![]() |
Almanya'yı Yenebilecek Miyiz?
Son dakika uefa tarafından 3. seçildik ama diğer yarı final maçında yenilenlerde 3. seçilecekmiş 2 üçüncü var
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaa akmehmet_akif nerde onla iddaya girmiştik ben kazandım ortalarda gözükmüyo ne işşş ;D :D ;D
|
valla bana sorma platiniye sor.haberlerde söyledi kanald
|
yenemicez bakın söylüyorum hatta 90 da yicez golu da lahm atcak ama öne biz geçcez bakın diyorum yenilcez klaskgjfaf
|
Ya ama hep almanlar haksızlık yaptılar, hakem resmen taraf tuttu >:( bizim futbolcularımızı tutup yere atıyorlar, sonra da yenemiyoruz tabii ki, ama ne diyelim onlar Müslüman değil ki, haksızlık yapmanın günah olduğunu nereden bilecekler...
Neyse sinirlerimiz çok bozuldu tabii ki ama, 3-0 da yenilebilirdik, şükür ki 3-2 yenildik. Belki de 3. golü de atardık ama vakit kalmamıştı :( İnşaallah bir daha ki sefere yeneceğiz, tüm islam alemini mutlu edeceğiz :-* Allah bizimle olsun... |
Alıntı:
buraya kadarmis hersey bitti oh be mac heyecani filan yok simdi artik baska seylerle ilgilenebilirim ;D |
Geçmiş Olsun :(
Dünya Kupası Bekle Bizi.. KİLİTLİ! http://img211.imageshack.us/img211/3658/kilitjpgbn7.png |
All times are GMT +3. The time now is 04:07. |