![]() |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bbp
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
ŞU AN NE DESEM BOŞ OLUR YAŞADIĞIMIZ DURUMA GÖRE OY KULLANIRDIM MUTLAKA KULLANIRDIM .AMA SOL PARTİLERE ZIRNIK OYUM GEÇMEZ ÇOCUKLARIMA BİLE GEREKLİ AŞIYI ŞİMDİDEN YAPIYORUM SÜLALEDE BİLE SOLA OY ŞİMDİYE KADAR GÖRÜLMEMİŞTİR İNŞALLAH BUNDAN SONRADA OLMAZ
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Gereksiz mesajlar silinmistir(akmerter adli sahsiyetin) ve bundan sonrada silinecektir, bizdeki demokrasi bu kadar sizin gibi pravakatörlere daha fazla demokrasi yok, isinize gelirse 8)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
demek ak partiden 3500 kisi istifa etti desene o zaman biz bittik, mahvolduk,cöktük, yok olduk 8)...Birde size ilkokulda türkce dersi vermediler mi malum ne anlatmak istediginizi bu türkceyle beceremiyorsunuz.. Ya türkceniz kit yada kapasiteniz bu kadar :).. Bizdeki demokrasi adamina göre sizin gibilerede anlayacaginiz dil olan darbe, fasizm gibi olgularla yaklasiyoruz 8) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Yok cehaletiniz gitmis desem oda esseklik gibi baki kalmis baksaniza ne yazdiginizi anlamak icin kelimeleri teker teker analiz ediyoruz..
Diyorum ki gecti borun pazari, sürelim seni nigdeye :).. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Kalıplaşmış sözlerden vazgeçemiyenlerdensiniz sanırım..yobaz,islam devleti başka var mı ? :)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Sizler türküz diye gecinip Türkce yazamayan asalaklarsiniz! |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
geri zekalı bir daha yobaz dersen o adresini ipten bulur ondan sonra yapacağımı bilirim yada uğraştırma ver ev mahalle adresini hemen binip gelem o kafanı bi kıram... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
gorecez sizle fazla yorulmuyacam birbirinizi yiyin
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
alemdar yavas yavas aciliyorsun :)
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
ha bu arada ip adresini aldım haberin olsun sonra karşına çıkınca özür felan dilemeye kalkma vururum seni kafamı bozma dallama defol git çöplüğüne dallama seni.. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
atıldı.... :-X
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
daha yeni baslamistik hemen ucuverdi 8) |
Ya AK PARTI olmasaydi??
iyi stres attım yahu
ahmedim arada bir lazım ama böyle bi dene yedekte tutmamız lazım aslında... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
AKP olsa da olmasa da, Türkiye'nin sorunlarına çare olacak tek parti LDP'dir. Liberal Demokrat Parti, düşünce ve inanç özgürlüğünden yana. LDP, serbest piyasa ekonomisini gerçek anlamda savunan tek parti. LDP, Batı yanlısı bir partidir. Biz ABD ve AB ile yakın ilişkilerin sürdürülmesinden yanayız.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Bu arada seçimlerde az kalsın AKP ye oy veriyordum. O kadar eleştirmeme rağmen az kalsın oyum AKP ye gidiyordu. Oy verme anında bana birden iyi gözüktü. Aslında gerçek neden, AKP o kadar fazla reklam yapmıştı ki, ben bile etkilenmiştim. Zaten reklamlardan çok etkilenirim. Neyseki son anda oy vermedim.
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
burda sizin partinize oy verecek arkadaş yok |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
hiç zannetmiyorum yüz oyum olsa ldp bir tane bile vermem...
kızma darılma yanlışda anlama ben açıksözlüyüm |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bende asla vermem
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
aaa bak çok etkilenidim bir dahaki seçimlerde kesin ldpye vercem oyumu :P :P bu ne yaa...ak partinin sitesinde ldp proragandası yapıyo adam |
Ya AK PARTI olmasaydi??
ben söyledim baştan Ldp propagandası yapma kimse kolay kolay oy vermez dedim
ama şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
Hani bir laf var ya: Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak diye.(Bu arada ben FB liyim) Ben de diyorum ki: Bir gün herkes LDP'li olacak. |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
Ya AK PARTI olmasaydi??
bizde Fblilerin sloganına karşılık o gün hiç gelmeyecek diyoruz
o zaman diyorum ki O günü bekle dur bütün partileri kapatsanızda yinede size oy vermem ... |
Ya AK PARTI olmasaydi??
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 08:16. |