![]() |
EN BÜYÜK TARAFTAR GRUBU HANGİSİ?
zaten herkes kendi takımına oy verdi hemen hemen bunun için sonuç yine en fazla GALATASARAY çıkacaktır ..
|
tabikide
ua |
ÇARŞI :)
|
ÇARŞI |
Çarşı tabiki ama bu ankete objektif olarak oy verildiğini düşünmüyorum :)
|
Alıntı:
en coşkulu taraftar grubu çarşı olabilir ama en büyük taraftar grubu ultraslan kesin :D :D :-* :-X |
Alıntı:
Arkadaşım Cahit Aktaş Fenerbahçelidir. Öldüren Fatih Sözüer ise Galatasaraylıdır. Kendi aralarında çıkan bir husumetten dolayı böyle bir talihsizlik yaşanmıştır. Olayın bizi ilgilendiren tarafı olayın Beşiktaş İnönü Stadyumunda olmasıdır. Bu yüzden herkes çArşı'yı katil ilan etti. Olay yukarıda bahsettiğimden ibarettir. Saygılar... |
Alıntı:
:-* :-* + |
HER YERDE FAZLAYIZ HER YERDE GÜÇLÜYÜZ HER YERDE ASLANIZ ÇÜNKÜ GALATASARAYLIYIZ
TÜM KUŞLARA İNAT DAİMA CİMBOM |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
fb nin stadında da biri öldü ama eminim burada 100 kişi varsa 90'ının haberi yoktur bizim üzerimize oynanıyor sürekli ben bizde olan olayı övmüyorum ama nedir beşiktaş ve beşiktaşlıyı öcü gibi gösterme isteği? :o |
Alıntı:
evet yaa bırakın bjk yi artık lig tv nin kablolarını siz kesmediniz mi fb liler hmm >:( |
onlar lig tv nin kablosunu keserler oyuncularını döverler işler iyi gitmeyince stadın yanından geçmezler ama yine onlar süperdir 1 numaradır biz istersek kanımızı verelim kızılaya ister hediyelerre boğalım kimsesizleri ister desibel rekorları kıralım ister bayrak rekorları onlar süperdir onlardır asıl taraftar olan bizde her zaman katil zorba olanlarız ;) |
Bu bence hakkını iyi savunma eleştirisidir biraz.. Eğer ki takımın yöneticileri kulüblerini iyi koruyamıyor savunamıyorsa bunda diğer kulübleri suçlamanın bir anlamı yok bence.. Fb stadında ki olay basına yansımamışdır bir şekilde gizlemeyi başarmışlardır.. Bunu neden BJK yöneticileri yapamıyor :o :o :o :o :-X :-X :-X
Ayrıca ben Gs liyim ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
Zaten başımıza ne geldiyse bu yönetim yüzünden geldi.
Fenerbahçe; Lig Tv'nin kablolarını keser, Olimpiyat Stadı'na SİLAH sokar [bknz. Everton Hazırlık Maçı] ve o silahla bir vatandaşımızı ayağından yaralar, Futbolcularının arabalarını taşlar, Gs maçından sonra takım otobüsüne saldırır. Sahaya atılan maddeler görünmez, Neden mi ; Çünkü gözlemciler Kurulu Başkanı Fenerbahçeli de ondan ! Galatasaray ; 2 sene önce fenerin şampiyonluğu ilan edildikten sonra stadı yönetim yıkamadı bari biz yıkalım mantığını güttüler stadın tüm koltuklarını söktüler, Sahayı su gölüne çevirdiler, 1 Polis memurumuzun gözlerinin [%90 idi yanılmıyorsam] görme kaybı yaşamasına sebep oldular Ama basın ve LOBİ denilen olay her zaman gs ve fb'nin tarafında olduğundan dolayı çoğu olay göz ardı edildi. Hak ettiklerinin de altında cezalar verildi. Şimdi tepki çekecektir bu mesajım diğer taraftarlar tarafından ancak doğru olan bir şey varsa bunlar yadsınamaz gerçeklerdir. Aksini ispat edemezsiniz ;) Suçlu kim mi diye sorarsanız söyleyeyim ; Suçlu çarşı :) Çünkü İnönü'de bir insanın canına kıyıldı... |
tebrik ederim mertcan + verdim ama 1 saat dolmamış gerçekten herşey ayrıntısıyla anlatılmış :-* görmek istemeyenler de artık farkındadr herşeyin :-* |
Güzel açıklama ancak aynı noktaya çıkıyor eğer hakkını iyi savunursan bunlar başına gelmez... Sizin hakkınızı savunacaklar da sizin yönetiminizdir .. Bjk yönetimi kendi takımını savunamıyorsa bunda 3. kişilerin bir suçu yok bence.. :-* :-* :-* :-*
|
Alıntı:
Yönetim yönetim olsaydı zaten 15 puanımız çalınıp şampiyonluktan uzaklaştırılmazdık demirören istifa! :'( |
Polis 2 yıl önceki olaylarda ilk defa bir stad'ta silahını taraftara doğru çekip ateş etmeye kalkışmıştı,sonrasında havaya ateş etmeyi uyun gördü.
Stadlarda küfür-meşale-kavga-koltuk kırga gibi olaylar hep olur,bunu Allah'tan başka hiç bir insan oğlu önleyemez. Holigan bir taraftar topluluğuna karşı polis jopunu çekip saldırmaya kalkarsa karşılığını görür. Tekmede yer,merdivenlerden de yuvarlanır,kör de olur,2. kattan aşağıyada atılır. Taraftar kızgın,taraftar öfkeli,sen ateşe barut atmaya kalkarsan sonuçlarına katlanmak zorundasın. İnsan bir takımı sevebilir,bazı durumalda sevinip üzülebilir ama 1 mayıstaki teröristler gibi tavır takınmamayı öğrenmeli.O polise Allah şifalar versin. Her veya ne ise,futbol hep şiddettir futbol holiganlıktır,futbol adam bıçaklamaktır demicem tabi ki :D Anket cevabım belli tabi ki ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
çArşı |
zaten soruda en holigan grup denilmiyor en BÜYÜK deniliyor bunun cevabıda her türlü uA çünkü en çok galatasaray taraftarı var bunu anketlerde görebiliyoruz
|
en çok taraftarı olanı sorduğunu sanmıyorum haticecim en iyi taraftar grubunu soruyor ;) hiçkimse tarafsız değil neyse ua olsa ne farkeder gfb olsa ne farkeder herkes kendisiyle yarışır biz birçok devreyi atlattık sanırım kalitemiz ortada aslında tarafsız olunmadığı için çok da fazla kızmıyorum çünkü en gereksiz ankette bile bizler hep bizden birini ararız yurt dışında bi anket olur hemen türke oy veririz siyasi anket olur akpartilisini ararız şıklardan burada da gs lisi fb lisi arandı normal aslında... herkes iyi olsun umarım türk tribünlerinden biri daha dünya çapında ün yapar işi holiganlık ve şiddete dökmeden en ateşli biçimde stada yalnızca takımlarına destek için gelir ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
hmm evet o yönden de değerlendirebılırz ama ben en etkili olanını sorduğunu düşündüm ama dediğinde haklısın bu yönden de değerlendirilebilir ama şunu unutmamak lazım ki taraftarı sormuyor taraftar grubunu soruyor örn: beşiktaşlıyı değil çarşıyı soruyor yani tek tek değil de bir oluşum içinde örgütlenmiş olanını yani bunda genel taraftar sayısına değil bu oluşuma üye olanlar dikkate alınır eğer sayıca fazlasını soruyorsa tabi :-* |
bence tabiki de fenerbahçe
|
şoktayım en son foruma girdiğimde Beşiktaş öndeydi şimdi şaşırdım
ben tartışmasız oylara aldırmadan basbas ç@rşı diorum |
ee galatasaraylı sayısından kaynaklanıyor ;)
|
en çok taraftarı olan takım sorulmuyo ki
en büyük taraftar grubu soruluyo ya :P |
en büyük demek en geniş en çok üye demek zaten :) en holigan en başarılı veya çalışkan değil
|
aaa tamam tamam :D başka bi anketle karıştırdım sanırım :D
sorun yok doğru Galatasarayın çok taraftarı var kusura bakmayın yaw :D |
Alıntı:
bu olay çok konuşuldu çok tartışıldı .. kişi sayısı mı yoksa 'BÜYÜK' lük mü ?? ama biz biliyoruz her zaman her yerde en büyük çArşı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Çarşılılara fazla deplasman yapmadıkları söyleniyordu...Uzak şehirlere 1-2 otobüs yada hiç gitmiyorlarmış deplasmana..
Beşiktaşlılar takım mağlup olunca yönetime kızarken çarşılıların tepki göstermemesinede çok kızmışlardı...'Satılmış' demişlerdi...Bakın bunları ben önceden kendi forumlarında okumuştum..Hal böyleyken en büyük ilan edemezsiniz... Ama ruhen büyük diyebilirsiniz. Çünkü ruh somut değil yani :D Varoluğu bilinen ama elle tutulamayan gözle görülemeyen sadece HAYAL GİBİ hissedilen :D :D |
˙·٠٠•●oylama sonucuna bakılırsa ultraslan olarak gözüküyor ˙·٠٠•●••٠·˙
|
Alıntı:
Alıntı:
İşte bu yüzden Satılmış Çarşı dendi. Haklı mıydı bağıranlar %100 haklıydı. Ben olsam ben de bağırırdım. Seba gibi büyük bir başkanı küfürlerle, yürüyüşlerle, tezahüratlarla protesto ederken y.d.'i protesto etmemesi olağandışı bir şeydi. Bu olayın büyük ilan edilememesiyle alakasını çözemedim ? Aile içinde olur böyle şeyler ;) Ne diye tartışıyorsak aslında bilmiyorum. Dünya kabullendi bizi siz etmeseniz ne olur ? |
ali samiyen avrupanın en mükemmel atmosferine sahip 4.stat seçildi ..
buda taraftara bağlıdır değilmi? ALİ SAMİ YEN STADI'NIN ATMOSFERİ TESCİLLENDİ Galatasaray'ın Avrupa'da Üst Üste Başarılar Kazandığı Dönemde, Özellikle Yurt Dışında Yüksek Taraftar Baskısı Nedeniyle 'Cehennem' Olarak Adlandırılan Ali Sami Yen Stadı'nın Atmosferi Tescillendi. Galatasaray'ın Avrupa'da üst üste başarılar kazandığı dönemde, özellikle yurt dışında yüksek taraftar baskısı nedeniyle ''Cehennem'' olarak adlandırılan Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferi tescillendi. Britanya merkezli uluslararası medya şirketi Satenta, Avrupa'nın atmosfer açısından en iyi 11 stadı arasında Ali Sami Yen Stadı'nı da gösterdi. Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Ali Sami Yen Stadı'nın 4. sırada yer aldığı ifade edildi. Değerlendirmede, ''Stadı süsleyen 'Welcome to Hell/Cehenneme Hoşgeldiniz' pankartına katılmamak mümkün değil. Kapasitesi 22 bin 500 kişi olmasına rağmen, Galatasaray'ın stadındaki ses seviyesi ve yoğunluğu kulakları sağır edebilir'' ifadelerine yer verildi. 1-Mestalla (Valencia-İspanya) 2-Anfield Road (Liverpool-İngiltere) 3-Veledrome (Marsilya-Fransa) 4-Ali Sami Yen (GALATASARAY-TÜRKİYE) 5-Fratton Park (Portsmouth-İngiltere) 6-Signal Iduna Park (Borussia Dortmund-Almanya) 7-Celtic Park (Celtic-İskoçya) 8-Olimpiyat Stadı (Roma/Lazio-İtalya) 9-Karaiskaki Stadı (Olympiakos-Yunanistan) 10-Feyenoord Stadı (Feyenord-Hollanda) 11-Söderstadion (Hammarby-İsveç) şöyle: |
| All times are GMT +3. The time now is 16:16. |