Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan'ı Niçin ve Neden Destekliyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=49692)

HaArP 04-26-2011 02:30

Alıntı:

Allahinkulu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 887615)
bana acizane aciklayabilirmisiniz lütfen? demek okuyamamisim...

'Her söylediğin Doğru Olsun Lakin Her doğru Heryerde söylenmez' düsturu'nun sahibi'nin Kitaplarını okursan İnşaAllah öğrenirsiniz...

Hüdaverdi 04-26-2011 02:30

Başlığa uygun olmayan mesajlar silinecek boşuna yazışmayın.

bunyam54 04-26-2011 17:31

Adam gibi adam RECEP TAYİP ERDOĞAN ......

Ibrahim1987 04-26-2011 22:22

Erdogani desteklememin sebebleri:

- Turkiyenin itibari tekrar kazanildi
- Turkiyemizin yollari duzlendi ve her yere rahatlikla ulasilabiliyor.
- Turkiyemizin ekonomisi deger kazandi.
- Turkiyemizin IMF ye ihtiyaci yok oldu.
- Turkiyemizin onuru Davos'ta korundu.
- Turkiyemizin ticareti artik AB degil de butun dunyaya sacti.
- Turkiyemizin demokrasisi gercek demokrasi olmaya basladi.
- Turkiyemizin tarihi eserleri tamirden gecti.
- Adamin karizmasi var yahu!
- Daha neyleri saymami istersiniz? :-D

musacakir 05-15-2011 11:26

Bu ülke cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan ve hatta yapılanların da üç kat fazlasını yaparak bugünlere gelen parti için buradayım.

Chronicle 08-22-2011 19:21

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6127946_n.jpg

sevdamızmillet 09-14-2011 03:11

Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü; Türkiye ekonomisini adeta devler ligine taşıdı,
Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü; Türkiye yi bölgesinde lider bir ülke haline getirdi.
Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum çünkü;Alan el değil hep veren el oldu

olistas 11-30-2011 15:45

namaz kılanlarla beraber olmak için, kıyamet gününde Allah'ım namaz kılan onlardı bende onlara oy verdim demek için destekliyorum.

bsaduman 01-01-2012 03:10

canı pahasınada olsa bu memleketi bu vatanı sayın başbakanımız recep tayyip erdoğandan başka kimse düşünmedi ve düşünemez allah onu başımızdan eksik etmesin delikanlı adam vesselam helal olsun

Necip Fazıl 05-02-2012 15:24

http://habervaktim.com/gommefoto/34014299304.jpg

ern1402 05-03-2012 06:09

Ülkesini seven , dinine bağlı ve dünya karşısında dik duran bir lider olduğu için .

Halid Meşal 05-03-2012 08:19

Kendisini 1980li yıllardan beri takip ederim çok karazmatik bir lider ve dinine bağlı bir insan maşAllah

akgenc53 05-05-2012 20:01

Öncelikle dinimizi doğru düzgün yaşamaya müsait bir ülke yaptığı için vede diğer Atalarımızı unutmadığı için Osmanlı V.bb

tolga güven 06-14-2012 13:50

osmanlının son padışahı olduğu için desek daha doğru olmazmı

barayev 06-15-2012 01:56

90 yıldır Baskı altında tutulmuş ve sindirilmiş Millete Hizmet için Mücadele ettiği için.

işletme42 07-22-2012 21:11

bende imam hatip mezunu ve ayrıca işletme mezunu oldugum için ortak olan şeylerden dolayı

barayev 07-22-2012 22:40

Alıntı:

tolga güven Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011322)
osmanlının son padışahı olduğu için desek daha doğru olmazmı

AKP den öncesi CHP DEVLETİNİN sefil, yoksul ve eziklik içindeki oluşumundan İZZETLİ ve HUKUK DEVLETİNE geçilmesi ve CUNTACILARIN Tahakkümüne son verdiği ve 80 yıldır üzerine ÇÖREKLENMİŞ olan Askeri vesayete SON verdiği için AKP....

nurol 01-05-2013 13:38

türkiyede hiç bir liderin yapamadığını başardığı için.doğruların üzerine korkusuzca ve menfaat gözetmeden dürüstce gittiği için.atatürk üzerinden bizi çocukluktan ölene kadar kullanan bizimle oynayan sahtekarlardan koruduğu için.her birinin kabul etmesi gereken tek bir şey var.atatürkten sonra bu ülkenin başına gelmiş en büyük liderdir ve umarız hep burada olur.

AK BahaTekin 07-26-2013 05:59

duruşu, bakışı, cesareti, zulme dur deyişi, duygusallığı, iman dolu yüreği, Osmanlı torunu oluşu yeter :)

nurettin3108 08-14-2013 13:03

Birçok neden var bunların başında en azın sağ- sol görüş ayırt etmeksizin herkese aynı mesafede olması, doğruluk dürüstlük herşeyden önemlisi Allah korkusunun olması...

akses 08-14-2013 15:20

Sık Sık rüyamda görür ve konuşurum. Anlamı olan ve çıkan rüyalar. Hizmet ehli bir insan. Sabırlı, imanlı, ihlaslı.

ece 09-20-2013 19:24

destek olmak için

kundeci 12-10-2013 15:54

S.a. neden mi? Ben 28 yaşındayım gördüğüm çok fazla hükümet olmadı ama 19 yüz yılın başından itibaren Türkiye'nin gerçek özgürlüğünü, nufüs kağıtlarında yazan islam dinimizi yaşatmayı hedeflediği, karışıklıkların olmadığı, herkesin eşit olduğu bir Türkiye'yi hedefleyen biri, halkına hizmet eden biri olduğu için destekliyorum. Getirdiği yenilikler ve geliştirmeler insanların pek çok işini kolaylaştırdı. Bu hizmetlerde emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. ALLAH Başkanımızın yardımcısı olsun.

hamit46 12-27-2013 17:20

Sayın Başbakanım ve Güçlü Kenetlenmiş Ekibi;
Sizler üzerinden ülkemize büyük bir oyun oynandığının tüm Türkiye olarak farkındayız. Bazı kesimlerin artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi olmasın da kim olursa olsun bu güzel ülkemizi kim yönetirse yönetsin fark etmez diyecek kadar küçük düşünceler peşindeler. Ancak, sizlerden daha hızlı sonuçlar alacağınız bir karşı atak bekliyoruz. Sizlere bazı yayın organları üzerinden oyunlar oynanıyor, kamuoyunda artık “iddia edildi” diyerek yalan yanlış haberler kol geziyor.
Sizlerde bu oyuna artık karşı atakta bulunmalısınız, artık sert bir cevap vermeliyiz.. Sizin iktidarlığınız boyunca ülkemizde yaptığınız reformlar tüm cumhuriyet tarihimizde görülmemiştir. Böylesine refah içinde olmamıştır. Sizin gerek savunma sanayiinde bağımsızlığımızı(Hürkuş, İHA, Altay Tankı ve son dönemde Çin ile birlikte teknolojik birliktelik ile yapacağımız savunma sistemi), gerek ulaşım ve haberleşme(ülkemiz tarihi boyunca böyle bir hızlı tren yatırımı, böylesine km' lerce yolların yapımını görmedi hayal edemedi, THY en çok ülkeye uçan havayolu şirketi oldu dünya liderleri arasına girdi, şu an dünyada aynı hızla internet kullanıyoruz), sağlıktaki devrimleriniz(artık taksitle çocuklarımızı hastaneden almıyoruz, senetle çıkarmıyoruz istediğimiz doktoru biz seçiyor daha iyi hizmet alıyoruz), ekonomimizin parlayışı(borsamız hiç böyle bir halka arzlarla karşılaşmadı, 93.000 leri görmeyi hayal bile edemiyorduk, IMF' ye bırakın borç ödemeyi borç vermeyi teklif ettik, halkımız böyle bir yatırım hiç görmedi, su akar Türk bakar olmadı kendi enerjimizi üretiyoruz, sadece benim çalıştığım tamamıyla Türk sermayesi şirketinin 500 MW’ lık bitmiş ve halen yapımı devam eden enerji şirketleri var). Artık, PKK diye bir korku kalmadı artık doğuda vatandaşlarımız devletimize inanıyor, artık şehit haberleri gelmiyor..
İşin özü şu; sizlere medya ile saldırıyorlar sizde aynı şekilde karşılık verin istiyoruz, nasıl mı? Yolsuzluk var veya yok ile değil.. Nasıl İstanbul Belediye Başkanlığı için Kadir TOPBAŞ’ ın adaylığını açıkladınız. O kısa veterede nasıl bahsettiniz yapımı başlanan üçüncü köprü, metro vs. sonra dediniz ki yatırımlar burada ben nasıl seçerim başkasını..
İşte bizde tüm ülke olarak sizlerden sadece yaptıklarınız, yapmak istedikleriniz, yapmayı taahhüt ettiklerinizle 2-3 dk bir tanıtım videosu yayınlayın, bu yatırımlarınızın dünya çağındaki büyüklüğüne değinin, yapacağınız havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul kimlere, hangi dünya ülkesindeki yatırımları geçiyor belirtin.. Bu tanıtım videosunu tüm kanallarda oynatın. Lütfen! halkımız illaki size ve partinize inanıyor ama bazı kesim illaki şüphe duyacak illaki o yola gençlerimizi itecekler..
Bunlar benim naçizane fikrim, amacım akıl vermek değil, amacım ülkemizi bu kirli oyundan bir an evveli, en az kayıpla birliktelikle kurtarmak..
BU YAZIMI "AKİM" E DE YAZDIM İNŞALLAH BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇMELİYİZ..

bunyamnceylan 12-28-2013 19:57

Sayın Başbakanımızı neden seviyoruz, ilk günden beri içimizden biri gibi hissettik,dürüstlüğünü çalışkanlığını,sabrını,fedakarlığını,hoşgörüsünü,m emleket sevdalısı olduğunu bildiğimzden seviyoruz.

bunyamnceylan 12-28-2013 20:01

tek üzüldüğüm nokta ertuğrul günay,erdoğan bayraktar,hakan şükür gibi ismileri niye içimize aldınız, adamların ne olduğu turnuson kağıdı gibi ortaya cıktı.
siyasette evlilik gibidir. iyi günde kötü günde birlikte yürümektir. bu arakdaşlar hemen gemiyi terk etti. terk etmenin yanında karalama yaparak gitmeye çalıştılar.
Ülkesini gereceketen seven birisi karalama yapmazdı, koltuk sevdalısı insanları aramıza almamalıyızki görevden alınca çocuk gibi ağlamasınlar.

h4bib 01-02-2014 16:57

Samimiyetine güveniyorum ve Türk milletinin geleceği için zamanının en iyi lideri olduğuna inanıyorum.

akcan56 02-20-2014 14:51

başbakan eşi emine erdoğan ve nihat özdemir arasında yasak aşk var....

bugün ne yazıkki arama motorlarına girdiğinizde emine Erdoğan nihat özdemir aşkı memnu yada yasak aşk yazdığınızda binlerce yazı geliyor........soruşturma açılmış........sanal Molotof internet sitesi görüntüleri yayınladığı için kapatıldığı söyleniyor..........ak partide aşkı memnu vakası adıyla bazıları soruşturma başlatmış............yeni kaset skandalı gündemde............

akkarabuklu78 02-20-2014 23:05

Gözümün Üstünde ki kaşı sormuşsun sanki ;

Allah Ondan Razı Olsun.O olmasa Bu Ülkenin hali çok vahim olurdu.

Aliye Nur 03-01-2014 20:42

Mert Adam gibi adam ülkemizi satmayan tek lider Recep Tayyip Erdoğan

Aliye Nur 03-01-2014 20:45

Allah korkusu ve vicdanı olan tek lider:)

System 03-01-2014 21:57

Adam Gibi Adam Olduğu İçin.

huseyın 03-03-2014 22:42

ÖLMÜŞ BİR ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRDI İMAN GÜCÜ İLE ONU ANLATMAK NE DEFTERLER NEDE KALEMLER KAFİ GELİR BUNA HERŞEY ORTADA VARMI ÖTESİ DÜNYA LİDERİ

huseyın 03-03-2014 22:53

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ARKDAŞLARIM NEDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU GÜN ŞU ÜLKEDE BEN ÇOK KÖTÜYÜM DİYEN DUYDUNUZMU HİÇ BEN DUYMADIM EVİ OLMAYAN KALDIMI ARABASI OLMAYAN KALDIMI FAİZCİLERİN TEFECİLERİN ELİNDEN BİNLERCE İNSANIMIZ KURTULMADIMI SIFIRA YAKIN FAİZLE BÜTÜN BANKALAR EMRİMİZDE YOLAR DESEN DAHA NELER NELER BENİM İÇİN ARABA EV HAYALKEN HEPSİ GERÇEK OLDU ÜLKEM DÜZELDİ DAHA NE OLSUN BU SAYFALAR YAZMAKLA BİTMEZ İYKİ VAR VE HEPTE OLACAK

safahat 03-04-2014 04:37

Ömrünü inandığı doğru yolda harcayan adam gibi bir adam,

Maneviyatına ve ailesine bağlı bir başbakan,

İnandığı davasında samimi ve doğru olduğu için bütün konuşmalarını akıcı ve ve değişmeyen cümlelerle en güzel Türkçe ile sürdüren kişiliği,

Mazlumlar ve Haksızlıklarla ilgili konularda duygulanması,

Istanbulu 1994 den sonra İSTANBUL eden bir belediye başkanlığına imza atması,

''One Minute'' diye bilinen olayda malum adama '' Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz '' diyerek cesaretli, vakarlı duruşu ve vefakarlığı ile tüm filistin ve türk halkının gönlünü fetheden müslüman lider olması...

ve...ve...ve.. hangi birini sayayım, Recep Tayyip Erdoğan'ın kim olduğunu göstermiyormu?:çiçek:

huseyın 03-06-2014 12:01

ARKDAŞLAR NEDENMİ BU SORUYU CEVAPLARKEN GERÇEKTEN VİCDANIMLA HAREKET EDİYORUM ÖLMÜŞ BİTMİŞ DÜKKANLAR KAPANMIŞ İNSANLAR MAAŞLARINI ALAMAMIŞ İNTİHARLAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ DAHA NELER NELER İŞTE BÖYLE BİR ÜLKEYE AYAĞA KALDIRDI SAYIN BAŞBAKANIMIZ DÜNYA SIRALAMASINA GİRDİK MUTLU VE GURURLUYUZ.BEN USTAYI ANLATSAM NE KALEMLAR NEDE DEFTERLER KAFİ GELİR.ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HAKKIM HELAL OLSUN YİĞİT ADAM

HRNRSTOZN 03-11-2014 20:14

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475066)
Bütün ak partililerin buluşma noktası hepinizin taktiri ile hiç şüphesiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN faktörü.Kimimiz onda kendimize yakın bulduğumuz karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün.Peki sizlerin gözlemlediğiniz ve gerçekten ben bunun için seviyorum dediğiniz neden ve niçinleriniz nelerdir?

Onun yolunda ilerleyip onun öğrencileri olacağız ayrıeten bizim ilkokulu açmıştı. Bir kere sarılmıştım kendisine 1 e giderken.

dellyboy 03-14-2014 02:16

Adam çünkü adam..

advera 03-15-2014 01:45

aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz nedenler niçinler kale alınmaz

bilocan35 03-15-2014 18:19

Arkadas bir lider dusnun, halkinin yillardir bekledigi, ozledigi, kalbinin taaaa derinliklerinden ona samimi dolu sevgisini versin. Halkinin soyle bir liderimiz olsada bizi bu zilletten, geri kalmisliktan, kokusmusluktan, tembellikten, acizlik sarmalindan kurtarsa. Iste aranan lider allah basimiza gonderdi. Iste halkin yarisi onun icin dusunmeden ona oy veriyor. Oburleri milleti ne hale getirdiler belli. simdi hala onalara verenlerin iki hastaligi var biri ideoloji hastaligi diger inatlik.

All times are GMT +3. The time now is 08:38.