![]() |
çok güzel arkadaşlar önerdi
|
merak
ak partiliyim araştırdım buldum
|
merhaba arkadaşlık gaziantep'ten katılıyorum tanışmak Ak parti birlikteliğini yaratmak istiyorum hep beraber el ele..!
|
ak partiyle ilgili haberler okurken farkettim zaten ak partili olduğum için üye oldum iyikide. Olmuşum
|
sayın opum ak parti Gençlik Kolları merak ettim ve biraz araştırdım ve bu forumla karşılaştım..
|
Şanlı AK Parti'yi takip etmekten mutluluk duyan şahsım bu sevinci artırmak adına böyle bir ortamı araştırarak buldum.
|
Az önce yolsuzluk iddialarına bakarken google amca karşıma çıkardı :)
|
ak
başbakanımız saolsun
|
kendim araştırdım buldum.
|
Alıntı:
|
sayın başkanım inşallah asip olur tanısırız
|
akparti kuruldugu gunden bugune hep destekliyorum ve etrafimada destekci olmarini oneriyorum formuda kendim internete yaxak buldu cok mutlu oldum
|
Selam arkadaşlar,forumlam tanışmam birkaç dakika önce oldu,nette tesadüfen gezinrken rastladım.Burada olmaktan mutluluk duydum.
|
Google'da ararken gördüm, böyle zor bir zamanda faal olmak lazım dedim ve aranızdayım arkadaşlar.
|
Arastirmalarim sonucu, merhabalar.
|
Twitter.com'dan bilgi sahibi oldum bu şekilde bir forum olduğunu öğrendim.
|
Ben böyle bir formun olduğunu ak gençlik sitesinden öğrendim ve hemen üye oldum:)))
|
Bir kardeşimin tavsiyesi ile üye oldum fırsat buldukça yorumlarımla aranızda bulunacağım.
|
(en yeni üyemiz)
tata Bir kardeşimin tavsiyesi ile üye oldum fırsat buldukça yorumlarımla aranızda bulunacağım. memduhcanturk Ben böyle bir formun olduğunu ak gençlik sitesinden öğrendim ve hemen üye oldum:))) ramazanyildiri Twitter.com'dan bilgi sahibi oldum bu şekilde bir forum olduğunu öğrendim. Ayran Arastirmalarim sonucu, merhabalar. h4bib Google'da ararken gördüm, böyle zor bir zamanda faal olmak lazım dedim ve aranızdayım arkadaşlar. bilgehankorkma akparti kuruldugu gunden bugune hep destekliyorum ve etrafimada destekci olmarini oneriyorum formuda kendim internete yaxak buldu cok mutlu oldum laylaylom23 sayın başkanım inşallah nasip olur tanısırız koca usta Selam arkadaşlar,forumlam tanışmam birkaç dakika önce oldu,nette tesadüfen gezinrken rastladım.Burada olmaktan mutluluk duydum. :gül:Aleykümselam , bütün kardeşlerimiz gönülden aramıza hoşgeldiniz, üyelikleriniz hayrlara vesile olsun. Alıntı:
|
Davasına gönül verdiğim parti olan AK Parti için, bu zamana kadar sadece bir seçmen olarak oy verdim. Hiç bir faaliyetlerine katılmadım, hiç bir ilçeden teşkilata üye olmadım. Fakat artık sadece oy vermenin yeterli olmayacağını, gönül verdiğim partime sahip çıkıp, var oldukları her yerde benimde olmam gerekir düşüncesi ile kurduğunuz bu forma katıldım. Bende buradayım ve dava ortaklarımla birlikteyim.
|
Gezerken gördüm burdayım mutluyum :)
|
Hoşgeldin erkanhergul ! Hoşgeldin doğukankaya ! Üyelikleriniz hayrlara vesile olsun. |
Kendi araştırmalarım sonucu buldum.. kımsenın tavsıyesı degıldı.
|
internet araştırması sayesinde haberdar oldum =)
|
slm
slm arkadaşlar kendim buldum
|
cevap
ak partıye üye olmak için arayış içerisindeyken tesadüf olarak sayfanızı buldum..ve aranıza katılmak istedim .memnunum saolun
|
suşehrili ak partililer
Ak partinin olduğu her yerde biz variz çünkü biz ak partiyiz
|
Suşehri ak parti adayı fazlı yüksele başarılar diliyorum onun önerisiydi buraya üye olmak
|
Sivas da başarılar diliyorum ak parti ye
|
Suşehri ak parti ilçe teşkilat başkanı rüstem yüce ye başarılar diliyorum
|
SSivas belediye başkan adayı sami aydına başarılar diliyorum
|
İnternetten arayarak buldum
|
internette ararken buldum
zaten kayıt olmak istiyordum
|
ben tesadüfen gördüm geldim zaten akparti seyhan ilçe teşkilatı uyesiyim:)
|
sabah uyandığımda şöyle düşündüm. biz Ak partililer sürekli birbirimizi desteklemeliyiz. sonra aklıma Ak partililere özel bir forumun olabileceği fikri geldi. googleden Ak Parti forum yazdım ve burayı buldum :)
|
forum
internetten arastırma yaparak buldum
|
siyasi konulara olan merakimdan internetten arastirarak haberdar oldum :-):-)
|
malum formdan
|
Çok eskiden beri biliyordum zaten basbakanımızında devamlı mitinglerine gidiyorum zaten nasip bugüneymiş:
|
Yüce google.
|
| All times are GMT +3. The time now is 12:41. |