![]() |
ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI
Alıntı:
|
yaa dagdan gelmis bagddaki ni kovuon.2-0 KADIKOY HATIRASI :D
|
Alıntı:
|
http://img510.imageshack.us/img510/6...lojilg0bs1.jpg
BU resmi ammar'a ve tum 6alatasaraylilara armagan ediyorum :D:D:D |
Alıntı:
ya hayatta yenmekte yenilmekte var....tabi anlayana |
Alıntı:
|
|
+ rep harikasin jonathan
|
küfür olan yerde zaten ben olmam....görüntü kirliliği ve manevi kirlilik asıl küfürdedir
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe Futbol Takımı, yarın karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı için Başkent'e geldi.
Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe Futbol Takımı, yarın karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı için Başkent'e geldi. Fenerbahçe kafilesini Esenboğa Havalimanı'nda Ankaralı Fenerbahçeliler karşıladı. Taraftarlar en çok ilgiyi atkı hediye ettikleri Roberto Carlos'a gösterdiler. Kafile daha sonra kendilerini havalimanı çıkışında bekleyen otobüse binerek kalacağı otele hareket etti. Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasındaki müsabaka yarın saat 15.30'da 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. |
Alıntı:
pes abi bunudA dediniz ya :o |
Alıntı:
|
Ayaklarina kapanmamizi istiyor herhalde ;D ;D
|
ya özür dilemesi gerekiyodu özür diledi...bişey istediğimde yok...ben onun çocukluğuna veriyorum....ben fanatizizm uğruna size yada bi başkasına hakaret ettimmi...yapmayın kırıcı oluyo........bundan sonrada fb sohbet bölümüne girmem zaten..ben kartalların bölümünede giriyorum...ama bu muameleyle hiç karşılaşmadım..
|
Girme bi daha buraya :@
|
Alıntı:
|
Adam gibi konuscaklarsa gelsinler.seninde dedigin gibi once provoke ediyor sonra kufurbaz gibi tanimliyor.Masum rolu oynuyor.Boyle insanlardan nefret ederim :@:@:@
|
Alıntı:
|
Tamam
|
Alex'in CSKA'ya attığı füze Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi...
Alex'in golü Devler Liginde '6. haftanın en iyi golü' seçildi. UEFA verilerine göre hazırlanan ve Alex'in zirvede yer aldığı listede haftanın maçı Marsilya-Liverpool arasında oynanan ve Liverpool'un 4-0 kazandığı karşılaşma oldu. http://www.youtube.com/watch?v=62c5q...d.php?t=506621 |
ingilizler feneri istiyor Manchester United’ın resmi internet sitesinde yapılan ve “2. turda hangi rakiple karşılaşmak istersiniz?” sorusunun sorulduğu oylamada, taraftarların büyük bölümü, “Fenerbahçe” dedi. Taraftarların diğer tercihleri sırasıyla Celtic, Lyon, Olympiakos ve Schalke 04 oldu. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray ile karşılaşan Chalsea’de de, “Bir diğer Türk takımı Fenerbahçe rakibimiz olabilir” görüşü hakim. Barcelona’nın sitesinde, Zico yönetiminde 16’ya kalan Fenerbahçe’de takımın büyük çoğunluğunun Brezilyalı olduğu vurgulanırken, R.Carlos, Alex ve Edu’ya dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Real Madrid’in internet sitesinde de, İnter’le birlikte üst tura çıkan Fenerbahçe’de Roberto Carlos’un oynadığına dikkat çekildi, Sarı-Lacivertli ekibin güçlü bir takım olduğunun altı çizildi. |
Alıntı:
|
inşallah gereken intikamı alacağız... kanınız yerde kalmayacak bjk
|
bjkliler kıymetimizi bilin :D :D
bu iyiliği herkese yapmayız :D :D |
Alıntı:
|
Abi ne yalan söyleyeyim bence zor geçeriz biz bu turu. :(
|
bu takımla zor diye birşey yok bence.. en kötü ihtimal uefa ya devam ederiz..
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar lütfen biraz daha yazdıklarımıza dikkat edelim kimseyi kırıcı ve tahrik edici sözlerde bulunmayalım. okumayan arkadaşlar için hatırlatma http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=4578.0 |
1-) Spor Bölümleri İçerisinde; Küfür,Hakaret veya Aşağılayıcı Söz ,Rakip takımı destekleyen kişileri tahrik edecek,aşağılayacak,hakaret edecek yazı, resim, video vs. KESİNLİKLE YASAKTIR!!!
tam çevirisi bu scorpio |
Yaaa arkadaslar hep beni nie sucluosunuz?Beni tahrik eden uyeler var lutfen biraz da onlara hesap sorun.Ozellikle Ammar
|
Tamam arkadaşlar artık tartışma burada kapansın inş bundan sonra Ammar adlı üye tahrik edici ve karşı tarafı sinirlendirici mesajlar yollamaz.Gelsin fenerbahçe bölümüne yorumunu yapsın sohbet edelim bizde galatasaray bölümüne gidelim ama tartışma yaratıcak yazılar yazmayalım.
|
Bu arada rica etsem dolunay.kadim baskanin msn adresini bilen varmi?
|
Alıntı:
iyide burda tahrik edilen ammar adlı üye değilmi sizce |
s.a genç fenerbahçeliler
|
Alıntı:
|
Alıntı: