![]() |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
tamam ya ben gidiyorum ben bilmiyom bu olayları .ay kendimi dışlanmış hissettim :D
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
O Zenciye mi surmeli diosun ??? kım o adam sence
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Adadan birisi,yerlisi,adanın oğlu :D
Gizemli birisi,ölümsüz sanırım. Benjamin çocukken ormana kaçtığında da ilk o sürmeli çıokmıştı benjaminin karşısına. |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
hangi hastahaneye gelen
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
benim tam olarak anlayamadığım bu dizi adadan kurtulmalarınımı anlatıyor. yoksa adayımı anlatıyor. son bölümde adadan çıkarmak için botla herkezi taşıyorlardı. ve birde bu Ben denen herif bu adayı neden bu kadar istiyor. araştırma falan yaptığıda yok, bu ada o işe yaramıyormu?
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
Mesela clairenin gittiği medyumda dharmanın adamı. claire'e bileti o vermişti. daha birçok örnek var bu teoriyle ilgili. |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
zenci o olamaz bence,ilk gördüğümde beyz tenliydi,zenci o olsaydı adaya japonu,fizikçimi kimyacımı ne onu,sarışını,esmer kızı yollmazdı,2 yüzlü olamaz bu kadar :D
jacop mudur endir adanın yerlisi zaten :o |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ya ben bakmak istemiyorum yorumlara soınra gelecek bölümleri anlıyorum yadı kalmıyo bakmıyorum bakmıyorum :D
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
daha çok teoriler var |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ben anlarım :D :D .. bu arada yavuz sultan selim sen hangi padişahsınız testinde yavuz suntan selimmi çıktın ? :D :D
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
o adam dharmanın adamı degıl bence..adaya falan gondermeye calısmadı kımseyı ..locke ' ada borcun olcak bana falan dedı..
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
neyse boşver
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
şuda bir gerçek ama jack hastalandı, Ben ameliyattan sonra ayağa hemen kalkamadı. ama bizim kel adam hemen dikildi. yani ada herkeze bu etkiyi yapmıyor. birde john tekrardan yürüyemez hale gelmişti hatırlarsan. tekrardan düzeldi sonra. bunlar neye bağlı olarak değişiyor? birde adadaki zaman kavramı daha farklı bu nasıl oluyor. hatırlarsan çatlak fizikci adam gps ile yerini belirterek bi füze gönderilmesini istedi ama çok daha sonra geldi. ve helikopter gemiye çok uzun sürede vardı. ve birde manyetik gücün kaynağı olan yer hani 108 den geri sayan bi bilgisayarıın olduğu yer oluyo işte orası yok olmuştu. nasıl bu güç hala sağlanıyor? |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
hepsi bi konuda uzmanlasmıs adamlar ..ben dussem aceba hangi gorevleri yapardım kı :-X
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
bence bunlar kadere ve inanca bağlılıkla ilgili. jack kadere inanmıyor ama john adanın gücüne inanıyor evet adadaki zaman kavramı farklı. o olaydan birsürü olaylar var. forum sitelerinden bununla ilgili bir teori okumuştum mantıklı gelmişti |
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Son bölümde kargo uçağı ile kurtulan 6 kişi eve dönerken havaalanında onuşma yapacakalrı için Jacka rkadaşalrına 'şokta olduğunuzu hissetirin' gibisinden laf söylemişti.Japon kadın ise 'zaten şoktayız' demişti.Son bölüme kadar hiç bir şey belli değil,bekleyip görelim :-*
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
yavuz sultan selim önceki foroğrafın güzeldi .. charli olan..... şimdi niye bunu koydun bu adam yüzüklerin efendisindeki sarumanın adamı değilmi????
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Cidden osman ne iğrenç bi resim o oyle... :-[
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ya rüyamda lostu gördüm.. hatta ben dedim siz ölüsünüz siz eninde sonunda ölceniz kaybolcanız ama ben yanlız kalıcam birde lockeye dedim bu kel vaarya kel yaşlı maşlı ama iyi iş yapıyor :D
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ya dün dayım dedi ölü onlar dedi kafam karıştı bilinç altımda kalmış... dedi onlar aslında uçak kazasında öldüler ama ada onları bırakmadı :o
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Alıntı:
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
daha ilk sezon bundan sonraki bölümde sayıların gizemi çıkçakmış ortaya 4-8-15-16-23-42
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
Bu konuyu nasılda kaçırmışım yahu ??? :-\
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
kaçıncı sezondasın acizane abla
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ben 3 sezonun 22nci bölümndeyim canım sen :)
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
ben tnt den izliyorum daha ilk sezon 13.bölüm :)
|
LosT FaNLaRı BuRaYa...
2.sezon 2 bölümdeyim:)
|
All times are GMT +3. The time now is 14:36. |