![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
ANKARA gençlik kollarıla ilgili araştırma yaparken karşılaştık
|
BUGUN NTVMSNBC SİTESİNDE HABER OKURKEN HABERDAR OLDUM HEMEN GELDİM
|
gamegarden sağolsun
s.aleyküm
kağıt oynayayım dedim tayyip amcamı gördüm girdim üye oldum.gamegarden sağolsun |
bir haber sitesinde moderatorlerden birinin söylediği güzel bir sözün haber yapılması üzerine :)
|
nette gezerken akp genel merkez gençlik kolları başkan yardımcıs hasan sarı nın saadetli önce burayı oku başlıklı yazısını gördüm onu okurkende sitenin reklamını gördüm ve üye oldum hadi hayırlısı bakalım.
|
S.a
Forumdan medya aracılığı ile haberdar oldum. bizimde böyle daha çok birbirmize bağlı olabileceğimiz bir ortam olması çok güzel... |
Ben sadece Ak Partililerin katıldığı bir forum olmalı diye düşünerek googleda arayıp buldum ve iyi ki de bulmuşum. Birçok fikirdaşımı burda görmek gerçekten müthiş.
Saygılar hepinize... |
BEN BU SİTEYİ İNTERNETTE AKP NİN SİTESİNDE GEZERKEN BULDUM BÖYLE BİR ÇALIŞMADAN DOLAYI ÇOK MEMNUN OLDUM KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM
|
ntv'nin sitesinde forumla ilgili bir haber vardı haberin sayesinde forumla tanıştım abdullah gül hayranı olduğum içinde üye oldum
|
NTV'nin haber sitesinde yayınlanan bir haberden sonra hemen üye oldum. Güzel de oldu.
|
Merhaba AKp li Arkadaslarım Akp Sitesini Gezerkern Akp Gençlik Kollarında Haberleri Okuyordum Foromun Acıkdığını şeklinde HAber vardı ilgimi çekti Üye Oldum HArika Bişi
|
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ; bende haber sitelerinden birinde pekde şık olmayan bi haberi okurken buldum bu siteyi ... :)
|
arkadaslar ben tekirdag ak parti gencler kulübüde üyeyim adım necla kalkan ak parti hakkındaki yazzıları okurken dikkatimi cekti böyle haberim oldu
|
ben arkadaşımdan duydum seçim hakkında konuşurken saolsun arkadaşım iyiki söylemiş ;D ;D
|
Milli görüşçüler sağolsun onlardan öğrendim ;D ;D
|
gençlik kolları sitesinden
|
ben acizane webmaster ım baktım bir sürü alakasız sitede ak parti olmadık lafalr ediliyor yanlarında ahlaksız içerik barındırıyorlar aynı zamanda...ak parti üzerine forum açacaktım google da var mı diye arattım bu site çıktı açmaktan vazgeçtim :)
|
her yerde ak parti karşıtı adamlarla tartışıyorum, dedim bi googlea bakayım akpartinin forumu varmı ((: burda konuşmak daha güzel olacak .. herkes neyin ne olduğunu biliyo..
|
bi arkadaştan proff diel ;D ;D
|
düzenli olarak yakinen takip ettigim gençlik kolları sitesinden öğrendim böylesine güzel bir sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler aydın gençlerin yetişmesine vesile olması dileğiyle hoşçakalın
|
Alıntı:
|
selamun Aleykum google'den ak parti ile ilgili bilgi ararken buldum |
bende geogle ak parti forum yazdım ve buldum
çok mutluyummmmmmmmmm :D :D :D |
ak parti gençlik kolları sitesine girdim orda gördüm ve üye oldum :)
|
ak partinin çalışmalarını gazete ve tv haberleri aracılığı ile takip ediyordum.ve sonra internete girip akpartinin tüm yayınlarına sitelerine baktım.ve bu foruma da o şekilde rastladım.
|
başka partinin forumunu gördüm bizimde varmı dedim açtım google ı akp forum yazdım çıktı :)
|
esselamu aleykum
site yöneticilerinden bir arkadaşım vasıtasıyla forumla tanışmış oldum...iki sevinç yani..hem oy hemde forum..güzel tevafuk... fi emenillah |
beykent üniversitesi forumundan bi arkadaş haberdar etti...saolsun :D
|
KENDİ ARAŞTIRMALARIMLA
|
KAZANMANIN SEVİNCİYLE NETTE DOLAŞIRKEN TESADÜFEN ASLINDA :=)
AMA HERZAMAN AKGENÇDİK..... |
GENÇLİK KOLLARI SAYFASINSAN FORUM BÖLÜMÜNÜ GÖRDÜM VE BEKLEMEDEN ÜYE OLDUM
|
Fatih Gençlik Kolları Sitesinden Gördüm Ve Geldim Aranıza
|
www.akgençlik.org.tr sitesine girdiğim zaman formun açıldığını öğrendim.emeği geçen bütün arkadaşla sonsuz teşekkürler.selamlar
|
Hayatımda herzaman bana yardımcı olan araştırmacı ruhlu ablam sayesinde :)
|
Milligorusçü arkadaşlar resmi sitesinde akpartiforum'u taşlıyorlardı :)
dedim yaw benim kardeşlerim onlar sonra şu haberi okudum http://www.ntvmsnbc.com/news/414563.asp dedim iftira bunlar |
..
ak partinin seçim müziklerini arattım bu site çıktı ve üye oldum :)
|
İnternette arastırma yaparken fatih gençlik kollarına tıkladım ordan da forumun linkini gördüm hemen üye oldum.ama forum gerçekten güzel olmuş.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
|
SELAM BEN SAKARYADAN HERKESE SELM SEÇİM SONUÇLARI İÇİN SİTEYE GELDİM VE ÜYE OLDUM İNŞALLAH BURADA İYİ BİR GENÇLİK ORTAMI KURUP BİRBİRİMİZİ DAHA ÇOK TANIRIZ
|
Ben siteyi google'dan buldum ak parti yazınca çıkıyor :)
|
Beni bu siteyle tanışmam da tamamen tesadüf!!Zaten şimdi 5 dk olmuyo üye olalı! :) google da arıyodum kendimi burda buldum.Umarım çok şey kaçırmamışımdır şimdiye kadar.. Bundan sonra hep aranızdayım. Allaha emanet olun DURMAK YOL YOLA DEVAM!!
|
| All times are GMT +3. The time now is 06:08. |