alıp zenginleşmemiştir

Bbabm mgv deydi yıllarca annem refah-saadet-fazilet akparti kadın kollarında su anda da halen AK Parti kadın kollarında
ben de gençlik kollarındayım (Elazığ istersen ayrıntılarını verebilirim)
Nice yiyiciler vardı senin anlatmak istediğin simdi nerelerdeler bir bilsen..
Benim babam bir öğretmendi halen bir ööğretmen.. ve hiçbir farklılık yok eskisinden, ben kendimi bildiğimden beri böyleydi ya da ...

Tabi bunu sana tatmin ol diye anlatmıyorum ama peşinhüküm verdiğinin farkına varman dileğiyle yazıyorum tabi değerlendirmek senin vicdanına kaldı..Böylesi önyargılı insanlara cevap verme tenezzülünde bulunmazdım ama sonuçta aynı davanın bireyleriyiz bunu hoşgörürüm..
Öyleyse üzerine alınmana hiç gerek yokmuş ;) Neyse...

Necip Fazil 03-26-2008 01:11

Bu arada izninizi almak durumundayım, ıstırahat saatimizi çoktan geçtik. Sağlığımıza tam manası ile kavuştuğumuz zamanlarda hasbihalimize devam ederiz inşaAllah.

Cümleten Allah'a emanet.

VesseLam

Kırık_Çocuk 03-26-2008 01:12

Alıntı:

Eleştirebilirsiniz muhterem, yeri gelince bizde eleştiriyoruz. Mesela şu geçenlerde Elektiriğe gelecek olan zammı bende hiç manidar bulmamıştım ve tepkimizi de koyduk. Hükümetinde eksikleri, yanlışları elbet olabilir ve olacaktırda.

Benim bu örneği vermemde ki kasıt, vatan perver geçinen kişilerin, vatan severliği asıl kime karşı yaptıklarını anlatmak içindi. Sorduğunuz sorulara da bildiğim kadar cevap vermeye çalıştım.

Başbakanımız daha bugün yaptığı açıklamada, adalete varım, imtiyaza yokum dediler. Medyada, yargıda, rektörlerde ki bu yaygara imtiyazların ellerinden gittiği için değil mi? Laiklik elden gidiyor yalanlarına inanan var mı aramızda ?

Velhasılı kelam, Türkiye'de taşlar yerine oturacaktır. İmtiyaz sahibi insanlarında ellerinden bu imtiyazlar alınacaktır. Bedeli ne olursa olsun.Hükümetimizin en büyük hedefi budur.

VesseLam

En azından diger arkadaş giibi önyargılı konuşmadığınız için teşekkür ediyorum Yusuf hocam
ama benim en büyük sorunum anlasilmiyorum ya da anlatamiyorum diger arkadaş LÜGaT yüzünden çok üzüldüm..

Kırık_Çocuk 03-26-2008 01:14

Neyse sizlere de iyi geceler. Nice zamanlara..

LüGaT 03-26-2008 01:15

Alıntı:

LÜGaT yüzünden çok üzüldüm..
ü

Üzülmenize gerek yok. Ben sağımızda solumuzda böyle insanlar olduğuna eminim. Sizi tanımam, öyle değilseniz ne diyebiliriz.Kaldı ki kötü birşey de söylemedim herkes hizmet etmek zorunda değil, kim ne diyebilir.

eski dost 03-26-2008 10:47

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Simdi erbakan hoca döneminde bu kaynak kullaniliyordu, ondan sonrakiler kullanmiyordu öylemi? Bir tek erbakan hoca akil etti bu kaynagi kullanmayi öyle mi?

Bunu bana soracağına açarsın hükümetlerin programlarını incelersin.
Bak bakalım hangi hükümet programında milli ekonomiye katkı için bu konuda çalışma yapmış.

eski dost 03-26-2008 10:56

Alıntı:

Erbakan iktidarının yaptığı en büyük ekonomik güzellik, Cuntacıların cebini kabartmaktır.

İktidarın devamını getirmek için, askeriye'ye ve üniversite mensuplarının maaşlarına % kaç zam yapılmıştır, bunu bir araştırıverin de ondan sonra, ülkenizde ki madenlerin nereye gittiğini düşünün.

Şuan Ak Parti Hükümeti bukadar eleştiri alıyor ise, bu imtiyaz isteyenlere sırt çevirmesinden kaynaklanmaktadır.

VesseLam

Askeriyeye de, üniversite öğretim elemanlarına da yükske oranlı maaş zammı yapmıştır. Tıpkı işçiye, memura ve bütün toplum kesimlerine yüzde yüzün üzerinde yaptığı maaş zamları gibi. Bu gerçekleri bildiğiniz halde at gözlüğüyle bakıp kendi kabahatlerinizi Saadete yamamaya çalışmayın. IMF izin vermiyor size yüzde 3 zam yapamayız diyen AKP hükümeti iken, kalkmış Erbakan hükümetine laf sokmaya çalışıyorsunuz.

Aydın Doğan ve kartel takımı "iyi manşetler" karşılığında ülkeden hortumladığı paraları devam ettirmek istedi. Fakat Erbakan onların hortumlarını dibinden kesip, paraları millete döndürdü. Peki siz Tayyip Erdoğan hükümetlerinin ilk icraatlerinden biri olan Aydın Doğanın trilyonlarca vergi borcunun ertelenmesini biliyormusunuz? Bilirsinizde burda kabul etmek işinize gelmez. AKP kurulurken Almanyada kolkola sarmaş dolaş olduklarını bilirsinizde işinize gelmez söylemek.

Birileri kargayı besliyor, o kesin. Dünyanın en yüksek faizini ödeyerek ne kadar rantiye takımı varsa ülkeyi hortumlattırıyor.
Ama memur zam istedimi yüzde 2,5tan yukarısı olmaz! İyide neden?! Rantiyeye yüzde 17-18 reel faiz veriyorsun! Üstelik o paradan vergi bile almıyorsun! Adaletsizlik değilmi bu?! Hani adında adalet vardı senin?! Sadece tabeladamı bu isim?!

KALPGÖZÜ 03-26-2008 14:00

Alıntı:

eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Ya ayıp denen bişey var.
Tamam Milli Görüşe karşı kinlisiniz, ama bu kadarda olmazki.
Neden Milli Görüşçüler için başkalarını müslüman olup olmamakla itham ettiğini iddia ediyorsunuz?

Bu kadarda mı edep ve insani değerlerden kopmuşsunuz?!

Kardesim haklisin malesef akp li her kimle tartissan ve yanlis yoldan gidiyorsun dediginde ve ispatladiginda,ya bir tek siz mi Müslümansiniz diye karsilik görüyoruz,adamlarin kalp gözü kapali ;)

mavera 03-26-2008 14:31

Alıntı:

KALPGÖZÜ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ya ayıp denen bişey var.
Tamam Milli Görüşe karşı kinlisiniz, ama bu kadarda olmazki.
Neden Milli Görüşçüler için başkalarını müslüman olup olmamakla itham ettiğini iddia ediyorsunuz?

Bu kadarda mı edep ve insani değerlerden kopmuşsunuz?!

Kardesim haklisin malesef akp li her kimle tartissan ve yanlis yoldan gidiyorsun dediginde ve ispatladiginda,ya bir tek siz mi Müslümansiniz diye karsilik görüyoruz,adamlarin kalp gözü kapali ;)

Allahtan seninki acik!..

MaU_95 03-26-2008 15:21

Alıntı:

Alıntı:

Simdi erbakan hoca döneminde bu kaynak kullaniliyordu, ondan sonrakiler kullanmiyordu öylemi? Bir tek erbakan hoca akil etti bu kaynagi kullanmayi öyle mi?

Bak bakalım hangi hükümet programında milli ekonomiye katkı için bu konuda çalışma yapmış.

http://www.akpartiforum.com/index.ph...5226#msg305226

Açıp okuyunuz.

mavera 03-26-2008 15:27

Alıntı:

Alıntı:

Bunu bana soracağına açarsın hükümetlerin programlarını incelersin.

Madem ortaya bir konu attin o zaman buyur kaynaklariyla beraber burada bizle paylas öyle politik cevap vermek yerine, elle tutulur veriler sunarsan memnun olurum ;)

florasan 03-27-2008 00:26

Alıntı:

İktidarın devamını getirmek için, askeriye'ye ve üniversite mensuplarının maaşlarına % kaç zam yapılmıştır, bunu bir araştırıverin de ondan sonra, ülkenizde ki madenlerin nereye gittiğini düşünün.

Şuan Ak Parti Hükümeti bukadar eleştiri alıyor ise, bu imtiyaz isteyenlere sırt çevirmesinden kaynaklanmaktadır.

VesseLam

gerçekten çok yazık zihniyete bak

size burda elvada diyorum

eski dost 03-27-2008 11:01

Alıntı:

MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

http://www.akpartiforum.com/index.ph...5226#msg305226

Açıp okuyunuz.

AKP'nin Acil Eylem Planından bu bölümü aktardığın için teşekkür ediyorum.
AKP'nin yapacağım edeceğim dediği ama bi türlü yapmaya yanaşmadığı işlerden biri de bu. Gerçi bu madenlerle ilgili bölümde sadece teknik bilgi vermişler.
Bu konuda varolan herhangi bir planlama yok. Yani yeraltı zenginlikleri için yapılacak yatırımlar yada projeler hiçbiri yok. Sadece toryumun faydalarını bahsetmiş!

Peki AKPnin yeraltı kaynakları konusundaki net tavrını nerden bilebiliriz. Çok basit bor konusunda Türkiyede tek kurum olan Etibank özelleştirmesinden. Yani herşeyde olduğu gibi bunu da satmasından.

Arkadaşlar AKPnin diğer konularda olduğu gibi bu konudada planı programı yok. Malesef sadece lafta kalmış söylemler var.

Eşref 03-27-2008 13:14

Düşünüyorum da, bugün ERDOĞAN ERDOĞAN! diye bağırıp, Erbakan Hocamızı aşağılayanlar, hakaret edenler; yarın AKP'den kopacak muhtemel bir ismin peşine koşup, sayın Erdoğan'ı mı aşağılayacaklar?

Ben doğduğum günden beri Sayın Erbakan Hocamızı da çok severim Sayın Erdoğan'ı da. Sanmayın ki Saadet partiliyim. Ben takım tutar gibi asla parti tutmam. Sevdiğim, fikirlerini beğendiğim kişilere oy veririm. Dün Refah, bugün AKP, yarın belki başka bir parti. Ama çıkıpta Refah için kötü söz söylemek, Erbakan Hocamızı acımasızca eleştirmek, insanlığımıza, müslümanlığımıza yakışmaz. Siz sadece bir seçmensiniz. Bu yaptığınız saygısızlığı, acaba oy attığınız partinin genel başkanı, yani sayın Erdoğan destekliyor mu? Aksine hala hürmette kusur etmiyor. Erbakan Hocamızdan onlarca eleştiri almasına rağmen. Erbakan Hocamızı en fazla eleştirme hakkına o sahipken..

Hiçbirinize akıl hocalığı yapmak gibi bir niyetim yok. Ama bu yazıları yazmadan önce dönüp oy attığımız partinin genel başkanı ne yapıyor, nasıl düşünüyor, önce ona bakın, ondan ders alın!

mavera 03-27-2008 14:32

Ben hala daha Erbakan hocanin bor konusunda neler yaptigina dair belge ve bilgileri göremedim bir zahmet iddayi ortaya atan arkadas iddasini belgelerle kanitlayabilir mi?

eski dost 03-27-2008 17:07

Saadet PArtisinin programında stratejik rezervlerle ilgili yani bor yada toryumla ilgili şöyle bir ibare vardır. Sanırım Saadet ile AKP arasındaki bakış farkını rahatça ortaya koyar sizin için:

-Doğal kaynaklar kamuya aittir. Stratejik olanlar dışında, bu kaynakların arama ve işletilmesinin, kamusal pay alınmak koşuluyla, özel sektör tarafından yapılmasına imkan verilecektir. Doğal kaynakların işletilmesinde etkinliği ve verimliliği arttırıcı tedbirler alınacaktır.

Aynı anlayış, Refah Partisi döneminde iktidarda ikende olmuştur. O dönem hiçbir stratejik özelleştirme yapılmamış ve yabancılara satılmamıştır.

Kırık_Çocuk 03-27-2008 19:32

Ben erbakanı aşşağlayan falan görmedim alıntı belirtirmisin?

mavera 03-27-2008 20:45

Alıntı:

Saadet PArtisinin programında stratejik rezervlerle ilgili yani bor yada toryumla ilgili şöyle bir ibare vardır. Sanırım Saadet ile AKP arasındaki bakış farkını rahatça ortaya koyar sizin için:

-Doğal kaynaklar kamuya aittir. Stratejik olanlar dışında, bu kaynakların arama ve işletilmesinin, kamusal pay alınmak koşuluyla, özel sektör tarafından yapılmasına imkan verilecektir. Doğal kaynakların işletilmesinde etkinliği ve verimliliği arttırıcı tedbirler alınacaktır.

Aynı anlayış, Refah Partisi döneminde iktidarda ikende olmuştur. O dönem hiçbir stratejik özelleştirme yapılmamış ve yabancılara satılmamıştır.

ben yuvarlak laf istemiyorum belge istiyorum buyrun bana belgeleriyle kanitlayin elinizin altinda internet var arastirin bulun belge ondan sonra onlar üstüne konusalim..

Eşref 03-27-2008 21:30

Alıntı:

VesseLam

Yeterlidir inşallah!

mgv 03-28-2008 19:16

FAZİLETTEN SONRAKİ DÖNEKLER VE İŞBİRLİKÇİLER

BU BAŞLIK NASIL BEĞENDİNİZMİ?ARKADAŞLAR HAKARETLE HİÇ BİR YERE VARAMASSINIZ.ŞU BELGE VE GÖRÜŞ DİYE ORTAYA KOYDUĞUNUZ ŞEYLERİN HİÇ BİRİNDE TUTAR DAL YOK.AZ AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN ELİMİZDEKİLERİDE BAŞKA PARTİLERE KAPTIRMAYALIM.BUTÜR YAZILARDAN SONRA BEN BİLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.M.V.RECEP KORALIN DÜNKÜ SÖZLERİ YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL. NEDİYOR ÜLKE VE PARTİ DOĞRU YÖNETİLMİYOR.İÇERİDEN BİR BÖLÜNME KOKUSU YAYILIYOR .BURADAKİ ARKADAŞLARDA BELGESİZ DELİL SİZ SAADETİ KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞLAR.YANLIŞ YODASINIZ YANLIŞ

MaU_95 03-28-2008 20:32

Okuma yazma mı bilmiyorsunuz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Bakın ne diyor Toryum madeninin ekonomik olarak şuanda değerlendirilmesi mükün değil.

Bor zaten çıkarılıyor. Daha ayrıntı mı istiyorsun açarsın telefonu başbakanlığa, bilgi edinmeye başvurur öğrenirsin. Burası devlet kurumumu?

Biri de çıkmış ben bile demiş. Senin olayın belli zaten arkadaşım, burdan size oy çıkmaz, yalana başvurmayın bari. Kafaları bulandırmaya çabalıyorsunuz ama dikkat edin yalan ve dolanla yapıyorsunuz bu işi, dikkat!

Allah ıslah etsin....

mavera 03-28-2008 20:34

FAZİLETTEN SONRAKİ DÖNEKLER VE İŞBİRLİKÇİLER

Alıntı:

mgv Nickli Üyeden Alıntı
BU BAŞLIK NASIL BEĞENDİNİZMİ?ARKADAŞLAR HAKARETLE HİÇ BİR YERE VARAMASSINIZ.ŞU BELGE VE GÖRÜŞ DİYE ORTAYA KOYDUĞUNUZ ŞEYLERİN HİÇ BİRİNDE TUTAR DAL YOK.AZ AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN ELİMİZDEKİLERİDE BAŞKA PARTİLERE KAPTIRMAYALIM.BUTÜR YAZILARDAN SONRA BEN BİLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.M.V.RECEP KORALIN DÜNKÜ SÖZLERİ YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL. NEDİYOR ÜLKE VE PARTİ DOĞRU YÖNETİLMİYOR.İÇERİDEN BİR BÖLÜNME KOKUSU YAYILIYOR .BURADAKİ ARKADAŞLARDA BELGESİZ DELİL SİZ SAADETİ KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞLAR.YANLIŞ YODASINIZ YANLIŞ

Sanane? yanlis yolda olan biziz sanane? siz gidin kendi kücük azinliginizla tatmin olun lütfen ;)

Beritan 03-28-2008 20:39

şu saadet ak parti atışmaları artık bana bayat gelmeye başladı...herkesin aklı kendine yeter kimse kimseye karışamazya

Kırık_Çocuk 03-28-2008 20:42

Kara eşref alıntı yaptığın mesajda hakaret ve aşşağlama kelimesi hangisi ? benim kelime hazinem kıt biraz afedersin?

Kırık_Çocuk 03-28-2008 20:45

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
şu saadet ak parti atışmaları artık bana bayat gelmeye başladı...herkesin aklı kendine yeter kimse kimseye karışamazya

ama onlarsız da olmuyomus bende yeni anladım :)

All times are GMT +3. The time now is 19:59.