![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
[i][b]Maşallah tek başına girmemişsin arkandan ordu gelmiş...:)
|
Ben mü ? :D
Topladık tanıdıkla la :D |
AKP gençlik kollarına üye olmak istiyorum. Bir araŞtırma yapayım dedim burası çıktı karŞıma..:p
|
slm ben ömer forumdan haberdar olmam koyu bir akpartiliyim.ve her zaman takip ederim.akşamleyin yine arkadaşlarla tartışdık.tabiki yine bastırdım onları .gerçekten partim çok güzel işler yapıyor.allaha emanet olun saygılarımla.
|
Sayın Başbakanımızın bugün katıldığı Ak Parti Gençlik Kolları Konferansından sonra merak ettim bir bakayım dedim.. ;)
|
Alıntı:
|
yalçın sağolsun.. o söyledi..
|
Sayın başbakanımıza bir siyasetçi olarak hayranlığım Ak parti sitelerinde dolaşmama vesile oldu.Dün de gördüm ve üye oldum iykide olmuşum Ak gençliği burdan takip edeceğim bundan sonra İnşallah...
|
Ak Partiye zaten bi ilgim vardı. Bi gün aklıma geldi internetten kendim aradım buldum ve üye oldum. İnşallah hayırlı olur hepimiz için.
|
AKP Gençlik Kollarına üye olmak istiyordum,bilgi edinmek için internette bi araştırma yapıyım derken sitenizi buldum.
Sitede Akpartiradyo'ya tıkladım. Radyo,forumdan daha çok ilgimi çekti :) Daha sonra ordaki arkadaşların sayesinde foruma üye oldum;) |
All times are GMT +3. The time now is 02:31. |