![]() |
ben oy kullanmaya devam ederdim:)
|
Alıntı:
Ayrıca benim ne alakam var Tarımla merak ettim yaf... Turizmciyim ben...;D |
Alıntı:
doğru söylüyorsun.. zaten senle galeveranın yerini değiştirecektim, unuttum ;D Cumhurbaşkanı: Ukba Başbakan: hüdaverdi Başbakan Yardımcısı: _Fırat Dış İşleri Bakanı : Paradise Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: ay yıldız İç İşleri Bakanı: gönülden Kültür ve Turizm Bakanı: Noktaların Efendisi Diyanet Bakanı: akıncı 34 Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: ak kelebek Tarım Bakanı: galevera Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: redyellow bak bu bakanlıkta seni kesmediyse söyle, başbakan veya cumhurbaşkanı yapalım seni :) bu arada böyle bir kabine işbaşına gelirse ilk işleri rejimi değiştirmek olur heralde ;D |
Alıntı:
Ne yapalım Taban böyle istiyor yaf...;D |
Alıntı:
Aynen ben de, bildiğin sapsade vatandaş olup oy kullanmak isterdim :hihi2: Vatandaş orda burda bana söyleneceğine, ben siyasetçilere söylenip rahatlardım :hihi2: |
işin kolayına kaçmayın, herkes sade vatandaş olabilir, önemli olan sorumluluk almak :)
bu arada Nun; avatarındaki asi kız çocuğunu severek öldürürüm. yanaklara bak aman Allahım. gel ısır beni diyor, kurban olurum böyle tatlılığa :) sohbet yok, kabineyi kurmak için düşünüp taşınmaya devam :) |
Alıntı:
Bu arada neden 'dış işleri bakan'lığını bana verdiğini sormuyorum artık :p Teşekkür ediyorum (: |
M-U-R-A-T Sen sahte kabinelerle kendini kandır nasılsa birgün orada olacağım :hihi2:
|
Ya bu arada birşey dikkatimi çekti :)
Başlıkta; Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz? Deniyor, her liste yapan Başbakan olarak farklı birini seçiyor :) Sizsiniz Başbakan, diğerlerini farklı yapmalısınız sadece :) Ya da başlık değişmeli :hihi2: |
Başbakan olmuşum,chp bunuda anayasa mahkemesine götürmesin ;D
|
Alıntı:
Yap bi liste bakalım görelim nasıl oluyor...;D |
çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık
|
Alıntı:
Hak etmiyorum ben onu zaten ekonomi okuyorum sen beni ekonomiden sorumlu devlet bakanı yap halledelim... |
Alıntı:
bizdede biraz solculuk, biraz liberallik varya biraz:).. yada söyle düsündün nede olsa yurtdisinda bari bir ise yarasin ülkemize turist getirsin ama acik söyleyim beni ancak disisleri keser hem yurt disinda yasiyorum hem siyasal mezunuyum ve dahada önemlisi isimle alakali.. ama düsünüp, yazman bile yeterli degerli kardesim..;) ben kabine yapsam seni bülent arinc gibi bir makama getiririm cünkü ayni onun gibisin her görüs mevcut, nabza göre serbet veriyor, sözünü esirgemiyor, bazende aykiri yorumlar yapiyorsun..;) |
Alıntı:
biraz ütopik görünse zafer inananındır ve zafer yakındır. müslüman herzaman ümitlidir. teşekkür ediyorum tamda istediğim bakanlığı bana layık görmüşsünüz:güzel: |
Herhangi bir bakana danışmanlık yapabilirim... :)
|
Alıntı:
hep başbakan olmak isteniyor, sen yine mütevazi davranıp dış işleri beni keser dedin (: bence forumda dış işlerine en uygun kişilerden birisin. ahmet davutoğlu gibi. 2002 den beri ülkemizin dış işlerini yürüten davutoğlu bu koltuğa ancak 2009 da oturabildi. sen de biraz daha bekliyecen, ülkemizin dış işlerini geri planda kalarak sürdürmeye devam edeceksin :) bi tek dilek memnun yerinden. dilek gibi olun, tamahkar olmayın bakan arkadaşlarım :) benim gibi bir siyaset dehasının bile kabineye giremediğini hatırlayıp görev yapacağınız bakanlıklar için şükretmelisiniz bence ;D |
Cumhurbaşkanı: Ukba
Başbakan: M--U--R--A--T Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Hüdaverdi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: ALmi İç İşleri Bakanı: Akıncı 34 Kültür ve Turizm Bakanı: galevera Diyanet Bakanı: Furkanca Bakış Milli Eğitim Bakanı: gönülden Maliye Bakanı: _Fırat Tarım Bakanı: Ay_Yıldız Orman Bakanı: Feride Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Minik Kelebek Ulaştırma Bakanı: Hatice Devlet Bakanı: redyellow Devlet Bakanı: Ak_kelebek |
İçişleri bakanı :D
ne kadar anti laik varsa sokarım vallahi kadrolara :) Redyellowda kabinede yoksa saadetle itifakmı yaptık :( ben kabinede saadetli istemem :) (aman haa sayın abim alınmayın sadece şaka) |
Murat ülkeyi batırmakta kararlı ;D
|
Alıntı:
Murat benim yerim neden değişti :kızdım: maliye bakanlığı olmazsa olmaz:V batar bak bu ülke fırata teslim edilirmi yahu maliye :hmm:w::w::w::w::w: |
Beni de ulaştırma bakanı yapmış :w:
|
Enteresan: D
Esasında çok uzak bir ilgi alanı değil benim için: D Orman bakanlığı hmm: D |
Benim bakanlığın adını malı ye bakanı olarak değiştir murat
|
Alıntı:
7 katlımı kardeşlik |
nasıl bir kabine yapmışım öyle, yarısı bayanlardan oluşuyor :)
rejimi tehdit ettiğimiz gerekçesiyle askeriyeden tokat yemesek iyidir (: en iyisi mevcut bakanlar biraz daha çabalasınlar, ülkemiz tamamen demokratikleşince oluşturduğum kabine görev başına gelsin :) |
Alıntı:
Askeriyeye hak vermek lazım bazen: D |
Alıntı:
ALmi bu forumda benden başkasının yardımcısı o-la-maz. :@ Dipnot; Git kendi tarımını kendin yap. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hepinize -cümleten- müteşekkîrim arkadaşlar, sağolunuz.. ;1 |
BAŞBAKAN : REDYELLOW
BAŞBAKAN YARDIMCISI:FURKANCA BAKIŞ DİĞER TÜM BAKANLIKLAR:ZİLZAL Yeteriz evelALLAH. |
genelkurmay başkanıda ben olayım...
Milli Görüşü devirmek kolay nasıl olsa... yeniden geçerim kabineye |
Alıntı:
|
Numan Bey açıkta kaldı..
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
;D;D;D;D;D;D;D;D Bunlar ne ya öldüm gülmektennnnn. |
bir kabinede ben kurayim..
Cumhurbaskani ukba Basbakan rizzeli Basbakan Yardimcisi Akinci34 yurt disindaki türklerden sorumlu devlet bakani akgurbetci Basbakan Yardimcisi _firat_ Devlet bakani minikkelebek Basbakan Yardimcisi Noktalarin Efendisi Icisleri bakani Nun Spordan sorumlu devlet bakani hipermuhafazakar Diyanetten sorumlu devlet bakani gönülden Milli Egitim Bakani Ayyildiz Disisleri bakani galevera Kültür ve Turizm bakani M-U-R-A-T ( bos yere yillarca kibrisa yollamadik :) ) Calisma ve sosyan güvenli bakani Faruk Arslan Kadindan sorumlu devlet bakani Almi Maliye bakani novek Milli Savunma bakani Hüdaverdi Dis ticaretten sorumlu bakan Vuslata Hasret ;) Devlet bakani unnamed Devlet bakani Furkanca Bakis Ulastirma bakani redyellow Ekonomiden sorumlu bakan Benhur |
Sende mi başbakanlık koltuğunu çok gördün ahmet abi. Neyse bakanlıktan darbe yapa yapa gelirim en tepeye..
|
Alıntı:
ZATEN O ŞEKİLDE KABİNEDESİNİZ!!!:güzel: |
Siz sanal başbakanlıklarda takılın :karizmatik:
|
Alıntı:
sende ben gelecek görüyorum sen hükümetin bülent arincisin kardesim.. |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 08:41. |