![]() |
Alıntı:
Benim izlediğim Saadet'in Çankaya adayı siyaseti hiç bilmiyor, projenin p sinden habersiz, Uğur Dündar'ın yönlendirmeleriyle zar zor durumu kurtaran biriydi. Farklı kişileri mi izledik acaba ??? |
Milli Görüşçü, Saadetçi Arkadaşlar:
Daha önce de yazdım. Yine yazıyorum saadetin hanım adaylarıyla ilgili olarak: Alıntı:
Alıntı:
Kırmızı yaptığım ve büyüttüğüm cümleye dikkat ediniz. Saadete saldıran, saldırırken bu yazıyı yazabilen, ŞERİAT'ın ne oldğunu bile bilmeyen zihniyetle ne tartışabilirsiniz? ŞERİAT DAYATMACIYMIŞ... BASKICIYMIŞ...ZORLAMACIYMIŞ..... Kurban ol sen Şeriat'a.... Şeriat'a dil uzatmadan 1000 kere düşün, 1 kere yaz. Bırakın bu zihniyet konuşsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gençtürk:
Bu yazdığın stildeki yazını sanıyorum kimse okuyamaz... normal puntolarla yazarsan okuyabiliriz. Yazınızı yeniden düzenleyebilir misiniz? |
düzelttim kardeşim..:)
|
Şimdi okudum, teşekkürler...
Fakat şeriat hakkındaki görüşlerini başka ülkelerdeki uygulamalara bakarak oluşturuyorsan bu çok yanlış olur, Allah muhafaza imani açıdan bir sakatlık olur. Başka ülkelerde İSLAM ŞERİATI uygulanmıyor ki... Oralarda o devletlerin (mesela suudi arabistan) başındaki abd uşaklarının halkını İSLAM ŞERİATI ile korkutarak koltuklarını koruma taktiği uygulanıyor. Eğer gerçek anlamda islam şeriatı uygulansa ilk önce o devletlerin başındaki kralların, başkanların ellerinin kesilmesi gerekirdi. bazı kendini bilmezlerin kezzap felan atması tamamen ayrı bir şeydir.. İslam şeriatında hiç bir şahıs başka bir şahsa ferdi ceza veremez. Ceza devlet tarafından uygulanır. Daha önceki yazınızda kullandğınız: "şeriat baskıcı bir rejimdir dimi zorlamayla oluyor ve dayatmadır dimi" cümlesi bu bakımdan çok yanlıştır, sizin imanınız açısından zararlıdır. sonraki yazınızdan maksadınızın başka olduğu anlaşılıyor, kötü niyetli değilsiniz. Bunu anlıyorum ama dilimize sahip çıkmalıyız, dilimizden çıkana çok dikkat etmeliyiz. Şeriat=İslamdır... Bunu hiç bir şekilde başka yorumlamayınız.. |
Sayın gençtürk:
Alıntı:
Genel yazarken siz yazmışsınız gibi olmuş... Açıklamayı bir borç biliyorum... o cümle MEÇHÜL'e aittir. Şeriat ile ilgili yazdıklarım MEÇHUL içindir. Selamlarımla. |
burda sadetin adayının reklamı öyle yada böyle yapılıyor...ne güzel...
ama şu şeriattan bahsedenlerin %kaçı acaba şeriatı yaşıyor.. eleştirmek ve kınamak için yazmayın lütfen... yazmıyim yazmıyim dedim ama:) maaşlallahınız var konu erimiş sakız gibi uzamış:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizden gelen hic bir delil sahih degil. Hocayi Konunun disinda tut. |
Alıntı:
Bu nasil istir..heryerde islamin yegane mensubu SP mis gibi Milleti bölük pörcük edenler neden sessiz kaliyorlar ? Akliniz varsa genelmerkeze sikayette bulunun..yoksa bunun vebali sizide bulur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
son ah oy etmez :-) |
Alıntı:
ne çelişkisi burdaki çelişki o bayanları almasımı:) biraz mantıklı düşünün.. bu bayanları seçti diye milli davayımı sattı...bu nebiçim anlayış ben anlamadım.. nazlı ılacak vardı başı açık...sesiniz çıkmadı...oya ak gönenç vardı çıtınız çokmadı.. nolduda şimdi birden bu anlayışa geldiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayir dava diye birsey yokki zaten ortada ummu seleme..dava diye yutturdunuz ya millete senelerce..DAVA dedigin bu degil. Oya ve nazli hanimlar icinde ayni seyler gecerlidir..sizin savunmaya calistiginiz Dava bunu emrediyor..savunuyoruz diye ortalikta dolasmayin..onlar bizansli biz fatihin torunlariyiz diye millete nutuk atmayin..Fatih hic bir hanimi Aday yapmadi.. madem laik Rejimde zorlandiginiz olaylar var..o zaman islami kullanmayacaksiniz..siyaset yapiyoruz diyeceksiniz..bunu anlarim. Kim Bizansli kim Fatihin torunu ? aynaya bak.. |
Alıntı:
Evvela evinin önünü bir temizle hele..sonra butür konularla ilgilen.. |
Alıntı:
kardeşim böyle konuşunca sizin siyasi anlayışınızın chp olduğunu düşünüyorum kusura bakmayında... kaç mesajdır aynı sözü söylüyorum.... peki ak parti ne partisi.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlarda Öcalan lagörüstü..sizde essekle pkk magarasina gittiniz görüstünüz. Birde siritiyorsun ummu seleme ? Lütfen sahsilestirmeyi birakin olaylari.. Ak Parti Islami kullanmayan ve bireylere islami yasantisini kendilerinin tayin etmesine müsade eden bir partidir. muhabbetle |
el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif
Hayir dava diye birsey yokki zaten ortada ummu seleme..dava diye yutturdunuz ya millete senelerce..DAVA dedigin bu degil. Oya ve nazli hanimlar icinde ayni seyler gecerlidir..sizin savunmaya calistiginiz Dava bunu emrediyor..savunuyoruz diye ortalikta dolasmayin..onlar bizansli biz fatihin torunlariyiz diye millete nutuk atmayin..Fatih hic bir hanimi Aday yapmadi.. madem laik Rejimde zorlandiginiz olaylar var..o zaman islami kullanmayacaksiniz..siyaset yapiyoruz diyeceksiniz..bunu anlarim. Kim Bizansli kim Fatihin torunu ? aynaya bak.. Alıntı:
|
ya kusra bakmayın bu yorumu yapıyorum...çünkü aynı laflar hep birbirinin ardında....
yok şunu dedi bunu yaptınız... ya bırakın Allahınızı severseniz....bi aday koydu olay yaptınız... artık diyorumki ne kadar iyi seçim yapmışlar..:) |
Alıntı:
SP Yönetimi iki yüzlülük yapiyor malesef..sizde alet oluyorsunuz. Peki bu hadise Ak partide nasil oluyor ? Kisi kendisine yakisan belediye Reisini kendisi tayin ediyor..tüm arastirmalar bunun icin yapiliyor. Sorumluluk bizzat secmene yükleniyor. ne dedik ? Kullanmayiz..kullandirtmayiz ! muhabbetle |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi Secim yapmadiginizi göreceksiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin Milletvekilide Bebek katilinin Essek ile ayagina kadar gitmedimi ? IP ile Omuz Omuza Ak partiye karsi YIKIM Mitingleri Organize etmedinizmi ? Bizzat desteklemiyor olabilirsiniz ummu seleme..Lakin anlayisini paylastiginiz Siyasi hareket malesef OY icin yapmayacagi iftira ve ortaklik yoktur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mahmut Efendi gibi Degerli Islam Alimlerini cahilik üzre kurulmus Siyaset anlayisiniza ortak etmeyin..vebali agir olur.. Mahmud Efendinin Kadin Belediye Baskanina Onay verdigini ispatlasin birisi..ben bu isi bilmiyorum.. Yada burada cok igrenc bir malzeme var.. |
kardeşim ben hiç bir zaman....sululukla bişi yazmam...eğer savunduğum fikir değilse hiç bir zaman dememde...
sen bi iftiradır gidiyosun.. bundan sonra sana Allah kurtarsın demek düşer bana... yok pkk anlayışıymış...pesss....bu kadarına çocuklar bile güler... mağara önünde eşşekle olan resmi koy....bende milli görüşü bırakim:) |
Alıntı:
MGF ye ugruyorsan..bilirsin.. |
Alıntı:
2. MAHMUT EFENDİ NE YAZIKKİ SAADETİ DESTEKLİYOR 3.BURASI DARUL HARP İSE KADINA ADYA İSLAMİ YÖNDEN KARŞI ÇIKABİLİRMİSİNİZ |
Alıntı:
Bu Magaraya giden Kisi Fetullah Erbasti.. |
Alıntı:
eğer böyleysee ve bu kişi gerçekten halen milli görüş çatısı altında ise.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben olayı bilmiyorum...o yüzden bir bilgim yok
|
Alıntı:
Asker kurtarmak icin gitti ! Peki Ak parti Müslümanlari kurtarmak icin araci olup masaya oturunca neden krize giriyorsunuz ? sakin olun..rahatlayin. |
All times are GMT +3. The time now is 01:18. |