Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=206)
-   -   Erbakan: AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35324)

Demokrat 07-21-2008 14:55

Erbakan: Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir

Asil ahmaklik kovuldugu yere yüz kere gelip insanlari rahatsiz etmektir.. Senin gibilerin cigerini bilirim, bes para etmez sözde dini savunan ama hakaretten geri kalmayan üc kurusluk insanlarsiniz!..
Su anda sp yi savunman bile o insanlara yapilmis bir harekettir cünkü senin gibi aciz, karektersiz insanlar davasina zarar verir, o davaya leke getirir..
Sizler sizin gibi düsünmeyenleri asagilayan, hakaret eden sadece kendi dediklerini dogru sanan sahsiyetlersiniz amaciniz belli ortami bulandirmak buyur yapabiliyorsan yap bakalim..
bir kez daha diyorum senin gibi karekteri oturmamislar yüzünden o kesime önyargiliyim.. sp li olman yada olmaman beni ilgilendirmez burada onlari savunacagim diyerek partimize ve bizlere hakaret etmen bile belli basina senin gibilere karsi önyargili yaklasmamiz icin nedendir!

isimsiz 07-21-2008 15:26

ya ne kadar uzadı bu konu.. baksana kaç sayfa olmuş... niye bu kadar taktınız ki.. demişse demiş ister mecaz ister gerçek anlamda... yani empati yapıyorum bu durumun tam tersi olsaydı. yani sayın Tayyip Erdoğan saadete oy veren cehennemlik deseydi güler geçerdim onun demesiyle ben cehennemlik mi olacağım diye tartışmaya bile luzum görmezdim. yani bırakın böyle şeyler üzerinde tartışmayı ve bukadarda takmayın benden size tavsiye... :-* (not: şimdi kimde Başbakanımız öyle birşey demez diye savunmaya geçmesin varsayım yaptım. :-*)

Berika 07-21-2008 15:29

:-\

tayyipleyiz 07-21-2008 15:31

Tartışma ve münazara ( fikir alışverişi ) bilgilenme aracıdır. Biz böyle biliyor ve de seviyoruz. :)

Hıfz-ı lisan 07-21-2008 15:33

Kaç sayfa olduğu bizi okadar rahatsız eden durum değil . :) Ayrıca Erbakan dedi diye cehennemlik olacağı düşüncesinde olan biri olacağı da zannetmiyorum..Sadece birileri söylemedi iddiasında buulununca onu kanıtlama gerekçesiyle açılmış bir konu..Konuyu uzatan kişiler genelde karşı görüşlü üyelerimiz :)

mehmed_akif 07-24-2008 12:56

ya bu konu kaç defa tartışıldı hala bıkmadımı bunlar ya hu.lütfen kilitleyin şunu artık

Meftun 07-24-2008 14:41

Niye kilitlensin tartışıyoruz işte efendi efendi...

Demokrat 07-24-2008 14:42

:)

murat kurt 07-24-2008 14:43

Bence kilitlenmesin

Erbakanın gafları hiç bitmesin!

LoNeLiNeSS 07-24-2008 20:04

Niye kilitleniyormuş Erbakan bu forum için farklı bir şey mi ifade ediyor.. Diğer muhalafet liderlerinden hiç bier farkı yok.. Onun için böyle başlıkların kilitlenmesi de ne demek aksine daha fazla tartıima açılmalı daha fazla çalışma yapılmalı bu konuda ki, muhalefetin yalnışları ortaya çıksın..

Hıfz-ı lisan 07-24-2008 20:26

:) :)

bayrampasali 08-05-2008 23:37

hoca, hortumcuların hortumunu kesen akparti iktidarını hortumcu olarak lanse etmiş çok ayıp etti hocadan beklemezdim

AK_Genclik 08-08-2008 19:52

Erbakan Hoca'yı Asrın Nasreddin Hocası gibi görüyorum..

Nasreddin Hoca'nın anlattığı her şeyin altında mutlaka bir vecize bulunuyor Erbakan Hoca'da aynen öyle anlamak için kafa yormak gerekiyor.. Biraz düşünürseniz AK Parti'ye oy verenler cehennemliktir demiyor..Bir Müslüman zaten asla böyle bir şey demez.

pirinçkentli 08-08-2008 20:10

Evet Ak Gençlik kardeşim sana katılmakla birlikte şunu da söylemeden geçemeyeceğim dediğin gibi hoca akpartiye oy vermek cehennemliktir demiyor "Ak parti'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir diyor".Aslında bu konu Saadet Partisi yetkililerince ve birincil ağızlardan bir çok kez açıklandı ama akparti ve saadet partisini karsı karsıya getirmek isteyen medya bunu abarttı ve inanların yanlıs anlamasına sebebiyet verdi.Erbakan hoca büyük bilgindir alanında uzmandır ve şuan ki iktidar ve cumhurbaşkanlığı makamında bulunan şahısların bu noktalara gelmesinde büyük bir etkendir.Sizlerden istirhamım onu daha iyi anlamaya çalışmamız ve acımasızca yargılamamalıyız.O bişey diyorsa kesinlikle bir vecize ve ince bir nokta vardır söylediği şeyin altında.selam ve dua ile...

politikaci 08-08-2008 20:17

ooo bi kelimeyi okadar enine boyuna inceliceksek.söylediyse söylemiştir zaten hep o söz yüzünden oy kaybetti

pirinçkentli 08-09-2008 00:23

kardeşim sen incelemezsin olur biter.inceleyen inceler burada başka mihrakların üstünüe basa basa din kardeşlerini birbirlerine düsürmek için çaba sarfettiklerini ve bu konunun sürekli olarak gündeme getirilmesinden de bunu başardıklarını anlatmak istemiştim.yoksa zaten olan olmuş. :)

el-EMIN 08-11-2008 22:14

Bu Durumdaki Insanla hala ugrasmak yigit isi degil.

Eger yigitsek.

cartman 08-11-2008 22:17

Burdakı cehennemın elbette ulkeyı cehenneme cevırecekler ve buna bılet alıyorlar dıye yorumlamak bıze yakısanıdır :-*

emre-42 08-15-2008 11:30

desenize 17 milyon kişi cehennemlik

ben buna sadece gülerim :D :D :D

Selamet 09-05-2008 19:19

Alıntı:

Dağdakiçoban Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mecaz falan değil,bal gibide öyle dedi.Gözü döndü birkez siyasette iktidar hırsı böyle birşey işte,Yüz yıllık din düşmanı Tuncay özkanın kanalına çıkıp da AK Partiye ikisi birden saldırdı. Bunu hala göremediniz mi?

Ak partiye muhalefet olmak gözü dönmüş anlamına koltuk sevdalısı anlamına gelmez.BBP severim yazıcıoğlu koltuk sevadalısımı?

Siz cehennem olayını bilmeden iftira atıyorsunuz iftira atanların son iyi gelmez.Yapmayın Allah aşkına bunun cevabını nasıl verirsiniz...

Cehennem olayını ne kadar araştırdınızki öyle konuşuyorsunuz.Medyada yalan yanlış cımbızlanarak alınan haberlerle burada yorum yapmayın.Bende Sn erdoğan Apoya sayın dediği habere inanayım hiç doğru olur mu? ben biliyorumki medya yalan haber yapmakla ünlü bende erdoğanın sn ifadesine inanmadım.Ve araştırdım yalan çıktı.

Birde sizin Türkçeniz kaç ?
lütfen doğru Türkçe öğrenini.
Özellikle benzetmeyi...

sen youtube gir..kanaltürk erbakan yazda gör..illa ki iftiracı olmadığımızı gör.

Ben baştan sona dinledim.
Cehennem orada ortadoğuda yaşananlara deniyor.Benzetme yaptı erbakan.
Hani deriz ya bir yer yandığında "cehenneme dönmüş"
İyi dinle sonra yorum yap bir parçasını dinleyerek karşıma gelme.
İftira atmayı bırak
iftira atanların şerinden Allah (cc) sığınırım

ALAAH RIZASI İÇİN gir şimdi youtube ye ...orada ŞEVKİ YILMAZ ERBAKANA YÜKLENDİ videosunu seyret..ben demiyorum sağ kolu neler söylüyor dinle...!

o sag kolu dediginiz sahtekar o konusmayi yapmadan önceki konusmasinda Saadete geri dönmek icin akp erbakani Cumhurbaskani yapmalidir diye aciklama yapiyordu (http://de.youtube.com/watch?v=QfFGIidIBmM ) Saadet ten yüz bulamayinca akp ye yalakalik yapmak icin belirtmis oldugunuz konusmayi yapmistir amma unutmasin akp onu degil vekil.degil belediye baskani üye bile yapmaz akp güle güle kullansin diyorum

Matematik 09-05-2008 21:44

Bu konu hala tartışılıyor mu be azizim :)

aşk-ı ilahi 09-05-2008 21:47

bu konu kapandı sanmıştım....

ramazan ramazan...hocama laf etmeyin bakim.... ;)

şevki yılmazlada aynı kareye hiç almayın....
8)

cartman 09-08-2008 17:30

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı
bu konu kapandı sanmıştım....

ramazan ramazan...hocama laf etmeyin bakim.... ;)

şevki yılmazlada aynı kareye hiç almayın....
8)

Şevki yilmazda degerlidir :)

Necip Fazıl 09-08-2008 17:33

Ne varmış ŞEVKİ YILMAZ daa ;) ;)

akgençlk 09-08-2008 18:51

Evet ben de Şevki Yılmaz'ı çok severim. Keşke siyasette aktif olarak yer alsa.. Sivri dillidir. CHP'nin hakkından iyi gelir Allah için... :D

Saltuk Buğra Han 09-08-2008 19:12

Keskin görüşlü insanmış.Resmen irkildim.Ve kendi kendime şöyle dedim, iyiki bizi uyardın hoca akpartiye oy vermedik ve sayende cehenneme gitmekten şimdilik kurtulduk ve ey yüce hocam lütfet eğer varsa başka oy verilmeyecek yer ,üstün görüşünle bize haber ver ve bizlerin mekanın cehennem olmasından kurtar.
Şimdiden sağolasın.
(Ya Rabbim nelerle uğraşıyoruz ;))

Selamet 09-09-2008 01:26

Alıntı:

Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Keskin görüşlü insanmış.Resmen irkildim.Ve kendi kendime şöyle dedim, iyiki bizi uyardın hoca akpartiye oy vermedik ve sayende cehenneme gitmekten şimdilik kurtulduk ve ey yüce hocam lütfet eğer varsa başka oy verilmeyecek yer ,üstün görüşünle bize haber ver ve bizlerin mekanın cehennem olmasından kurtar.
Şimdiden sağolasın.
(Ya Rabbim nelerle uğraşıyoruz ;))

Erbakan Hocam Cehenneme Bilet almayi Türkiye Cehenneme Döner anlaminda söylemistir ,tabi sizde haklisiniz Milli görüs kökeninden gelmeyen veya gelipte körlesenler,hele gülen Cematindan gelenler anlayamaz,o kapasite eksik

şeyh şamil 09-09-2008 01:46

Selamet kardeşim bazı kişiler anlamak istemiyor.
BİZ ŞAHİDİZKİ HOCA ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ
hoca mecaz anlamda demiştir.

aşk-ı ilahi 09-09-2008 02:46

Alıntı:

şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Selamet kardeşim bazı kişiler anlamak istemiyor.
BİZ ŞAHİDİZKİ HOCA ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ
hoca mecaz anlamda demiştir.

kesinlikle katılıyorum..

hocanın en ufak sözleri yıllardır didiklendi...

bari artık rahat bırakalımda toparlansın...

seni seviyorum ...ERBAKAN HOCAM....

hipermuhafazakar 09-09-2008 11:33

Haberin küpürleri burada. Siz kendinizi kandırın :)

http://img222.imageshack.us/img222/1...nbehocafa2.jpg

http://img224.imageshack.us/img224/6377/615dk7.jpg

http://img224.imageshack.us/img224/8...aaczbunjs3.jpg

Yorumsuz...Acı gerçekler, bence herşey çok net

akgençlk 09-09-2008 13:45

Peki kendisi Çağlayan meydanında miting yaparken, aynı sırada Kazlıçeşme'deki Akparti mitingine katılan insanlara bizansın çocukları demesini hangi mantıkla açıklayacaksınız çok merak ediyorum. Kabul etmeliyiz ki Erbakan Hoca'nın bazı yanlış cümleleri var.

Selamet 09-09-2008 15:59

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı
Peki kendisi Çağlayan meydanında miting yaparken, aynı sırada Kazlıçeşme'deki Akparti mitingine katılan insanlara bizansın çocukları demesini hangi mantıkla açıklayacaksınız çok merak ediyorum. Kabul etmeliyiz ki Erbakan Hoca'nın bazı yanlış cümleleri var.

iste anlama kabiliyetiniz buraya kadar eger milli gössü olsaydiniz anlardiniz ki Erbakan hoca Bizansin cocuklari kelimesini mitinge katilanlara karsi degil de,o zaman Franzizlara karsi sarf ettigi,

gelelim akp ye verilen oylarin siyonizme gitmesi olayina,soruyorum Abd nin Büyük ortadogu Projesine yani Büyük israil projesine destek veren akp abd ve israil ile isbirligi icinde olan bir partiye oy vermek dolayisiyla siyonizme gitmiyormu

Cehenneme bilet almak konusuna gelince yukarida belirtmis oldugumuz gibi akp nin siyonizme hizmet etmesi,ve kendisi gibi hizmet edenlerin ülkelerindeki Cehennem haline gelmesini türkiyenin de o duruma düsmesini kast etti

şeyh şamil 09-09-2008 16:11

hipermuhafazakar Kardeşim;

Almış olduğunuz küpürler hocanın söylemiş olduğunu göstermez.Zaman gazetesinin seçimlerde nasıl davrandığını çok iyi biliyoruz.SEÇİM ZAMANINDA Zaman gazetesinin milli görüşe davranışı kartelin milli görüşe davranışı arasında fark yoktu.

Erbakan hoca cehennemlik sözünü gerçek manada kullanmamıştır.Bir yerde yangın olduğunda çoğu kişi aynen cehenneme dönmüş diyoruz.Ancak gerçek cehennemden bahsetmiyoruz.Hocamıda böyle kelime kullanmıştır.Yoksa hoca milleti gerçek cehenneme gider manasında diyecek birisi değil.

FarukARSLAN. 10-16-2008 03:29

Eh, büyüklerin küçüklerini azarlaması, bazen de birazcık ileri gitmesi normaldir..
Hoca bitanedir .. (:

aşk-ı ilahi 10-16-2008 03:36

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443811)
Eh, büyüklerin küçüklerini azarlaması, bazen de birazcık ileri gitmesi normaldir..
Hoca bitanedir .. (:

diyosunuz....:thinking1qs1:

FarukARSLAN. 10-16-2008 03:40

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 381854)
Şu sözlere bir bakın yok yerdeki solucanlara dönmüşüz yok işbirlikçiymişiz...

Kimden öğrendi "hoca"işbirlikçi Akp demeyi

Bir zamanlar nefret ettiği komünistlerden mi..

En çok onlar kullanmıyor mu bu lafları..

Erdoğan hiç cevap vermedi bu sözlere gözümde bir kat daha büyüdü değeri..bize düşmez ama..

yorumunu hiç cümle katmadan alıntılamak düşüyor sanki bana... (tam katılmasam da tam katılarak!)

FarukARSLAN. 10-16-2008 03:48

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443813)
diyosunuz....:thinking1qs1:

evet diyorum, bu laf nereye çekersen uzar yani Hoca'ya ne temelli yüklenmek ne de oluruna bırakmak olur bu söz karşısında..
ama en son yaş haddinden cezasının kaldırıldığında bir teşekkürü ve sonrasında Milli Görüşe çağrısı vardı.. Yani hocaya çıkış yapamayız hani ezik kalmayız ama aslımızıda bilmemiz lazım.

Örnek ne kadar yerini tutar bilmiyorum ama; Sultan 2. Murad oğlu şehzade Mehmed çok yaramaz ve derslerine çalışmadığı için özel olarak Molla Gürani'yi muallim olarak verir başına.. Molla Gürani'nin şehzadeyi dövdüğü çok sefer de azarlayarak bazı şeyleri anlattığı yazılıdır tarih kitaplarımızda. Ve o unla harmanlanan şehzade bir gün sultan olup, asırlara meydan okumuş Bizansı dize getirip, İstanbul'u fethetmiştir ...

EgebeYY 10-19-2008 12:24

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 443811)
Hoca bitanedir .. (:

Mükemmel bi yorum Allah senden Razı olsun. Başbakanım ağzını açıp tek kelime etmiyosa vardır bir bildiği. Sayın Erbakan Hocamın ne demesini beklersiniz. AKPARTİ hükümeti çok güzel işler yapıyor, iyi yoldalar dese abdurrahman yalçınkaya gibileri çıkıp aha akparti eski refah partisinin devamı demiyeceklermi?
Not: İnanıyorum ki ben ve benim gibi Milli Görüşten gelen AKPARTİLİ kardeşlerim Erbakan Hocamız konusunda hassastır. Unutmadan sakın yanlış anlamayın. Başbakanımız gönül adamı, Recep Tayyip ERDOĞAN neyse Erbakan Hocamızda aynıdır.

FarukARSLAN. 10-20-2008 01:10

Alıntı:

EgebeYY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 445457)
Mükemmel bi yorum Allah senden Razı olsun. Başbakanım ağzını açıp tek kelime etmiyosa vardır bir bildiği. Sayın Erbakan Hocamın ne demesini beklersiniz. AKPARTİ hükümeti çok güzel işler yapıyor, iyi yoldalar dese abdurrahman yalçınkaya gibileri çıkıp aha akparti eski refah partisinin devamı demiyeceklermi?
Not: İnanıyorum ki ben ve benim gibi Milli Görüşten gelen AKPARTİLİ kardeşlerim Erbakan Hocamız konusunda hassastır. Unutmadan sakın yanlış anlamayın. Başbakanımız gönül adamı, Recep Tayyip ERDOĞAN neyse Erbakan Hocamızda aynıdır.

Saol, Allah cümlemizden razı olsun..

mehmetakif24 10-20-2008 01:13

Hatırlarsanız Erbakan hoca belediye secimlerinden önce Melih gökçek le Recep Tayyip Erdoğanı iki yanına alıp kafalarını okşayarak 'bunların kafaları tıkır tıkır calışıyoor' demişti Allah Erbakan hocadan razı olsun.

All times are GMT +3. The time now is 13:50.