Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148338)

İntifada 05-05-2011 00:35

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892083)
cok emin olma istersen sana 3 gün önce gelen ve buraya yayinlarsam kiyametin kopacagi kesin olan özel mesaji yayinlayayim ;D;D

ulan bakın tüm yöneticiler burada...
özel mesajlarımı okuyana hakkımı helal etmem...

Özgür Çağrı 05-05-2011 00:36

üç gün önce bana ö.mesaj gelmedi
ayrıyetten baskılar bizi yıldıramaz efem
ayrıca özel mesajlar okunmuyor Sayın yalçın karaca yüz yüze bizzat söyledi müsterihim :hihi2:

Hüdaverdi 05-05-2011 00:37

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892073)
yönetici arkadaslar daha ellerindeki yetkiyi bilmiyorlar :) siz simdi üyelerin özel mesajlarinin nereden göründügünüde bilmiyorsunuzdur :)
yok onu gectim begenilerde neler yazildiginida nereden görüldügünü bilmiyorsunuzdur :D

Nasıl ???

Özgür Çağrı 05-05-2011 00:38

Bana 3 gün önce gelen ama gelmedi tabi mesaj falan :hihi2: koymanı istirham ediyorum abi :)

Mavera 05-05-2011 00:38

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892087)
üç gün önce bana ö.mesaj gelmedi
ayrıyetten baskılar bizi yıldıramaz efem
ayrıca özel mesajlar okunmuyor Sayın yalçın karaca yüz yüze bizzat söyledi müsterihim :hihi2:

sen kasindin :) foyani cikaayimda gör :)

Hüdaverdi 05-05-2011 00:40

Ak Parti Forum Bilgilendirme Mesajı

Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz yok

???

İntifada 05-05-2011 00:41

Alıntı:

NûN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892091)
:)

Görülebiliyorsak, kırmızıların dışında (o da küfür mesajlarını tasdik edip, gereğinin yapılması için) bu yetkinin kaldırılmasını istiyorum başkanlardan.

yok ben görülemiyor diye biliyorum ama son dönem yeni bir gelişme olduda bu yetki verildiyse bilemem...

Özgür Çağrı 05-05-2011 00:41

Yav kırmızılar bile göremiyor müsterih olun bende o yetki vardı yanlışlıkla ö.m okuyamıyorsun butonu yok :)
Ayrıca bekliyorum abi en son nisanda mesaj gelmiş :hihi2: 3 gün önceki mesajımı hayretle bekliyorum :)

EpiVaTeS 05-05-2011 00:44

Beyler bayanlar...
Özel mesaj okunabilir...
Eklenti ile bunu her yönetici görebilir...
Bölüm Sorumluları hariç...
Yani ama bu eklenti bu forumun admin panelinde yok...
Eski bir panel kullanıyoruz...
Ondan dolayı rahat olun...

Mavera 05-05-2011 00:48

buyrun bakalim bunu nasil aciklacacaksiniz

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

[Furkanca Bakış[/B Nickli Üyeden Alıntı
]tamam ama bu iş bedavaya olmaz istanbula gelince masraflar senden anlaştık mı
Alıntı:

Alıntı:

[Furkanca Bakış[/B Nickli Üyeden Alıntı
]tamam Reyiz örgütlenelim hele şu genç şakirt El Emini safdısı etmeliyiz yoksa 2 ay havasından geçilmez :)
Alıntı:

La furkan son anketi gördün mü hep baba adamlar var oğlum örgütlenip şu şakirtlerı alt etmeliyiz

ama oyları bölmeyelim şimdi benim ismimde anlaşalım hem sende kürt damarıda var sana heryerden oy çıkmaz bizim yobazlarıda aylarladık mı tamamdır, zaten bende karacaya kılım onu alaşağı ettik mi ver elini başkanlık

la ne beleşçi adamsın surada şakirtlere kaptırmayalım diyoruz başımıza kapitalist kesildin neyse anlaştık hadi iş başına

All times are GMT +3. The time now is 21:55.