![]() |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
ay canımm teşekkür ederimmm . bu kötü günümde mutlu ettin beni :'(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Selametle. |
teşekkürler ümmü seleme
|
Alıntı:
|
En Tekrarcı üye:meftun
el tekrarı ahsen velev kane yüzseksen ;) |
Alıntı:
Kadir han kardşeim Allah razı olsun inşaAllah teşekkürler . Selametle kardeşim. |
Seleme süper enlerin var :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beni baş belası seçtin yaa >:(
belan olmaya adayım artık >:( :D ;D :D |
benide nadidane listene alarak şereflendirdiğin için teşekkür ederim :P
|
Alıntı:
İşte iddialı oduğum ve kendimi görmek istediğim yerler, eyvallah Seleme.. Nice zaman sonra, (1 yıla bakarak) kendimce objektif bir en gördüm.. |
Çok teşekkürler Ümmü Seleme :)
|
ben rengarenk olmayı seviyorum benden önce davranan bazı arkadaşlar oldu ama ben de rengarenk sunuyorum listemi :-[
En İyi Aktif Üye:Alamet-i Farika (abim hep buralarda :-* ) En İyi Yardımsever Üye:Lügat(asla unutmayacağım) En İyi Ciddi Üye:loneliness (forumda ciddiyet abidesi oluyo hatta asaaabiiii ;) ) En İyi Şair Üye:nezip fazıl (yoruma gerek yoktur sanırım;şiir kipatını bekliyoruz ??? ) En İyi Çok Rastladığınız Üye:murat kurt En İyi Sevdiğiniz Üye:Ayşe berra ( o bendeki yerini biliyor) En İyi Fanatik Üye:Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye:ak kelebek :D En İyi Geveze Üye:haritacı 70 (geçenlerde nazendeyle sohbeti iyi kaynattılar :D ) En İyi Karizmatik Üye:tabeee ki de DEMOKRAT 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) En İyi Kibar Üye:Kara Eşref 8) En İyi Komik Üye:Engineer (inşAllah gelecek ::) ) En İyi Daimi Üye:RDönmezs En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye:benmişim :-X En İyi Paylaşımcı Üye:ümitli bekleyiş (mesela mustafa armağan arşivi :-* ) En İyi Sevilen Üye:ya ben buna bir sürü buldum...seviyorum hepinizi arkadaşlar ??? ama sanırım hepiniz yorumlarıyla,duruşuyla Berika yı çok seviyorsunuzdur...Kalbimi elinde bulunduran Allahın kalbime koyduğu en güzel insan Berika diyorum bu soruya ??? En İyi Sevimli Üye:duyguseli (bir artı verin bakiiiimmm :D ) En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:nar (köşe yazılarına yaptığı yorumlardan kendini belli ediyor) En İyi Sabırlı Üye:dolunay kadim ;D (ehh kolay mı bütün forum onun eline bakıyor ) En İyi Sakin Üye:Hıfz-ı lisan(ufaklık resmini bile sakinliğinden bilmiştim...huzur insanı) En İyi Bayan Üye:öztürks :) (bu, bu, bu kız iyilik abidesi :'( ) En İyi Erkek Üye:nusret(fikir dünyama çok şey katanlardan ;) ) En İyi İmza:tabii ki tüm çankayalılar 8) ama temsilci olarak berika canı seçtim ;D En İyi Nick:alamet-i farika (arada fabrika demek hoşuma gidiyor ama hoş bir nick meftundan sonra :P ) En İyi Efendi Üye:Taya (benim küçük kardeşim 'aile terbiyesi' denen mefhumu bünyesinde barındırır..hep böyle kal....) En Muhalefet üye:Hun Yabgu(değerli bulduğum nadir mhplilerden ??? ) En Bilimsel üye:bilgi müdavimi (geleceğin bilim adamı) En Tekrarcı üye:gelmiş geçmiş en iyi tekrarcı ALİ BORANdır...o seçilmezse bir üst mahkemeye giderim :D En iyi en küçük üye:poltikacı :-* En Çok istekte Bulunan Üye:Reddiye (hüseyin çeliki bi rahat bırak be kardeşim :D kadro isteyip durma :-X ) En iyi siyasi yorum yapan üye:Tunahan (son zamanlarda kendisini göremesek de kalemi iyidir) En iyi edebi yorum yapan üye:Ayşe berra(benim şair ruhlu aşık kardeşim) En iyi dini yorum yapan üye :Ravza Rüveyda En iyi spor yorumu yapan üye : oğuz de soozaaaa :D En Demokrati :parabol(neredeyse bir yıl oluyor be parabol) En Milliyetcisi :Yaren(bu yüzden en başta önyargılı yaklaştığım üyelerden ::) bir de Türk evladı engineer vardı :D) En Özgürlükcüsü :aslında Berika ;) ama şimdi torpil gibi olmasın :-* erenon ;) En iyi Hazir cevap vereni :Demokrat En aykirisi :ak metalci (aykırı maykırı ama severim keratayı) En lafi gedigine koyani : Lügat elbetteki unuttuklarım veya unutmadığım halde yazamadıklarım var...mesela elimde olsa En kalenderi : yalçın abi En şeker kızı: Bir başka demek isterdim...çok hakedenler var ama budur listem darılmaca gücenmece yok :) hadi bakalım hayrını görün 8) |
Ümmücüm teşekkürler canım..
|
ak kelebek , haritacı 70, ümmüseleme enlerinizde yer verdiğiniz teşekkür ederim...
|
Meftun çok teşekkürederim...
|
Alıntı:
|
Ümmü selemecim teşekkür ederim ;)
haritacı70 ve meftun sizede teessüf ederim >:( |
BEN KİME ne teessüf edeyim üç kişi almış ikisi sinirli biri yavaş :)
|
En iyi spor yorumu yapan üye :Kartaliçe teşekkür ederim haritacı :-[ :-[ |
Tşk ederim Meftun 8)
|
teşekkürer meftun ;)
|
karaEsref ve Parantez teşekkürler .. |
Ozturks ve Meftun teşekkürler :)
Paylaştıklarımıız umarım bilgi vericidir ve İnşaAllah amacına ulaşıyordur ... |
Teşekkür ettim Saliha..(+) :)
|
Çok teşekkür ederim Meftun. Listende yer almış olmak, beni çok gururlandırdı.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür mesajları arasından yapılan enleri bulmak hayli zor.
Adımı yazmış ve yazacak olan herkese gönülden teşekkürler. :) |
Çok teşekkür ederim.. :)
|
Yazılan " Enler " için teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinerek, bu yorumları kaleme alan üyelere uyarıda bulunulacaktır..!! |
En İyi Aktif Üye:ümmü seleme En İyi Yardımsever Üye:ağa En İyi Ciddi Üye:lügat En İyi Şair Üye:islam En İyi Çok Rastladığınız Üye:alamet-i faika En İyi Sevdiğiniz Üye:aşk-ı ilahi En İyi Fanatik Üye:ümmü seleme En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim En İyi Kibar Üye:Ruh-i zar En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye:haritacı70 En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:bir başka En İyi Sevilen Üye:yalçın En İyi Sevimli Üye:nagihan En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:lügat En İyi Sabırlı Üye:deniz.feneri En İyi Sakin Üye:enfal En İyi Bayan Üye:ümmü seleme En İyi Erkek Üye:cartman En İyi İmza:acizane44 En İyi Nick:deniz.feneri En İyi Efendi Üye:romakudüs En Muhalefet üye:kemalist59 En Bilimsel üye:bilgi müdavimi En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye:lügat En iyi edebi yorum yapan üye:karaeşref En iyi dini yorum yapan üye :aşk-ı ilahi En iyi spor yorumu yapan üye :politikacı En Demokrati :dolunay.kadim En Milliyetcisi :deniz.feneri En Özgürlükcüsü :parabol En iyi Hazir cevap vereni :murat emin En aykirisi :kırık_çocuk En lafi gedigine koyani :alemdar |
teşekkürler canım..
ya senin enlerinde olmak bi hoştu... olmasam eksiklik hissederdim kendimde...ama çok boş var ya.. objektif ol düşün aklına illa gelir ;D |
Şimdilik bu kadar eklemeler yapıcam ama sadece bir kişin adını yazıyor olmak kötü olmuş :) Aynı yere iki üç isim yazmam gerek . En iyi sevdiğim üye çok var :)
En İyi Aktif Üye: Alemdar, En İyi Yardımsever Üye: En İyi Çok Rastladığınız : Sertkaya En İyi Sevdiğiniz Üye: Ak_kelebek, En İyi Fanatik Üye: En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: Duyguseli, En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye: karaEşref En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ümitli_bekleyiş En İyi Paylaşımcı Üye: Meftun En İyi Sevilen Üye: Neşe En İyi Sevimli Üye: Kübra En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye: dildade En İyi Sakin Üye: Nazende En İyi Bayan Üye: Seba En İyi Erkek Üye: LoNeLiNeSS, KaDir_Han En İyi İmza: Sümeyra En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: Yalçın En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye: En iyi dini yorum yapan üye : Aşk-ı İlahi En iyi spor yorumu yapan üye : En Demokrati : En Milliyetcisi : En Özgürlükcüsü : En iyi Hazir cevap vereni : En aykirisi : En lafi gedigine koyani : |
ravzaığım enlerinde yer almak büyük mutluluk özelliklede sevilen üye kategorisinde olmak çok daha güzel
enlerin arasında yer verdiğin için allah razı olsun canım... |
Alıntı:
Ekleyeceğim bir kaç isim daha vardı ama malum bir kişi yazılıyormuş ancak :( Forumdaki tüm kardeşlerimi çok seviyorum . Benide yazan yazmayan herkesten Allah razı olsun . Yazmanıza gerek yok sevildiğimi bileyim yeter :) :) |
Milli Mücahide teşekkürler canım :)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:10. |