![]() |
Tartışıyorum...Mehmet Mir Dengir Fırat!
Alıntı:
bende diyorum bunu neden banlamıyolar banlayıcı ekip yok yaa aman aman duymasın yandaşlarını toplar buraya sonra :D ;D :D |
Alıntı:
|
Ekip varmış .Gelmiş. ;) :D
|
Alıntı:
kötü bişey dememiş kii bunu herkes diyor onlaraa :D ;D :D |
Alıntı:
ümitli ümitli bekleyişe mi geçmiştin yoksaaa :D ;D :D |
Geçmeye gerek yok hep o moddayım zaten :)
|
Tümen hoşgeldin nasıl gidiyor, tabur mabur ... İyidir inşaAllah ... :)
|
Geç kaldık galiba ... :)
|
Alıntı:
banlandı o zaat :D ;D |
bence mehmet mir dengir fırat protestoyu değil alkış ve desteği hak ediyor ifadeleri tamamen gerçekleri yansıtıyor mesela harf devrimi gerçekten çok saçma yabancılra yüzyıllar önceki kitapları vs okuyabiliyor biz ise birakın 90 yıl önceki kitapları 25 yıl önce ki kitapları bile anlayamıyoruz bu yüzden mehmet mir dengir fırat'a destek veriyorum ellerinden öperim :)
|
Alıntı:
|
yaren arkadasım, maşallah baykalı aratmayacak bir tepki vermişsin. dengir mir mehmet fırat ın parti içinden birkaç tepki alması, tepki verenlerin konu hakkındaki cahilliklerinden kaynaklanıyordu. alalacele tepki verildi kendisine. medya öyle bir şekilde sunduki konuyu kendilerine soru yöneltilenler alakasız ve saçma cevaplar vermeye başladı. fakat dikkat ederseniz dengir mir mehmetin söyledikleri anlaşıldıktn sonra tepkiler kesilmeye başlandı.
söyledikleri tamamen doğru ve yerinde tespitlerdir. bir gecede alimler cahil bırakıldı, kıyafetlerimiz değişti. dini kurallar ortadan kaldırıldı. osmanlı fesi yerine savaştığımız yüzbinlerce insanımızı öldüren en büyük düşmanlarımızdan fransızların sapkasını giymeye başladık. travmanın daniskasıdır bu. bilip bilmeden üstelik kendi adamlarının dengir miri eleştirmeleri çok üzücü. ne yazıkki kartel medyasının gazına gelerek forumdaki bazı ak partililerinde dengir miri eleştirmeleri bana göre büyük yanlış. her zaman arkandayız dengir mir mehmet fırat. allah seni başımızdan eksik etmesin. |
Elbette tranva ama zaten partini kapatmaya çalışıyolar, her yerde bir eksiğini arıyolar. Ne gereği vardı budalalara koz vermenin
|
Alıntı:
Sen beyninin olduğun ainanıyormusun ki Allah ın haşa beyni olduğunu söylüyorsun, beyinsiz varlık. ;) |
sen Allahı biliyorsun bu da birşey ;)
da o senin kadınım dediğin Türk kadını çarşafı atmış olabilir ki tarih bilen arkadaşım güvenlik geekçesiyle osmanlı izin vermiyordu peçeye falan ;) ama tesettürü atmadık...atmayacağız da!!!! |
All times are GMT +3. The time now is 23:17. |