![]() |
Euro:2008-TÜRKİYE-Hırvatistan
Ben hayatımda bu kadar dua eden insanı ilk defa bu maçta gördüm...
Nereye dönsem herkesin eli semaya kalkmış.Allah'ım sen büyüksün,yarabbim dio.. :'( :'( :'( |
|
ATARSA SEMİH ATAR DEMİŞTİ ANNEN.SÖZÜNÜ YERDE BIRAKMADIN OĞUL!!! TV REKLAMINDAKİ FUTBOLCU ANNELERİMİZİN SÖZLERİ YERDE KALMADI ELHAMDÜLİLLAH |
Türkiyeye hayırlar olsun.
|
emegine saglik Yaren
|
konuşmayacağım diyecek kelime bulamıyorum :-X Sağolun çocuklar diyecek başka sözüm yok acaba manşetleri nasıl olacak gazetelerin heralde boşmanşet atarlar :-X
|
arkadaşlar İSPANYANIN EN BÜYÜK SPOR GAZTESİ MARCA YA BAKIYORDUM İSPANYOL BİRİSİ Bİ YORUM YAPMIS ÇEVİRMEYE GEREK YOK DİREK HERKES ANLAR ALIN BAKIN
minuto 85. Alemania gana a turquía por 5-0. minuto 86: 5-1. minuto 87: 5-2. minuto 88: 5-3. minuto 89: 5-4. minuto 90: 5-5. minuto 91: 5-6. Alemania para casa. KISACA DIOKI ALMANLAR 5-0 ONDE OLSUN 91 DE TURKLER 5-6 ÖNE GECER ALMANLAR EVINE DONER hahahahhahahHAHAHAHHAHAHAHAH herkes anladı |
Allah Yardim etti yoksa biz bu maci hayatta kazanamazdik
Burda gecenin 4:30 da disarda kutlamalara basladik, insallah almanyayida yeneriz... |
Alıntı:
Yemeden açılamıyoruz.Almanya ilk yarıda bize gol atması lazım. ;D |
Hakkatten ne maçtı be.. Çek maçı yanında sıfır kaldı ??? Semih olmasa nolurdu bilmem.. Biz tam bitti tamam artık dedik.. Adam son saniyeler golü yedirdi kaleciye 8) Bide gördünüz mü Hırvatların tirektörü hakeme bu gol sayılmaz geçti zaman öyle attılar gibi bişe dedi çok güldüm ona ;D Penaltılarda muazzamdı..Sanki hırvatlar anlamışlardı bizim yeneceğimizi hepsinde beş karış surat vardı :D Almanlarıda yenekde bi bayram edek inş. :-*
|
bu kadar mutlu olduğum başka maç hatırlamıyorum sevinçten ağladım çok mutluyum Allah'a şükürler olsun |
çokı mutluyum allah dualarımızı kabul etti
|
Euro:2008-TÜRKİYE:4-Hırvatistan:2 YARI FİNALDEYİZ!
Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun bizlere inşallah kupayı kaldırmayı da nasip edersin
|
All times are GMT +3. The time now is 07:31. |