Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   CHELSEA-FENERBAHÇE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25129)

Hüdaverdi 04-09-2008 02:08

CHELSEA-FENERBAHÇE

iftira değil gerçekler elenmeniz bunun bir kanıtıdır :-*

Kırık_Çocuk 04-09-2008 02:09

CHELSEA-FENERBAHÇE

şikeyse şike alın teriyse alınteri varmı ötesi
babalar gibi sampiyonluk sayısı fazlaca bizde avrupadada bu sene keyfimiz gıcır var mı otesi
he satın alıyoruz evet para her kapıyı açıyor acları doyuramayız bizz baska kapıya..

Üç mevsim 04-09-2008 02:09

CHELSEA-FENERBAHÇE

Hüdaverdicim kanıksamışlar artık şike yapmayı onun için aldırış etmiyolar sözlerine ;)

murat kurt 04-09-2008 02:16

CHELSEA-FENERBAHÇE

Bence maçları izlemiyorsun sen kimin nasıl oynadığını bilmiyorsun.Fenerbahçeyi ve kendi takımını mukayese edemiyorsun.Bu kadar boş lakırtılar ancak bilmemekle söylenir.

Türkiyede Şampiyonlukta şike yaptık ta Şampiyonlar liginde de mi çeyrek finale çıkmak için şike yaptık?

Sen maçları izlemiyorsun.Eminim.İzlesen bu kadar da yazamazsın,utanman gerekir.

Ha şike değil de şöyle olabilir..Herkes bir gün Fenerbahçeli olacak ya...

Üç mevsim 04-09-2008 02:21

CHELSEA-FENERBAHÇE

Arkadaşlar burda espritüel bir yol üzerinde gidiyoruz. Gerginlik olursa üzülürüm. Onun için ben şimdi çıkayım. Murat Kurt, Black ben sizleri seviyorum. Ama Fenerbahçe'yi sevmiyorum ;)

Hüdaverdi 04-09-2008 02:22

CHELSEA-FENERBAHÇE

hem ş.liginden vede Türkiye liginden bahsettim :-*
Avrupada buraya kadar gelmesi 'şans'.Şans olmasaydı İstanbul'da daha iyi oynayan Chelsea'yi yenerdi bugün,şansı yerinde gitmede mağlup oldu.
Türkiye'de ayakta durmasının tek sebebi ise hakemler.Bunları inkar etmek yanlış olur :-*

Neyse vesselam
:-*

Üç mevsim 04-09-2008 02:24

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
hem ş.liginden vede Türkiye liginden bahsettim :-*
Avrupada buraya kadar gelmesi 'şans'.Şans olmasaydı İstanbul'da daha iyi oynayan Chelsea'yi yenerdi bugün,şansı yerinde gitmede mağlup oldu.
Türkiye'de ayakta durmasının tek sebebi ise hakemler.Bunları inkar etmek yanlış olur :-*

Neyse vesselam
:-*

Hüdaverdicim şansla Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin eşiğine gelindiğini nerde gördün ;)

CeVHeR 04-09-2008 02:25

CHELSEA-FENERBAHÇE

Allah gönül gözünüzü açsın ne diyelim...

Kırık_Çocuk 04-09-2008 02:27

CHELSEA-FENERBAHÇE

Önce kendin ol aslan

Vesselam... :P

Hüdaverdi 04-09-2008 02:27

CHELSEA-FENERBAHÇE

Bu zamanda feneri gördüm :-*
Neyse ben kaçar,sizde maçın posizyonlarını değerlendirin :-*
Alex'ten,kezman'dan,kazım'dan bahsedin :-*

Hayırlı geceler,geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın! :-*
Mümkünse arkandan konuşmasın kimse bazı arkadaşlar gibi hoş bir şey değildir dedikodu :-*
Güveniyorum size.

murat kurt 04-09-2008 02:28

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar burda espritüel bir yol üzerinde gidiyoruz. Gerginlik olursa üzülürüm. Onun için ben şimdi çıkayım. Murat Kurt, Black ben sizleri seviyorum. Ama Fenerbahçe'yi sevmiyorum ;)

Kardeşim ben de seni seviyorum hatta inanmazsın yeşilçamın gözlüklü yaramazını bile seviyorum.

Futbol konusunda cahil işte..

Üç mevsim 04-09-2008 02:28

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı

Nusret yanlış anlaşıldıysa düzelteyim ben bu konuda Hüdaverdi gibi düşünmüyorum. Yiğidi öldürürüz ama hakkını da veririz! Şansla buraya gelinir mi hiç demek istedim. Ayrıca Fenerbahçe Bugün Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı, az kaldı Avrupa'nın da olacaktı ama işte...

murat kurt 04-09-2008 02:31

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

Bu zamanda feneri gördüm :-*
Neyse ben kaçar,sizde maçın posizyonlarını değerlendirin :-*
Alex'ten,kezman'dan,kazım'dan bahsedin :-*

Hayırlı geceler,geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın! :-*
Mümkünse arkandan konuşmasın kimse bazı arkadaşlar gibi hoş bir şey değildir dedikodu :-*
Güveniyorum size.

Hadi yat yat da şu kıskançlık haset ve benzeri duygularından kurtul.. :)İyi geceler tatlı rüyalar rüyanda cimbomun ş.liginde çeyrek final oynadığını gör :D

Hüdaverdi 04-09-2008 02:32

CHELSEA-FENERBAHÇE

cahilm mahil demeler ayıp kaçıyor biraz :-*
Kimse kendine ait sıfatı bana yakıştırmazsa çok sevinirim :-*
Kıskanmak söz konusu değil,kıskanmak söz konusu olsa bjkyi avrupa maçlarında desteklemem veya bir başka Türk takımını :-*
Neyse vesselam.

Üç mevsim 04-09-2008 02:32

CHELSEA-FENERBAHÇE

Yeşilçamın gözlüklü yaramazı oralarda mısın, saat 1:30 oluyo hadi uyuyoruz :D Ben çıktım
Konunuzu da mafettik ama :P

CeVHeR 04-09-2008 02:34

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

Alıntı:

Nusret yanlış anlaşıldıysa düzelteyim ben bu konuda Hüdaverdi gibi düşünmüyorum. Yiğidi öldürürüz ama hakkını da veririz! Şansla buraya gelinir mi hiç demek istedim. Ayrıca Fenerbahçe Bugün Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı, az kaldı Avrupa'nın da olacaktı ama işte...

LAfım sana değildi. Aslında biraz da sana idi. Fenerbahçe' nin Türkiye' deki başarısını şikelere bağlamandan dolayı...

Üç mevsim 04-09-2008 02:37

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

LAfım sana değildi. Aslında biraz da sana idi. Fenerbahçe' nin Türkiye' deki başarısını şikelere bağlamandan dolayı...

:o
nusret gözünü seveyim abi CHp gibi yapmayın ya. Oldu tamam napalım bidaha olmaz inşallah filan deyin hiç olmazsa ::)

murat kurt 04-09-2008 02:39

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

cahilm mahil demeler ayıp kaçıyor biraz :-*
Kimse kendine ait sıfatı bana yakıştırmazsa çok sevinirim :-*
Kıskanmak söz konusu değil,kıskanmak söz konusu olsa bjkyi avrupa maçlarında desteklemem veya bir başka Türk takımını :-*
Neyse vesselam.

Ne yapayım canım sende cahil cahil konuşma

ben seni fb konusu dışında yüzde yüz destekliyorum ve saygı duyuyorum

ama futbolda özellikle fb den anlamıyorsun ya da bilinçli olarak tahrik ediyorsun

bjk yi desteklersin tabi o sizin seviyenize gelemedi ama fenerbahçe sizi sollayalı yıllar oluyor.

ben kalp kırmaktan çok korkarım kalbini kırdığımında tamirini yaparım

iyi geceler hepinize görüşürüz

Hüdaverdi 04-09-2008 02:40

CHELSEA-FENERBAHÇE

Vesselam diyip konuyu kapatayım :-*

murat kurt 04-09-2008 02:54

CHELSEA-FENERBAHÇE

Bugün Fenerbahçe dünyaya Türk futbolunun seviyesini gösterdi.Bugün Fenerbahçe Beşiktaşa va Galatasaraya yol gösterdi.Oraya çıkılabileceğini,bunun bir hayal olmadığını kanıtladı.

Tüm Fenerbahçeli dostlarıma ve Fenerbahçeyi destekleyen gerçek futbol sevenlere diyorum ki:

Bunun seneyi devriyesi de var.Ve artık dünya Fenerbahçeden korkuyor!

Eşref 04-09-2008 02:57

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Bugün Fenerbahçe dünyaya Türk futbolunun seviyesini gösterdi.Bugün Fenerbahçe Beşiktaşa va Galatasaraya yol gösterdi.Oraya çıkılabileceğini,bunun bir hayal olmadığını kanıtladı.

Tüm Fenerbahçeli dostlarıma ve Fenerbahçeyi destekleyen gerçek futbol sevenlere diyorum ki:

Düşüncem o ki; Fenerbahçe yakın zamanda dünyanın yeni Real Madrid'i olacak. İyi ki böyle bir Türk takımı var. Böyle bir değere sahip olduğumuz için gurur duydum.

lal85 04-09-2008 02:57

CHELSEA-FENERBAHÇE

:'( :'( :'(

CeVHeR 04-09-2008 02:59

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Düşüncem o ki; Fenerbahçe yakın zamanda dünyanın yeni Real Madrid'i olacak. İyi ki böyle bir Türk takımı var. Böyle bir değere sahip olduğumuz için gurur duydum.

Bir Beşiktaşlıdan böyle laflar duymak beni çok şaşırttı..
Tebrik ederim. İçimden geldi...(+)

sesli34 04-09-2008 04:35

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

Alıntı:

tamam burada yenilseydi yenseydi bunlar biraz espiriydi

ama kalkıpta galatasaray a yol gösterdi demek olmaz değilmi

o perdeyi galatasaray müzede ziyaretçilerine anlatıyor

ayrıca fener bahçenin yenilmesine gerçekten üzüldüm hiç sevmem fener bahçeyi ama orası farkli bir yer

keşke yenseydi ama ne yapalım sağlık olsun birdahaki senelere insallah

iki ingiliz takımlrının değilde türk takımlarının gitmesi dileyi ile

Eşref 04-09-2008 04:40

CHELSEA-FENERBAHÇE

Alıntı:

sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

tamam burada yenilseydi yenseydi bunlar biraz espiriydi

ama kalkıpta galatasaray a yol gösterdi demek olmaz değilmi

o perdeyi galatasaray müzede ziyaretçilerine anlatıyor

ayrıca fener bahçenin yenilmesine gerçekten üzüldüm hiç sevmem fener bahçeyi ama orası farkli bir yer

keşke yenseydi ama ne yapalım sağlık olsun birdahaki senelere insallah

iki ingiliz takımlrının değilde türk takımlarının gitmesi dileyi ile

Amin! İnşallah görürüz o günlleri.

GFB 04-11-2008 11:08

CHELSEA-FENERBAHÇE

TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇEM

politikaci 04-11-2008 16:52

CHELSEA-FENERBAHÇE

evet bencede ben gs li olarak fenerbahçeyte teşekkür etmek isterim.bizden sonra bir türk takımının avrupa kulüpleri arasında er alması mutluluk verici inşallah seneye yarı finalde fenerbahçe ve galatasaray bulunur bunun kadar büyük bir şeref olamaz

Akmehmet_Akif 04-13-2008 07:03

RÜYAM MALESEF GERÇEK OLDU

RÜYAMDA MAÇ 3-2 BİTECEK DİYE GÖRDÜM ÖYLEDE OLDU.CHELSE İLK MAÇTA 1 2. MAÇTA 2 FENER 2 ATTI.MALESEF KORKTUĞUM RÜYA BAŞIMA GELDİ.AMA BEN 3-2 KADIKÖY DİYE GÖRDÜM.

All times are GMT +3. The time now is 03:08.