Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Belediye Seçimlerinde Hangi Parti Ne Kadar Oy Alır? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38244)

Manga_Sym 03-04-2009 05:53

Ben bu üç ili de Ak Parti alır diyorum...
Geçen ki belediye seçimlerinde Ak Parti çiçeği burnunda bir iktidardı ve ona rağmen belediye seçimlerinde ezici bir üstünük sağladı. Şimdi ise çoğu şeyin farkına varıldı. İzmir halkı Chp'yi Diyarbakır da Dtp'yi desteklemeyecektir. Trt Şeş den sonra daha da ümitliyiz. Kürt kardeşlerimiz hangi partinin yanlarında olduğunu anladı. İşte bu üç il inş. bu seçimlerde Başbakanımızı yalnız bırakmayacaklar...
Trabzon da dahil....

Necip Fazıl 03-04-2009 05:54

Alıntı:

eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522588)
Trabzon birkere oyuna geldi 5 yılı gitti birdaha aynı oyuna gelmez...

inşALLAH...

eMiCe61 03-04-2009 05:59

Alıntı:

Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522589)
Ben bu üç ili de Ak Parti alır diyorum...
Geçen ki belediye seçimlerinde Ak Parti çiçeği burnunda bir iktidardı ve ona rağmen belediye seçimlerinde ezici bir üstünük sağladı. Şimdi ise çoğu şeyin farkına varıldı. İzmir halkı Chp'yi Diyarbakır da Dtp'yi desteklemeyecektir. Trt Şeş den sonra daha da ümitliyiz. Kürt kardeşlerimiz hangi partinin yanlarında olduğunu anladı. İşte bu üç il inş. bu seçimlerde Başbakanımızı yalnız bırakmayacaklar...
Trabzon da dahil....

arkadaşlar Trabzon ak partinin en rahat alacağı yer, Trabzonu CHP almadı CHP Trabzonu almış olsaydı Ak parti 6 vekil aldı CHP 1 Tane aldı Olay bu,Trabzon dediğim gibi bir oyuna getirildi ve bu oyuna saadet partiside ortaktı ogün...

Manga_Sym 03-04-2009 06:02

Zaten Trabzon konusunda şüphemiz bile yok...:)

Üç mevsim 03-04-2009 06:04

Alıntı:

xeoxxeox Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511628)
Yanılıyorsun Saadet Partisi Numan Kurtulmuşla kim ne derse desi atağa kalktığı aşikardır.Belediye seçimleri SP açısından çok önemli ve Trabzon gibi teşkilatı sağlam olan bir şehirde Saadet Partisi kesinlikle kendi adayını destekleyecektir AKP nin adayının tanınmamış olması halkın Saadet Partisinin adayı olan Mahmut Çizmecioğluna yönelmesine sebep oluyor.Demokrat partinin adayı olan SÜLEYMAN AYDOĞDU da halk tarafından sevilen biri BİZİM SÜLEYMAN sloganıyla yola çıktılar ve AKP den baya bi oy alacaklar.Bu sebeple seçim CHP-SP arasında geçer diye düşünüyorum

Yahu çok merak ediyorum bu Saadetli arkadaşlar bunları gerçekten inanarak mı söylüyor yoksa zayıf görünmeyelim diye mi söylüyor ?

Biri önceki sayfada emin olduğu tahminlere TRabzon: Saadet - CHP çekişmesi yazmış.

Bu arkadaş ise sadece sırayı değiştirmiş CHP-SP arasında geçer diye düşünüyor..

Arkadaşım bu şehirde yaşayan biziz. Herşey meydanda. Böyle bir durum sözkonusu bile değil. Saadet Partisi'nin esamesi dahi okunmuyor ve geçen seçimdeki kadar bile oy alamayacak.

Seçim çok açık biçimde AK Parti ile CHP arasında geçiyor. Kıyasıya bir mücadele var. CHP adayı, mevcut başkanın 5 senede 5 projesi yok;
ama biri diyor elimi sıktı, öbürü diyor koluma girdi, diğeri diyor omuzuma tuttu.... Böyle yürüyor adam.

AK Parti Trabzon adayı Sağlık Bakanlığında 2. adamdı. Sağlık Bakanı kendisine ABİ diyor düşünün. Çok üst düzey bir insan.. Cumhuriyet tarihinin parmakla gösterilecek müsteşarlarından biri, bir müsteşarın hayal dahi edemeyceklerini yaptı bu adam.. Adaylık sürecinde hiç tartışma yaşanmadı; Bakan, milletvekilleri, il teşkilatı, merkez ilkçe teşkilatı hepsi uzlaşma ve tam destekle sahip çıktı, çünkü büyük adam ya..

Yakın zaman önce AK Parti kaybederse kötü olur diyordum, şimdi ise Orhan Gümrükçüoğlu kaybederse Trabzon'a yazık olur diyorum.. Müthiş vizyon ve ufuk sahibi biri, aklında sadece çalışmak ve üretmek var.

Saadetliler buraya dikkat etsin; dini yönden de sağlam biri olması Saadetlilerin de takdirini topluyor, bu örneği vermek istemezdim ama Saadetli kardeşlerimiz bu şekilde durumu daha iyi kavarayacağı için bunu söylüyorum. AK Parti Adayı Gümrükçüoğlu'nun eşi Kur'an Kursu Hocası tesettürlü bir hanımdır. Saadet adayının eşi ise başı çık biri.. SP teşkilatı adayın arkasında dursun, önemli olan sokaktaki SPli vatandaş. Burası küçük bir şehir, burada bu dayanışma var, bu sefer SP oylarının en az yarısı Orhan Gümrükçüoğlu'na akacak.

İnşallah..

sosyo 03-04-2009 12:09

% 45 civarı oy oranıyla % 100 biz kazanacağız inşAllah.. Ama en çok da Diyarbakırı kazanalım istiyorum.

alobaskan.com 03-11-2009 01:45

www.alobaskan.com

Yeni açılan www.alodevlet.com Projesinin ilk bölümü olan http://www.alobaskan.com sitesi Ankara Halkı'nın belediye başkan seçimlerinde görüşlerini belirtebilmesi Seçimlerden sonra Ankara Halkı ile seçilen Ankara belediye başkanı arasında güvenilir,seviyeli ve tarafsız olarak elçilik vazifesini yerine getirmek amacı ile kurulmuştur.
Sizide ilk anketimize bekleriz.

Sizce 30 Mart sabahı Başkentimiz Ankara`nın Belediye Başkanı ve sitemizin adı ne olacak?

a- www.mansurbaskan.com
b- www.melihbaskan.com
c- www.muratbaskan.com
d- www.veyselbaskan.com.
e- www.alobaskan.com

sevdesu 03-11-2009 01:48

Alıntı:

alobaskan.com Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528642)
Yeni açılan www.alodevlet.com Projesinin ilk bölümü olan http://www.alobaskan.com sitesi Ankara Halkı'nın belediye başkan seçimlerinde görüşlerini belirtebilmesi Seçimlerden sonra Ankara Halkı ile seçilen Ankara belediye başkanı arasında güvenilir,seviyeli ve tarafsız olarak elçilik vazifesini yerine getirmek amacı ile kurulmuştur.
Sizide ilk anketimize bekleriz.

Sizce 30 Mart sabahı Başkentimiz Ankara`nın Belediye Başkanı ve sitemizin adı ne olacak?

a- www.mansurbaskan.com
b- www.melihbaskan.com
c- www.muratbaskan.com
d- www.veyselbaskan.com.
e- www.alobaskan.com

kardeş sen bıkmadın mı hala mhp reklamı yapmakdan... modeme reset atıp atıp oy veriyosunuz bunu bilmeyen kaldı mı????? geçende konuştuk bunu.. her girdiğin zaman incir çekirdeğinin hacmine faydan olmuyor yani bi muhabbete katılmıyorsun reklamını yapıp çıkıyorsun bıkmadın mı????

ak61 03-11-2009 20:49

Trabzonu kek görenelr Saadet'in nasıl çalıştığından haberleri yok galiba. Trabzonda 22 Temmuz öncesi havadan çok uzak bir hava var. Ben yarışın çok yakın olduğunu söyliyeyim kazanan trabzonda farkla kazanamaz en fazla 5 puan.Umarım kazanna Ak Parti olur.
Dİyarbakır ve İzmir için şansımızın çok düşük olduğunu düşünüyorum.
78 il diyen arkadaş uçmuş ayaklarımız yere bassın, Muğla,Ankara(?),Artvin,Giresun,Ordu,Edirne,Kırklar eli,Tekirdağ... buralarda kazanmamız zor gibi ve aralarından bazılarını da muhtemelen alamayacağız. 70 il büyük başarıdır benim için. Çok yüksekten uçup çakılmaya gerek yok.

liseli gençlik 03-18-2009 18:53

bana göre ak gençler sonuçlar şöyle olur:
AK PARTİ:%50
CHP:%20
MHP:%14
SP:%4

Yıldırım 03-24-2009 14:09

Ak Parti tek parti.....

Sekoloji 03-24-2009 14:18

Ekonomik kriz ister istemez oy oranları etkiliyecektir.

emir_emre 03-30-2009 18:21

oranları tutturan varmı merak etim

ak61 03-30-2009 18:58

Alıntı:

ak61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502623)
Arkadaşlar bu tahminleri ve yorumları gerçekçi olup duygularımızdan arınarak yaparsak çok daha sağlıklı ve güzel olur. Ben örneğin sağda solda %53-61 diyorum ama gerçekci değil eğer ciddi tamin yapacak olursak.
AKP %40
CHP %25
MHP %15
SP %7
DTP %5
DSP %3
Diğer %5

İl Bazında İzmirde Yaşıyorum Ama Trabzonluyum 2 tahminide yapmak istiyorum
İzmir
CHP %40-45
AKP %25-30
MHP %10-15
SP %5-10

Trabzon
AKP %30
CHP %25(Volkan Canalioğlunun oyları)
SP %20
MHP %20
DP %5

Tahminlerimde pek yanılmadım,
Türkiye Genelinde biraz Chp'ye 1-2 puan fazla çıktı.
İzmirdeki tahminimde Biz %30 alırken Chp %50 ye dayandı o biraz beklentim dışında oldu.
Trabzonda Sp ve Mhp deki oylar Chp veAkp de buluştu. %5 lik bir farkı bildim ancak %47-42 üstünlüğümüz ile sonuçlandı.

amor3 07-21-2009 07:34

AK61 kutlarım gerçekten tahminlerin çok iyi tutmuş.
DSP bile %3 oy aldı hakketen .

fatihbilgili 09-14-2010 12:47

objektif olmak gerekirse ben bağcılarda ak partinin kazanacağını sanmıyorum. doğma büyüme buralıyım 5 yıl öncesiyle şimdi arasında fazla fark yok. istanbulun diğer semtlerinde durum farklı. bağcılar hep gölgede kaldı. bu yüzden oylar saadet partisine doğru kayacak.

YUKARIDAKİLER!
ÖNLEM ALIN!!
SÖZ KONUSU 500.000 OY!!!

İntifada 09-14-2010 12:59

Alıntı:

fatihbilgili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802499)
objektif olmak gerekirse ben bağcılarda ak partinin kazanacağını sanmıyorum. doğma büyüme buralıyım 5 yıl öncesiyle şimdi arasında fazla fark yok. istanbulun diğer semtlerinde durum farklı. bağcılar hep gölgede kaldı. bu yüzden oylar saadet partisine doğru kayacak.

YUKARIDAKİLER!
ÖNLEM ALIN!!
SÖZ KONUSU 500.000 OY!!!

yahu nasıl aynı muhterem...
telaşın olmasın...
bağcılar ak partiden çıkmaz...

Beylerbeyi 09-14-2010 21:40

yav belediye seçimlerine daha 3.5 yıl var. başlamayın şimdiden :)

Kalkınma 09-10-2012 12:39

Bence

AKP %68,5
MHP % 23,9
CHP % 12,3
BDP % 2,1
SP % 1,3
BANA GÖRE BÖYLE OLUR

Cihannur 09-10-2012 16:39

30 Mart 2014 Yerel Seçimi Sonucu Tahminim:

AK Parti: % 50
CHP: % 25
MHP: % 12,5
BDP: % 6,25
Diğer: % 6,25

Aydin Zengin 06-23-2013 01:14

Ankara'da bu dönem Allah(c.c.)'ın izni ile büyük bir fark ile kazanacağız. Özde değil lakin sözde Halk Partisi yıllar yılı Karayalçın ile mağlubiyete doydu eminim ki bu dönem farklı bir aday ile mağlubiyet tatmak isteyecektir lakin elinde mevcut güçlü bir aday yok, MHP tarihinde Ankara'da gösterebileceği en büyük adayı bir önceki dönem gösterdi onun da aldığı oy oranı belliydi zaten hoş onu da partiden ihraç ettiler, Allah(c.c.) yar ve yardımcımız olsun inşallah Ankara Büyükşehir'de %50 oy alacağız.

huseyın 03-04-2014 22:25

AK PARTİ%40
CHP%25
MHP%18
BDP%%8
DİĞER%7
ARKADAŞLAR BU BELEDİYE SEÇİMLERİNDE MALESEF OYLARIMIZDA AZDA OLSA DALGALANMA OLACAK YAPILAN KARIŞTIRMA OYUNLARINDAN DOLAYI AMA GENEL SEÇİME KADAR TEKRAR TOPARLANIP %49 50 YE ÇIKARIZ ÇÜNKÜ BELEDİYELER BİRAZ ŞAHIS AĞIRLIKLI OLDUĞU İÇİN AMA HER ZAMAN AÇIK ARA ÖNDEYİZ

safahat 03-05-2014 02:29

Çamur at tutmasada izi kalsın öylemi?

Facebookta Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkındaki HAKSIZ yoğun Karalama ve Çamur atma kampanyaları her tarafı sarmış!
Şimdide başka çıkış yolu bulamadıkları için demokrasiyide bir kenara atıp şu kampanyayı yayıyorlar, hemde yoğun bir tempo içerisinde;

Bulunduğumuz beldelerde MHP öndeyse ona, CHP öndeyse ona oy vererek birlik olalım..
Neredeyse BDP öndeyse farketmez onada verin diyecekler, Bu ne rezalet ey cahiller!
İstiyor ve çabalıyorlarki AKP'ye o çok arzu ettikleri ama emellerine nail olamadıkları darbe insin, ama nafile!
Bu pis ve adi tutumunuz oyunlarınız bozulacaktır inşaAllah!

“Unutulmasın ki, dedikodu nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır ve geri zekalılar tarafından inanılır. 'Sosyal medyada Çamur at, tutmazsa izi kalır' yöntemiyle rakipleriyle mücadele edenler, bilsinler ki, o çamur bir gün kendi suratlarına sıçrar.

Dualarımla yanınızdayım adam gibi adam, durmak yok yola devam!

Ohmyrab 03-05-2014 22:17

İstanbul %41.5 ile akp.
Bakırköy %43 ile chp.
Bağcılar %61 ile akp.

All times are GMT +3. The time now is 15:00.