![]() |
Erbakan: Ak Parti’ye oy vermek, cehenneme bilet almak gibidir
Asil ahmaklik kovuldugu yere yüz kere gelip insanlari rahatsiz etmektir.. Senin gibilerin cigerini bilirim, bes para etmez sözde dini savunan ama hakaretten geri kalmayan üc kurusluk insanlarsiniz!..
Su anda sp yi savunman bile o insanlara yapilmis bir harekettir cünkü senin gibi aciz, karektersiz insanlar davasina zarar verir, o davaya leke getirir.. Sizler sizin gibi düsünmeyenleri asagilayan, hakaret eden sadece kendi dediklerini dogru sanan sahsiyetlersiniz amaciniz belli ortami bulandirmak buyur yapabiliyorsan yap bakalim.. bir kez daha diyorum senin gibi karekteri oturmamislar yüzünden o kesime önyargiliyim.. sp li olman yada olmaman beni ilgilendirmez burada onlari savunacagim diyerek partimize ve bizlere hakaret etmen bile belli basina senin gibilere karsi önyargili yaklasmamiz icin nedendir! |
ya ne kadar uzadı bu konu.. baksana kaç sayfa olmuş... niye bu kadar taktınız ki.. demişse demiş ister mecaz ister gerçek anlamda... yani empati yapıyorum bu durumun tam tersi olsaydı. yani sayın Tayyip Erdoğan saadete oy veren cehennemlik deseydi güler geçerdim onun demesiyle ben cehennemlik mi olacağım diye tartışmaya bile luzum görmezdim. yani bırakın böyle şeyler üzerinde tartışmayı ve bukadarda takmayın benden size tavsiye... :-* (not: şimdi kimde Başbakanımız öyle birşey demez diye savunmaya geçmesin varsayım yaptım. :-*)
|
:-\
|
Tartışma ve münazara ( fikir alışverişi ) bilgilenme aracıdır. Biz böyle biliyor ve de seviyoruz. :)
|
Kaç sayfa olduğu bizi okadar rahatsız eden durum değil . :) Ayrıca Erbakan dedi diye cehennemlik olacağı düşüncesinde olan biri olacağı da zannetmiyorum..Sadece birileri söylemedi iddiasında buulununca onu kanıtlama gerekçesiyle açılmış bir konu..Konuyu uzatan kişiler genelde karşı görüşlü üyelerimiz :)
|
ya bu konu kaç defa tartışıldı hala bıkmadımı bunlar ya hu.lütfen kilitleyin şunu artık
|
Niye kilitlensin tartışıyoruz işte efendi efendi...
|
:)
|
Bence kilitlenmesin
Erbakanın gafları hiç bitmesin! |
Niye kilitleniyormuş Erbakan bu forum için farklı bir şey mi ifade ediyor.. Diğer muhalafet liderlerinden hiç bier farkı yok.. Onun için böyle başlıkların kilitlenmesi de ne demek aksine daha fazla tartıima açılmalı daha fazla çalışma yapılmalı bu konuda ki, muhalefetin yalnışları ortaya çıksın..
|
:) :)
|
hoca, hortumcuların hortumunu kesen akparti iktidarını hortumcu olarak lanse etmiş çok ayıp etti hocadan beklemezdim
|
Erbakan Hoca'yı Asrın Nasreddin Hocası gibi görüyorum..
Nasreddin Hoca'nın anlattığı her şeyin altında mutlaka bir vecize bulunuyor Erbakan Hoca'da aynen öyle anlamak için kafa yormak gerekiyor.. Biraz düşünürseniz AK Parti'ye oy verenler cehennemliktir demiyor..Bir Müslüman zaten asla böyle bir şey demez. |
Evet Ak Gençlik kardeşim sana katılmakla birlikte şunu da söylemeden geçemeyeceğim dediğin gibi hoca akpartiye oy vermek cehennemliktir demiyor "Ak parti'ye oy vermek cehenneme bilet almak gibidir diyor".Aslında bu konu Saadet Partisi yetkililerince ve birincil ağızlardan bir çok kez açıklandı ama akparti ve saadet partisini karsı karsıya getirmek isteyen medya bunu abarttı ve inanların yanlıs anlamasına sebebiyet verdi.Erbakan hoca büyük bilgindir alanında uzmandır ve şuan ki iktidar ve cumhurbaşkanlığı makamında bulunan şahısların bu noktalara gelmesinde büyük bir etkendir.Sizlerden istirhamım onu daha iyi anlamaya çalışmamız ve acımasızca yargılamamalıyız.O bişey diyorsa kesinlikle bir vecize ve ince bir nokta vardır söylediği şeyin altında.selam ve dua ile...
|
ooo bi kelimeyi okadar enine boyuna inceliceksek.söylediyse söylemiştir zaten hep o söz yüzünden oy kaybetti
|
kardeşim sen incelemezsin olur biter.inceleyen inceler burada başka mihrakların üstünüe basa basa din kardeşlerini birbirlerine düsürmek için çaba sarfettiklerini ve bu konunun sürekli olarak gündeme getirilmesinden de bunu başardıklarını anlatmak istemiştim.yoksa zaten olan olmuş. :)
|
Bu Durumdaki Insanla hala ugrasmak yigit isi degil.
Eger yigitsek. |
Burdakı cehennemın elbette ulkeyı cehenneme cevırecekler ve buna bılet alıyorlar dıye yorumlamak bıze yakısanıdır :-*
|
desenize 17 milyon kişi cehennemlik
ben buna sadece gülerim :D :D :D |
Alıntı:
|
Bu konu hala tartışılıyor mu be azizim :)
|
bu konu kapandı sanmıştım....
ramazan ramazan...hocama laf etmeyin bakim.... ;) şevki yılmazlada aynı kareye hiç almayın.... 8) |
Alıntı:
|
Ne varmış ŞEVKİ YILMAZ daa ;) ;)
|
Evet ben de Şevki Yılmaz'ı çok severim. Keşke siyasette aktif olarak yer alsa.. Sivri dillidir. CHP'nin hakkından iyi gelir Allah için... :D
|
Keskin görüşlü insanmış.Resmen irkildim.Ve kendi kendime şöyle dedim, iyiki bizi uyardın hoca akpartiye oy vermedik ve sayende cehenneme gitmekten şimdilik kurtulduk ve ey yüce hocam lütfet eğer varsa başka oy verilmeyecek yer ,üstün görüşünle bize haber ver ve bizlerin mekanın cehennem olmasından kurtar.
Şimdiden sağolasın. (Ya Rabbim nelerle uğraşıyoruz ;)) |
Alıntı:
|
Selamet kardeşim bazı kişiler anlamak istemiyor.
BİZ ŞAHİDİZKİ HOCA ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ hoca mecaz anlamda demiştir. |
Alıntı:
hocanın en ufak sözleri yıllardır didiklendi... bari artık rahat bırakalımda toparlansın... seni seviyorum ...ERBAKAN HOCAM.... |
Haberin küpürleri burada. Siz kendinizi kandırın :)
http://img222.imageshack.us/img222/1...nbehocafa2.jpg http://img224.imageshack.us/img224/6377/615dk7.jpg http://img224.imageshack.us/img224/8...aaczbunjs3.jpg Yorumsuz...Acı gerçekler, bence herşey çok net |
Peki kendisi Çağlayan meydanında miting yaparken, aynı sırada Kazlıçeşme'deki Akparti mitingine katılan insanlara bizansın çocukları demesini hangi mantıkla açıklayacaksınız çok merak ediyorum. Kabul etmeliyiz ki Erbakan Hoca'nın bazı yanlış cümleleri var.
|
Alıntı:
gelelim akp ye verilen oylarin siyonizme gitmesi olayina,soruyorum Abd nin Büyük ortadogu Projesine yani Büyük israil projesine destek veren akp abd ve israil ile isbirligi icinde olan bir partiye oy vermek dolayisiyla siyonizme gitmiyormu Cehenneme bilet almak konusuna gelince yukarida belirtmis oldugumuz gibi akp nin siyonizme hizmet etmesi,ve kendisi gibi hizmet edenlerin ülkelerindeki Cehennem haline gelmesini türkiyenin de o duruma düsmesini kast etti |
hipermuhafazakar Kardeşim;
Almış olduğunuz küpürler hocanın söylemiş olduğunu göstermez.Zaman gazetesinin seçimlerde nasıl davrandığını çok iyi biliyoruz.SEÇİM ZAMANINDA Zaman gazetesinin milli görüşe davranışı kartelin milli görüşe davranışı arasında fark yoktu. Erbakan hoca cehennemlik sözünü gerçek manada kullanmamıştır.Bir yerde yangın olduğunda çoğu kişi aynen cehenneme dönmüş diyoruz.Ancak gerçek cehennemden bahsetmiyoruz.Hocamıda böyle kelime kullanmıştır.Yoksa hoca milleti gerçek cehenneme gider manasında diyecek birisi değil. |
Eh, büyüklerin küçüklerini azarlaması, bazen de birazcık ileri gitmesi normaldir..
Hoca bitanedir .. (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
yorumunu hiç cümle katmadan alıntılamak düşüyor sanki bana... (tam katılmasam da tam katılarak!) |
Alıntı:
ama en son yaş haddinden cezasının kaldırıldığında bir teşekkürü ve sonrasında Milli Görüşe çağrısı vardı.. Yani hocaya çıkış yapamayız hani ezik kalmayız ama aslımızıda bilmemiz lazım. Örnek ne kadar yerini tutar bilmiyorum ama; Sultan 2. Murad oğlu şehzade Mehmed çok yaramaz ve derslerine çalışmadığı için özel olarak Molla Gürani'yi muallim olarak verir başına.. Molla Gürani'nin şehzadeyi dövdüğü çok sefer de azarlayarak bazı şeyleri anlattığı yazılıdır tarih kitaplarımızda. Ve o unla harmanlanan şehzade bir gün sultan olup, asırlara meydan okumuş Bizansı dize getirip, İstanbul'u fethetmiştir ... |
Alıntı:
Not: İnanıyorum ki ben ve benim gibi Milli Görüşten gelen AKPARTİLİ kardeşlerim Erbakan Hocamız konusunda hassastır. Unutmadan sakın yanlış anlamayın. Başbakanımız gönül adamı, Recep Tayyip ERDOĞAN neyse Erbakan Hocamızda aynıdır. |
Alıntı:
|
Hatırlarsanız Erbakan hoca belediye secimlerinden önce Melih gökçek le Recep Tayyip Erdoğanı iki yanına alıp kafalarını okşayarak 'bunların kafaları tıkır tıkır calışıyoor' demişti Allah Erbakan hocadan razı olsun.
|
| All times are GMT +3. The time now is 13:50. |