Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Saadet Partililer neden Ak Parti'yi Parçalamaya çalşıyrlar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56631)

Müntesip 04-01-2009 13:59

Konunun akış seyri süper ! Yahu bizde de kılıçdaroglu gibi arkadaslar var sanırım olay bakın nerden nereye gelmiş ! Enteresannnn :))

k.dangir 04-01-2009 16:35

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566496)
Cevap veririm yada vermem bu sizleri ilgilendirmez.. Verecek cevabı olamayanlar işte böyle kaçarlar zaten..;;)

aynen öle zaten banada verecek cevabı olmayınca hakaret seviyesine ulaştu yazıları....önce düşünceli daha sonrada bu arkadaş... neyse burda olmak ve seni destekleyen biri vardır diye düşünmek çok güzel bir duygu

usame 04-01-2009 23:14

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566246)
bosnaya nasıl silah sokulduğunu biliyorum...o olay mükemmel derecede organize bir olaydı... bilge kral ve bizim birkaç başarılı görevli askerimiz sayesinde çok olaylar oldu.... tabi bütün gizli örgütler kusursuz değildir ama velakin onları aklamanın yolu yine güçlü bir istihbarat örgütüdür... arkaddaşım bugün çeçenistanda kan durduysa putinin akıl dolu siyaseti sayesindedir... benim diyeceğim o paralarla silah alınmadığı ortada o dönemdede sapanla taş atılıyodu şimdide.... el aksa tugayı ve hizbullahın silahlarının rusya üzerinden geldiği açık ve net biçimde ortadadır .. erbakanın bu trilyonu kapatılacağını anlayınca alavera dalaverayla ortadan yok etmesi her ne olursa olsun yanlıştır.. tüyü bitmemeiş yetimin hakkı var o parada

KARDEŞ TEK BİR ŞEY DİYORUM EĞER YÜZ YÜZE KONUŞSAYDIK BEN SANA ÇOK ŞEY ANLTIRDIM...............2008 YILI DOKKO UMAROV ÇEÇEN -İNGUŞ CEPHESİ RAPORLARINI OKU 2000 OPERASYON YAPILDI RUSLARA SEN AYAKTA UYUYORSUN BE GÜZEL KARDEŞİM SEN ÇEÇENYADA CİHAD BİTTİ SANIYORSUN AMA ORADA DAHA BU SENE TÜRKİYEDE 300 GENÇ CİHADA GİTTİ BUNLARIN YARDIMLARI TÜRKİYEDEN ERBAKAN HOCA SAYESİNDE GİDİYOR HALA............İSTANBULDA 3 TANE ÇEÇEN KOMUTAN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ BİLİYORMUSUN ...............PARALARIN TRANSFERİNİ ONLAR YAPTIRIYORDU...............BAK KARDEŞİM BELLİKİ CİHAD CEPHELERİ HAKKINDA BİR BİLGİN YOK EĞER ÇEVRENDE ÇEÇENYAYA VEYA AFGANİSTANA SAVAŞMAYA GİDİPTE GELEN VARSA SOR ONLAR SANA ANLATIR .........................

usame 04-01-2009 23:20

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566494)
Peki siz mi götürdünüz yada götürenleri gördünüz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz.. Kanıt diyip duruyorum çünkü biz sisizn gibi ''zan''larla hareket etmiyoruz..Hani dini çok iyi biliyorsunuz ya.. Bunuda ben öğretiyim size.. Müslüman zanna kapılmaz..;;) Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..
Varsa kanıtın adam gibi koyar konuşursun.. Kimsenin sizin sözlerinize itibar etmek gibi bir mecburiyeti yok..!! Hele size itibar etmiyorlar diye üyelere ''cehil'' sıfatını kullanmaya hiç hakkınız yok.. Haddinizi bilerek konuşun..!! Bilmiyorsanızda yorum yapmayın..!!

BAKINIZ ASABİ BAYAN SİZ ANLAŞILDIKİ AZIMDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KESİN KANIT İSTİYORSANIZ CİHADA GİTMİŞ TANIDIKLARINIZIN OLMASI LAZIM VE BEN BAZI AKRABALARIMI CİHAD MEYDANLARINA GÖNDERDİM VE GELENLERİ DE DİNLEDİM ORADA NELER OLUYOR ŞU AN ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM........................SİZ KAFAYA TAKMAYIN GİDEN PARA GİDİYOR................İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN................EĞER SİZ HAKLIYSANIZ BİZ ÖBÜR TARAFTA ALLAHIN HUZURUNDA CEZAMIZI ÇEKERİZ ......................AMA YA BİZ HAKLIYSAK ON BİNLERCE İNSAN ORASI İÇİN HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR ORALARA BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR.....................AMA SİZİN İÇİN HAVA HOŞ ALLHIN AYETLERİNİ UNUTUP ...............YAN GELMİŞ YATARKEN KARDEŞLERİMİZ NE ÇEKİYOR UMRUNUZDA DEĞİL DEVAM EDİN AHİRETTE YÜZYÜZE GELİCEZ MERAK ETMEYİN.............

usame 04-01-2009 23:22

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566766)
aynen öle zaten banada verecek cevabı olmayınca hakaret seviyesine ulaştu yazıları....önce düşünceli daha sonrada bu arkadaş... neyse burda olmak ve seni destekleyen biri vardır diye düşünmek çok güzel bir duygu

MARAK ETME BU KONULAR BENDEN SORULUR BU OLAYLARIN İÇİNDE BİRSİ OLARAK İSTEDİĞİİN HER ŞEYE CEVAP VERİRİM AMA .................BENDE SEBİ DESTEKLİYORUM BUNU BİL ÇÜNKİ BU KONUDA ÇOK CAHİL BİRİSİN SADECE HABER KANALLARINDAN İZLEDİKLERİNDE YETİNİYORSUN NE YAPALIM BUNDA BİZİM SUÇUMZUDA VAR DEMEKKİ DÜZGÜN TEBLİĞ YAPAMADIK.................

k.dangir 04-02-2009 00:07

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567450)
MARAK ETME BU KONULAR BENDEN SORULUR BU OLAYLARIN İÇİNDE BİRSİ OLARAK İSTEDİĞİİN HER ŞEYE CEVAP VERİRİM AMA .................BENDE SEBİ DESTEKLİYORUM BUNU BİL ÇÜNKİ BU KONUDA ÇOK CAHİL BİRİSİN SADECE HABER KANALLARINDAN İZLEDİKLERİNDE YETİNİYORSUN NE YAPALIM BUNDA BİZİM SUÇUMZUDA VAR DEMEKKİ DÜZGÜN TEBLİĞ YAPAMADIK.................

söylediklerimin hiç birini haber kanallarında izlemedim... zaten haber kanallarındada böyle haberler yapılmıyo malesef... gerçekleri saklamaya çalışan ve kendini bilgin sanan biri olacağıma.... başkları tarafından cahil görünen ama doğrunun peşinde koşan biri olmayı yeğlerim

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:12

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567447)
BAKINIZ ASABİ BAYAN SİZ ANLAŞILDIKİ AZIMDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ KESİN KANIT İSTİYORSANIZ CİHADA GİTMİŞ TANIDIKLARINIZIN OLMASI LAZIM VE BEN BAZI AKRABALARIMI CİHAD MEYDANLARINA GÖNDERDİM VE GELENLERİ DE DİNLEDİM ORADA NELER OLUYOR ŞU AN ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM........................SİZ KAFAYA TAKMAYIN GİDEN PARA GİDİYOR................İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN................EĞER SİZ HAKLIYSANIZ BİZ ÖBÜR TARAFTA ALLAHIN HUZURUNDA CEZAMIZI ÇEKERİZ ......................AMA YA BİZ HAKLIYSAK ON BİNLERCE İNSAN ORASI İÇİN HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR ORALARA BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR.....................

Hadsizlik etmeye devam edip insanın asabını bozarsanız sinirlerimiz oynar tabi..!! Neyi yada kimi kanıtlmaya çalışıyorsunuz..? Varsa bizleri inandırmak gibi bir niyetiniz koyarsınız iddialarınızın kanıtını anlatırsınız meramınızı.. Yok ''ister inanın ister inanmayın,ağzımdan laf almaya çalışmayın'' gibisinden çocukça sözlerle bizleri kandırmaya çalışmayın..!! Madem dinden dem vurup her lafınızda dini ortaya koyarak konuşuyorsunuz o halde şunuda bilin(3. oldu söylüyorum) MÜSLÜMAN ZANNA KAPILMAZ..!! Ve bizler.. Sizler gibi her iddianın peşinden giden koyun sürüleri değiliz.. Olmayız.. Bizde KANITI OLMAYAN İHTİMALE İTİBAR EDİLMEZ..!!(buda 3 oldu lakin anlayan yok)

Doğru ya ben unutmuştum.. Din sadece saadetlilerin tekelindeydi..Dini en iyi onlar bilir..Hepsi ictihad ehli alim mübarek..!! İşlerine gelince dini söylemlerle övünürler ama siyasetin dinde yeri olmadığını bile bilmeyip boş siyaset yaparak birde içine dini karıştırırlar..!! Milpardon efendim.. Balık hafızalıyım..Unutuyorum işte.. Milpardon..!!

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567447)
AMA SİZİN İÇİN HAVA HOŞ ALLHIN AYETLERİNİ UNUTUP ...............YAN GELMİŞ YATARKEN KARDEŞLERİMİZ NE ÇEKİYOR UMRUNUZDA DEĞİL DEVAM EDİN AHİRETTE YÜZYÜZE GELİCEZ MERAK ETMEYİN.............

İşte en çok kızdığım nokta..!! Siz ne hakla benim dini bilgimi imanımı eleştirip sorgularsınız..? Siz kimsiniz..? Dinden dem vurup din kardeşlerinin imanına laf etmekte ne demek oluyor..? ''ALLAH'IN AYETLERİNİ UNUTUP,YAN GELİP YATMAK'' da ne demek oluyor..? Evet ahirette yüz yüze gelicez ve ben bu söylemleriniz için sizden hesap soracağım...!! Kim kimden daha müslüman siz ölçüp biçemezsiniz..!! Pc başında cevap vermemden ''yan gelip'' yatmak manasını çıkartıyorsanız o halde sizin burda ne işiniz var..?? Madem çok dindarsınız niçin vaktinizi siyaset yaparak geçiriyorsunuz..?? Haddinizi bilin..!! Benim imanımı kimse sorgulayamaz Allah'tan başka...Kendinize gelin.. Bir dahaki sefere bu kadar yumuşak olmayacağım çünkü..!!

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:19

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567450)

Siz kimsiniz ki tebliğ yapıyorsunuz..? Biz kafirmiyiz..? TEBLİĞ KAFİRLERE YAPILIR..KAFİRLERİ İSLAMA YÖNLENDİRİP MÜSLÜMAN YAPMAK İÇİN YAPILIR..!! İşte görsün herkes sizlerin dini bilgisi bu kadar((cıkk)) (: Müslüman kardeşlerine ''tebliğ yapamadık'' diyebilecek kadar din cahilisniz ama utanmıyorsunuz..!!

Ayrıca siz şu anda tebliğ değil siyasi bir forumda siyasi bir partiyi savunup siyaset yapıyorsunuz.. Dinde siyaset yoktur bundan haberiniz var mı peki sayın hocam(!)!!

usame 04-02-2009 00:20

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567554)
Hadsizlik etmeye devam edip insanın asabını bozarsanız sinirlerimiz oynar tabi..!! Neyi yada kimi kanıtlmaya çalışıyorsunuz..? Varsa bizleri inandırmak gibi bir niyetiniz koyarsınız iddialarınızın kanıtını anlatırsınız meramınızı.. Yok ''ister inanın ister inanmayın,ağzımdan laf almaya çalışmayın'' gibisinden çocukça sözlerle bizleri kandırmaya çalışmayın..!! Madem dinden dem vurup her lafınızda dini ortaya koyarak konuşuyorsunuz o halde şunuda bilin(3. oldu söylüyorum) MÜSLÜMAN ZANNA KAPILMAZ..!! Ve bizler.. Sizler gibi her iddianın peşinden giden koyun sürüleri değiliz.. Olmayız.. Bizde KANITI OLMAYAN İHTİMALE İTİBAR EDİLMEZ..!!(buda 3 oldu lakin anlayan yok)

Doğru ya ben unutmuştum.. Din sadece saadetlilerin tekelindeydi..Dini en iyi onlar bilir..Hepsi ictihad ehli alim mübarek..!! İşlerine gelince dini söylemlerle övünürler ama siyasetin dinde yeri olmadığını bile bilmeyip boş siyaset yaparak birde içine dini karıştırırlar..!! Milpardon efendim.. Balık hafızalıyım..Unutuyorum işte.. Milpardon..!!

İşte en çok kızdığım nokta..!! Siz ne hakla benim dini bilgimi imanımı eleştirip sorgularsınız..? Siz kimsiniz..? Dinden dem vurup din kardeşlerinin imanına laf etmekte ne demek oluyor..? ''ALLAH'IN AYETLERİNİ UNUTUP,YAN GELİP YATMAK'' da ne demek oluyor..? Evet ahirette yüz yüze gelicez ve ben bu söylemleriniz için sizden hesap soracağım...!! Kim kimden daha müslüman siz ölçüp biçemezsiniz..!! Pc başında cevap vermemden ''yan gelip'' yatmak manasını çıkartıyorsanız o halde sizin burda ne işiniz var..?? Madem çok dindarsınız niçin vaktinizi siyaset yaparak geçiriyorsunuz..?? Haddinizi bilin..!! Benim imanımı kimse sorgulayamaz Allah'tan başka...Kendinize gelin.. Bir dahaki sefere bu kadar yumuşak olmayacağım çünkü..!!

HI HI BİZ VAR GÜCÜMÜZLE CİHADA YARDIM EDELİM SEN GEL BURADA YAN GELİP YATMIYORUM DE BUNU NEDEN SÖYLEDİM ÇÜNKİ SİZ CİHAD BÖLGELERİNİ BİLİYORSUNUZ MÜSLÜMANLAR NE HALDE BİLMİYORSANIZ KANIT İSTİYORSANIZ AHİRET GÜNÜ GELİN BERABER GİDELİM ALLHIN HUZURUNA BİZ ORAYA PARA GÖNDERDİKMİ GÖNDERMEDİKMŞİ................SEN ZANNA KAPILMA MÜSLÜMANLARADA YARDIM ETME İSLAM FIKHINDA CİHAD BÖLGELERİNE YARDIM ETMEYEN MÜSLÜMANIN HÜKMÜ NE AÇ OKU ONDAN SONRA KONUŞ

ultrAstribun 04-02-2009 00:21

Saadet'in sevmediğim yönü dini siyasete alet etmesidir.

maikosercan 04-02-2009 00:22

Tek bişi sölicem AK parti bağnaz bi parti değil ama saadet partisi tamamıyla bağnazlaşmış bi parti Türkiye bildiğinz gibi laik bi ülke AK parti bunun bilincinde tmm bişeler yapmaya çalışıo ama yavaş yavaş sorun çıkarmadan ama saadet partisinin isteği bi anda laikliğe ters şeler yaptırmak ztn syn ERBAKAN zmnında bu yüzden (bağnazlıktan) koltuundan olmadımı ve sonuç olarak AK partiyi akıllıca düşünüp hareket ettiği içn suçluo

ultrAstribun 04-02-2009 00:25

Saadetliler 97 darbesinin neden yapıldığını unutmuşa benziyor.
Doğan grubunun darbe üzerinde ki etkisi henüz unutulmadı.
Ak Parti'nin mücadelesi bunun içindir.

k.dangir 04-02-2009 00:25

erbakana laf edince günaha giriyoruz öyle demeyin... hatta onu ağzımıza besmeleyle alacakmışız be ne ya... bu erbakanın israille anlaşma yaptığı yalanmı.. neden mücahidlerde 1995 da imzalanan konya hava üstü eğitimi anlaşmasını bozmadılar... bahane: zaman yetmemiş

usame 04-02-2009 00:27

Alıntı:

Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567579)
Saadet'in sevmediğim yönü dini siyasete alet etmesidir.

SAİD NURSİ HZ. DEDİĞİ GİBİ SİYASETİ DİNE ALET EDİNİZ

maikosercan 04-02-2009 00:28

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567586)
erbakana laf edince günaha giriyoruz öyle demeyin... hatta onu ağzımıza besmeleyle alacakmışız be ne ya... bu erbakanın israille anlaşma yaptığı yalanmı.. neden mücahidlerde 1995 da imzalanan konya hava üstü eğitimi anlaşmasını bozmadılar... bahane: zaman yetmemiş

:merhaba:

usame 04-02-2009 00:29

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567586)

NE ALAKA SEN DEDİKLERİME BİR TANE DOĞRU DÜZGÜN CEVAP YAZAMA ALAYVARİ BİR ÜSLÜPLA TARTIŞMADAN ÜSTÜN ÇIKMAYA ÇALIŞ...........SEN İSTER İNAN İSTER İNANMA KARDEŞİM BİZ BİLECEĞİMİZ BİLİYORUZ........BU ARAD ERBAKAN HOCADA OLSA ESPİRDE OLSA DEDİĞİN LAFA DİKKAT ET ERBAKAN HOCA SADECE KOMUTANIMIZ MEHDİ FALAN DEĞİL BİDAT TİR DEİĞİN VE BİZ BUNUN FARKINDAYIZ

k.dangir 04-02-2009 00:30

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567593)

saçmalamanıda bu kadarı... yuh artık .. eğer öle demiş olsaydı.. atatürkün siyasete davetini kabul ederdi

k.dangir 04-02-2009 00:32

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567599)
NE ALAKA SEN DEDİKLERİME BİR TANE DOĞRU DÜZGÜN CEVAP YAZAMA ALAYVARİ BİR ÜSLÜPLA TARTIŞMADAN ÜSTÜN ÇIKMAYA ÇALIŞ...........SEN İSTER İNAN İSTER İNANMA KARDEŞİM BİZ BİLECEĞİMİZ BİLİYORUZ........BU ARAD ERBAKAN HOCADA OLSA ESPİRDE OLSA DEDİĞİN LAFA DİKKAT ET ERBAKAN HOCA SADECE KOMUTANIMIZ MEHDİ FALAN DEĞİL BİDAT TİR DEİĞİN VE BİZ BUNUN FARKINDAYIZ

nasıl bir komutan bu ne yaptı onun zamanında vurulurken filistin... kaybolan trilyonu onlaramı aktardı güldürme beni

Beyazgülüm 04-02-2009 00:32

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567593)

Lafı çarpıtma kafandan uydurma düzgün yaz...SAİD NURSİ (HZ) HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEMİŞTİR VE ŞİDDETLE KAÇINMIŞTIR...

Eski Said dedi: “Bir şeytan senin fikrine yardım etse rahmet okutacaksın. Senin fikr-i siyasiyene muhalif bir melek olsa lânet edeceksin.” Bunun için Eski Said, “Şeytandan ve siyasetten Allah’a sığınırım” dedi. Ve otuz beş seneden beri siyaseti terk etti.

(Said Nursi)

usame 04-02-2009 00:33

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567603)
saçmalamanıda bu kadarı... yuh artık .. eğer öle demiş olsaydı.. atatürkün siyasete davetini kabul ederdi

DEDİĞİMİ SON DEVRİN İSLAM ALİMLERİ SERİSİNDE SAİD NURSİ HZ. BÖLÜMÜNDE ADNAN MENDERESE SÖYLEMİŞ OLDUĞU ÖĞÜTLER ARASINDA BULABİLİRSİN MEKTUPUN ORJİNALİ...............ISPARTADA

k.dangir 04-02-2009 00:33

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567608)
Lafı çarpıtma kafandan uydurma düzgün yaz...SAİD NURSİ (HZ) HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEMİŞTİR VE ŞİDDETLE KAÇINMIŞTIR...

Eski Said dedi: “Bir şeytan senin fikrine yardım etse rahmet okutacaksın. Senin fikr-i siyasiyene muhalif bir melek olsa lânet edeceksin.” Bunun için Eski Said, “Şeytandan ve siyasetten Allah’a sığınırım” dedi. Ve otuz beş seneden beri siyaseti terk etti.

(Said Nursi)

bravo kardeşim.. ama sayın herşeyi bilen herşeyi çarpıtmayı gerçekten çok iyi biliyor...

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:34

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567576)
HI HI BİZ VAR GÜCÜMÜZLE CİHADA YARDIM EDELİM SEN GEL BURADA YAN GELİP YATMIYORUM DE BUNU NEDEN SÖYLEDİM ÇÜNKİ SİZ CİHAD BÖLGELERİNİ BİLİYORSUNUZ MÜSLÜMANLAR NE HALDE BİLMİYORSANIZ KANIT İSTİYORSANIZ AHİRET GÜNÜ GELİN BERABER GİDELİM ALLHIN HUZURUNA BİZ ORAYA PARA GÖNDERDİKMİ GÖNDERMEDİKMŞİ................SEN ZANNA KAPILMA MÜSLÜMANLARADA YARDIM ETME İSLAM FIKHINDA CİHAD BÖLGELERİNE YARDIM ETMEYEN MÜSLÜMANIN HÜKMÜ NE AÇ OKU ONDAN SONRA KONUŞ

Sen benim kime yardım edip etmediğimi biliyormusun..? Yada yaparım/yapmam sana ne..? Allah ile kul arasına kim girebilir..? Madem cihadı savunuyorsun o halde burda gavur icadı bilgisayar başında işin ne..?

Dini öğretmeye çalışana(!) bakın.. Daha tebliğin amacını bilmiyor..!! Müslüman kardeşlerini ''içki içenler,yan gelip yatanlar ve Allah'ın ayetlerini bilmeyenler'' diye suçlayayıp kendi yaptığı şeyin günahlığını görmezden geliyor..Madem dindarsın siyasetle işin ne..? Madem dini öğreticeksin o halde niçin siyasi bir partiyi savunarak yapıyorsun bunu..? ALLAH İÇİN YAPSANA be cahil..!!

Ben cihad ederim yada etmem,Allah'ın ayetlerini bilirm yada bilmem.. Siz benim imanımı sorgulayamazsınız..!! Allah dilerse dört dörtlük,24 saat ibadetini yapan bir kulunu, yaptığı bir günaha karşılık cehennemine alır, Çok günahkar bir kulunuda yaptığı bir sevabına karşılık cennetine alabilir.. !! Siz bilemezsiniz.. Haddinizi aşmayın..!! Kimsenin dinini imanını sorgulama hakkınız yok sizin.. Cihad forumdan yapılmaz.. Cihad siyasi partilerin üzerinden yapılmaz..!!
Komikleşmeyin..Düşmeyin..!!

usame 04-02-2009 00:35

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567613)
bravo kardeşim.. ama sayın herşeyi bilen herşeyi çarpıtmayı gerçekten çok iyi biliyor...

YAHU KARDEŞ BEN BUNUN KAYNAĞINI SÖYLEDİM AÇARSIN ORADAN BAKARSIN BU FETVA YIO VERDİĞİ ZAMAN ATATÜRK ONA MİLLETVEKİLLİĞİ TEKLİF ETMİŞTİR.......ODA BUNA İTHAFEN YAZMIŞTIR BENİM DEDİĞİMİ İSE 1949 SENESİNDE SÖYLEMİŞTİR

maikosercan 04-02-2009 00:36

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567599)

siz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz sürekli bir şahsa veya başka bir şeye aşırı derecede bağnazsınz

Beyazgülüm 04-02-2009 00:37

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567613)

Bunlarla uğraşılmaz kardeşim istersen elinde delil götür gözüne sok yinede kendi bildiklerini okurlar o yüzden delil göstereceksin uzatıyorsa susacaksın;D

usame 04-02-2009 00:37

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567614)
Sen benim kime yardım edip etmediğimi biliyormusun..? Yada yaparım/yapmam sana ne..? Allah ile kul arasına kim girebilir..? Madem cihadı savunuyorsun o halde burda gavur icadı bilgisayar başında işin ne..?

Dini öğretmeye çalışana(!) bakın.. Daha tebliğin amacını bilmiyor..!! Müslüman kardeşlerini ''içki içenler,yan gelip yatanlar ve Allah'ın ayetlerini bilmeyenler'' diye suçlayayıp kendi yaptığı şeyin günahlığını görmezden geliyor..Madem dindarsın siyasetle işin ne..? Madem dini öğreticeksin o halde niçin siyasi bir partiyi savunarak yapıyorsun bunu..? ALLAH İÇİN YAPSANA be cahil..!!

Ben cihad ederim yada etmem,Allah'ın ayetlerini bilirm yada bilmem.. Siz benim imanımı sorgulayamazsınız..!! Allah dilerse dört dörtlük,24 saat ibadetini yapan bir kulunu, yaptığı bir günaha karşılık cehennemine alır, Çok günahkar bir kulunuda yaptığı bir sevabına karşılık cennetine alabilir.. !! Siz bilemezsiniz.. Haddinizi aşmayın..!! Kimsenin dinini imanını sorgulama hakkınız yok sizin.. Cihad forumdan yapılmaz.. Cihad siyasi partilerin üzerinden yapılmaz..!! Komikleşmeyin..Düşmeyin..!!

YILLAR ÖNCE BİR RİSALE OKUMUŞTUM CAHİLLERİN SÖZLERİ DİYE RİSALE DEĞİLDİ GALİBA YA ALİMLERİN BU KONUDAKİ GÖRÜŞLERİDE OLABİLİR....................DEDİKLERİNİZİN ÇOĞU ORADADA YAZIYORDU O NEDENLE BU YORUMA CEVAP VERİLMEZ........................CİHAD İLE İLGİLİ SİZE BİR RİSALE ÖNERMEMİ İSTERMİSİNZ

usame 04-02-2009 00:38

Alıntı:

maikosercan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567618)
siz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz sürekli bir şahsa veya başka bir şeye aşırı derecede bağnazsınz

BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN:D

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:42

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567612)
DEDİĞİMİ SON DEVRİN İSLAM ALİMLERİ SERİSİNDE SAİD NURSİ HZ. BÖLÜMÜNDE ADNAN MENDERESE SÖYLEMİŞ OLDUĞU ÖĞÜTLER ARASINDA BULABİLİRSİN MEKTUPUN ORJİNALİ...............ISPARTADA

KİM EVLİYALARIN,YADA ALİMLERİN SİYASETİ BİLİP KONUŞMASININ GÜNAH OLDUĞUNU SAVUNUPTA CAHİLLİK ETMİŞ..!!

İYİ BİR İSLAM ALİMİ,İYİ BİR MÜSLÜMAN SİYASETİ BİLİR..SİYASET HAKKINDA HER TÜRLÜ FİKRE SAHİPTİR.. AMA SİYASETİN İÇERSİNE GİRMEZ,SİYASETLE DİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURUP GÜNAHA GİRMEZ..!!

SİYASETİDE BİLİR SİYASİLERİDE.. GEREKTİĞİNDE FİKRİNİDE BELİRTİR AMA GİRMEZ..!! DİN İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAZ.. DİNİNİ ANLATIR ÖĞRETİR.. AMA ANLATIP ÖĞRETMEDİĞİ SİYASETİDE BİLİR..BİLMESİ GEREKİR..

SİYASET HAKKINDA FİKRİ OLMAYAN HALK EZİLİR,KANDIRILIR.. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİYASETİ BİLMELİDİR.. AMA BAZI CAHİL VE GAFİLLER GİBİ BİR SİYASİ PARTİ TUTUPTA HER SAVUNMASINDA DİNİ LAFIZLARI KULLANIP DİNİ İDEOLOJİ VE FİKİRLERİYLE KİRLETMEZ..!!

İşte sizlerin dini bilgisi bu kadar.. Bilmiş geçinip aslında hiçbir halt bilmiyorsunuz..Bunu bile bilmiyorsunuz..!! Birde kalkmış bir evliyayı suçluyorsunuz..!!

maikosercan 04-02-2009 00:45

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567625)
BEN NE DİYORUM SEN NE DİYORSUN:D

komutan diosun aslanım gözünü boyamışlar beynini yıkamışlar biraz düşünün öle haraket edn ona göre konuşun

k.dangir 04-02-2009 00:45

Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567619)
Bunlarla uğraşılmaz kardeşim istersen elinde delil götür gözüne sok yinede kendi bildiklerini okurlar o yüzden delil göstereceksin uzatıyorsa susacaksın;D

öyle yaptım zaten teşekkür ederim yeniyim kiminle tartışmaya girileceğini öğrendim hemen bazıları aşırı derecede kaybediyo kendisini

usame 04-02-2009 00:48

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567631)
KİM EVLİYALARIN,YADA ALİMLERİN SİYASETİ BİLİP KONUŞMASININ GÜNAH OLDUĞUNU SAVUNUPTA CAHİLLİK ETMİŞ..!!

İYİ BİR İSLAM ALİMİ,İYİ BİR MÜSLÜMAN SİYASETİ BİLİR..SİYASET HAKKINDA HER TÜRLÜ FİKRE SAHİPTİR.. AMA SİYASETİN İÇERSİNE GİRMEZ,SİYASETLE DİNİ BİRBİRİYLE BULUŞTURUP GÜNAHA GİRMEZ..!!

SİYASETİDE BİLİR SİYASİLERİDE.. GEREKTİĞİNDE FİKRİNİDE BELİRTİR AMA GİRMEZ..!! DİN İLE SİYASETİ KARIŞTIRMAZ.. DİNİNİ ANLATIR ÖĞRETİR.. AMA ANLATIP ÖĞRETMEDİĞİ SİYASETİDE BİLİR..BİLMESİ GEREKİR..

SİYASET HAKKINDA FİKRİ OLMAYAN HALK EZİLİR,KANDIRILIR.. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR SİYASETİ BİLMELİDİR.. AMA BAZI CAHİL VE GAFİLLER GİBİ BİR SİYASİ PARTİ TUTUPTA HER SAVUNMASINDA DİNİ LAFIZLARI KULLANIP DİNİ İDEOLOJİ VE FİKİRLERİYLE KİRLETMEZ..!!

İşte sizlerin dini bilgisi bu kadar.. Bilmiş geçinip aslında hiçbir halt bilmiyorsunuz..Bunu bile bilmiyorsunuz..!! Birde kalkmış bir evliyayı suçluyorsunuz..!!

BROVA SANKİ KARŞIMDA ES SELEFİUNUN FAS ALİMLERİ VAR VAY CANINA BE BU İSLAM FIKHINI SAVUNANLARIN SON 1 KALESİ KADI ODA AFRİKA DAKİ KÜÇÜK AŞIRIYA KAÇMIŞ VE BRİ ÇOĞU TEKFİR EDİLMİŞ GRUPLARDIR TEBRİK EDERİM GERÇİ SİZDE EKSİKLİK OLARK HADİS VE AYET YOK ..............GERÇİ ONLAR KOYUNCADA ERTESİ GÜNÜ EZHERİN ALİMERİ ÇÜRTÜYOR YA ONU NEYSE

Tarantula_ 04-02-2009 15:33

Alıntı:

Mahmud Necmi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 518334)
Akp nin tabanı yada temel bir düşünce yapısı yok kabul edin kardeşler;)
%47nin içerisinde ermeniside,muhafakazarı,light islamcısı,sağcısı,solcusu,milliyetçisi..hepsinden var maşaAllah:)
düşünce yapısı birleşmeyen bir topluluğun ortak ve sağlam bir amacıda olamaz vesselam.

İşte Saadet bu yüzen kayıp ediyor ya neden insanları ayırıyorsunuz illa bir amaç için din birliğimi gerekiyor bizim dinimizde zormala yok hoşgörü var şimdi neden bu ayrım... Saydığın gruplarda Türk değilmi sen ülkeyi çoktan böldün ama bizde böyle bir şey yok ''...kim olursan ol gel...''

:saygılar:

Necip Fazıl 04-02-2009 16:19

AK PARTİ'ye vurarak siyaset yapan partilerden bir tanesi de sp nedense... ki onlarda çok iyi biliyorlar ki bu ülkede ki muhalefetin tek rakibi kendileri değil de iktidardır... buna ister nankörlük deyin ister başka bişey... sp'nin istediği şey muhalefeti geçmek değil AK PARTİ'ye vurarak biryerlere gelmek... bu zihniyetle bu imkansız ama zihniyet işte chp = mhp idi şimdi bunlar da = sp oldu... ama alayı gelse boş...

elif zeynep 04-02-2009 16:37

Açıkcası Numan Kurtulmuş'un Ankara ve İstanbul'da aday çıkarmasını hiç tasnif etmedim; Zeki Sezer bile aday göstermeyip, tüm solu Chp 'nin etrafında toplama çabasına girişmişken, Sp biraz olsun yardımcı olabilirdi. Solun bu toplanma çabası, neredeyse Kılıçdaroğlu'na İstanbul'u teslim edecek boyuta ulaştı. Saadet artık kendini öne çıkarmak için, köstek politikalar yerine , birazcık destek politikası izlese olamaz mı?

Bizim en büyük sorunumuz işte bu noktadan kaynaklanıyor, destek yerine köstekten başka birşey olmuyoruz.

AK-Arkadaş 04-02-2009 16:39

saadet uzak dursun benden chplilerin elini sıkıyorlar bize karşı yazıktır yahu!

Necip Fazıl 04-02-2009 16:39

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568448)
Açıkcası Numan Kurtulmuş'un Ankara ve İstanbul'da aday çıkarmasını hiç tasnif etmedim; Zeki Sezer bile aday göstermeyip, tüm solu Chp 'nin etrafında toplama çabasına girişmişken, Sp biraz olsun yardımcı olabilirdi. Solun bu toplanma çabası, neredeyse Kılıçdaroğlu'na İstanbul'u teslim edecek boyuta ulaştı. Saadet artık kendini öne çıkarmak için, köstek politikalar yerine , birazcık destek politikası izlese olamaz mı?

Bizim en büyük sorunumuz işte bu noktadan kaynaklanıyor, destek yerine köstekten başka birşey olmuyoruz.

Bırakın sp bize destek çıkmasın... Bizimde zaten Ergenekon'cularla işimiz olmaz...

Morte 04-02-2009 16:47

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568452)
Bırakın sp bize destek çıkmasın... Bizimde zaten Ergenekon'cularla işimiz olmaz...

:w::w:

elif zeynep 04-02-2009 16:59

Alıntı:

bu fikre şiddetle katılmasamda, saygı duyuyorum

redyellow 04-02-2009 17:01

Alıntı:

elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568448)

zeki Sezer istanbulda aday gösterdi. 96 bin küsur oy aldılar. Bilginize.

Artı saadetden size destek politikası beklerken azcık da sizin saadete destek politikası yürütmeniz gerekmez mi?

Sadece saadetten beklemeniz doğru mu?

CHP, dsp yi meclise sokmadı mı?

Alıntı:

AK-Arkadaş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 568450)
saadet uzak dursun benden chplilerin elini sıkıyorlar bize karşı yazıktır yahu!

Elini sıkmak ne demek yahu?

Bu da mı eleştiri konusu oldu artık.

Akpliler chplilerin elini sıkmıyorlar mı?

Pes yani.. bula bula eleştirecek bunu mu buldunuz.

Alıntı:

Saadet partisine ergenekoncu diyen kafayla Sayın Abdullah Gül ve Tayyip erdoğan'a MUSA'NIN ÇOCUKLARI diyen kafanın arasında çok bi fark yoktur.

Her ikisi de, her iki kafada düşüncesiz, sırf siyasi gözlükle, içi kinle dolu kafalardır.

Bu kafalardan hiç kimseye fayda gelmez.

Necip Fazıl 04-02-2009 17:07

Bunu ben değil sp'nin Ankara büyük şehir adayı söylüyor... :kızdım:

All times are GMT +3. The time now is 21:29.