![]() |
Bi dağılın yav..İnsanda huzur falan bırakmadınız..Gecenin bu saatinde ne bu dırdır şamata..
|
O değil de grupta Porto bizim gruba düşer inşallah , onlar PORTO diye bağırır biz MAVİ :w:
|
Alıntı:
|
hayır acaba alex sivas maçında doksana vurunca frikiği naptı acaba bu gençler :)
|
Alıntı:
Buda bir umut... |
başbağkkaann trabzonuu şanpiyoğğnn yapmıyorrr yaauu diye ağlayan sızlayan dövünen
ak partiye oy falan yok diye ağlayan blur sen değil miydin ? gerçekten çok görgüsüz bir taraftar topluluğunuz var yau. basiretsiz bir topluluk olaylara göre şekil alan .. |
Alıntı:
lan düsünsene messi trabzonda ;D |
Alıntı:
Yavuz gidelim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben başbakanın o yaptığı yanlışa hala YANLIŞ diyorum.. :saygılar: Başka bir hakaretin olacak mı ? Ben yazacak bir şey bulamıyorum çünkü yazsam o kelimeye yazık olacak.. ;1 |
intihar edek la cinnet der yırtarız
|
Dağılalım iyice şuurlarını kaybedip şaşırdılar. Tehlikeli olmaya başladılar...
İçime bi titreme geldi o nasıl bi espri idi la öyle... |
la o degilde madrid düserse acaba hamit oynarmi iki kardes rakip olabilirler..
|
Alıntı:
Kendini şampiyon sanmak kutlamalar yapmak sonra statı yakmak , hemde bi kere değil iki kere :w: Şampiyonlar Ligine direk katılırken neden play off ta oynamıyoruz diyen mi ararsın oooo :w: |
Alıntı:
;D;D;D;D;D |
|
Alıntı:
Üffff..İkinci dalga.. |
birde bugün haberler taksit taksit geldi ya sanki fb lilere kasti var bu uefa nin :D.. yok adamlar kendilerini kovduklarinami üzülsünler yoksa kendilerinin yerine trabzonsporun alindiginami :D
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şampiyonlar ligine yollanıyoruz ama ligin kalitesi için size muhtacız para etmez gerisi o yüzden düşüremiyoruz diyor federasyon resmen
|
hiç fenerbahçe şampiyon olduda akparti binasına benmi saldırdım :)
|
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6203020_n.jpg
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına jest yaptı. Takım pazartesiye kadar izinli |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kaldı ki hiç bir transfer yapamasa ,kadro sıkıntısı çekse bile Trabzonspor geri dörtlünün sağına bir hamsi ,orta sahanın soluna da birer istavrit koyar gene de ülkemizi en iyi ve onurlu şekil de temsil eder. Buna yürekten inanıyoruz. |
ortayada bi pirana koyunda milletin ayağını ısırsın
|
Alıntı:
Oynadığı futbolla ister istemez ısıracak. Hatta yeri gelecek koparacak bile. |
Eyvallah reis.. :)
|
TFF Başkanı Aydınlar İtiraf etti. Trabzonspor şike konusunda UEFA tarafından sıfır riskli olarak kabul ediliyor.
Habertürk |
Her ne kadar geciken adalet adalet olmasa da hak yerini buldu..
İşin kötüsü bu kararı man kafalı TFF yerine UEFAn'ın almış olması,bu kötü oldu adamlar resmen siz bir haltı beceremeyeceksiniz en iyisi biz müdahale edelim demiş oldu.. İyi olan tek yanı bu kararı direk TFF almış olsaydı bunlar araları o kadar bozuk olduğu halde TFF Trabzon'un yanın da duruyor demekten de çekinmez di :) |
ülkemiz için hayırlısı olsun oncelıkle yanlız federasyon başkanını kurtardı uefa yatar kalkar şükreder =)
trabzonlu arkadaslardan bazılarının yorumu okuyunca sasırdım hayırdır siz de mi trabzon cumhuriyeti falan kurcaksınız memletın dıger takımları yok bılmem bızım farkımız =) Umarım basarılı bır sekılde temsıl edılır avrupa da fenerbahce haklı oldugunu ıspatlasa tazmınatda alsa bır kere ustune camur sıcarmıstır bunun sonucunda ıkıncı lıge dusmesı de kacınılmaz gorunuyor |
yok haci bizim cumhuriyetle filan isimiz olmaz.. biz kanuninin dogdugu, yavuzun sehzadelik yaptigi ve fatih sultan mehmetin fethettigi bir sehiriz öyle cumhuriyetle filan isimiz olmaz ;)
|
Alıntı:
Fatih'in Fethettiği , Kanuni'nin yönettiği , Yavuz Sultan Selim'in de doğduğu kutlu şehir TRABZON.. |
oho yine eyyam yine eyyam...
|
Süper toto süper lig Şampiyonu Trabzonspor'a "SADECE DEVLERİN" ligi şampiyonlar liginde başarılar dilerim.Darısı Samsunspor'umuzun başına.
|
haydaa samsunda nerden çıktı şimdi ;D
|
bende sana yeni nickinle başarılar dilerim _SoN_ reyiz...
|
Alıntı:
|
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e verilen yurt dışı yasağı kaldırıldı.
|
All times are GMT +3. The time now is 19:47. |