Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Fenerbahçe Sohbet Mekanı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=224)

Onlybullet34 01-03-2008 17:45

ŞANLI FENERBAHÇE SOHBET MEKANI

Evet ikinci yarı hakkındaki görüşlerinizi alayım .Ne olur Sivas hemen aşağılara inermi ,son haftaya kadar 4 takım zorlarmı liderliği ? Evet görüşleri bekliyorum.

Onlybullet34 01-03-2008 17:46

http://www.rizede.com/Rize/cay/c.jpg

çaylarrrr geldi içiniz ısınsın içiniz..

loneliness 01-03-2008 17:47

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Selamün Aleyküm Arkadaşlar ..Nasıl gidiyor keyifler nasıl .

Aleykum selam.. bugün hastalığı atmak üzereyim, keyfim yerine gelmeye başladı :)

Gripmiydin ?

iki gündür gözümü açamıyordum. nasıl bir gripmiş bu.. aman siz dikkat edin samet

Geçmiş olsun valla tüm fenerliler seni bir ziyaret etsinler olmaz ki ama yakışıyormu hiç jonathanı yanlız bırakmak.. 8) 8) 8) 8)
8)

;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D

bırakmazlar onlar beni.. sağolsunlar. merak etmişler hep nerdeydim kaçgündür diye

Abii olurmu yaa seninle şöyle yakından sohbet etsinler (belki grip onlara da geçer).... ;D ;D ;D ;D

tamam tamam anlaşıldı :) :) hastalığım geçene kadar tüm ziyaretleri kabul etmiyorum.. 6s liler gelebilir ama ;D

Seni şöyle yönetim bölümüne alalım abi ne dersin ;) ;) ;) ;) ;) Bir ziyaret et orayı 8) 8) 8)

Yâren 01-03-2008 17:47

Alıntı:

Evet ikinci yarı hakkındaki görüşlerinizi alayım .Ne olur Sivas hemen aşağılara inermi ,son haftaya kadar 4 takım zorlarmı liderliği ? Evet görüşleri bekliyorum.

Anadolu takımlarının çıkışında istikrarı sürdürememesi gibi bir hastalığı var. geçem yıl vestel manisada çıkışı devam ettirememişti. tabi diğer bir örnekte trabzondur. hayırlısı diyelim

Onlybullet34 01-03-2008 17:48

Gevrek simitlerde geldi..Mis bunlar abicim mis :D :D

http://img85.imageshack.us/img85/981/1992456xv.jpg

Onlybullet34 01-03-2008 17:53

Alıntı:

Alıntı:

Anadolu takımlarının çıkışında istikrarı sürdürememesi gibi bir hastalığı var. geçem yıl vestel manisada çıkışı devam ettirememişti. tabi diğer bir örnekte trabzondur. hayırlısı diyelim

Evet öyle bir istatislik var ama Bülent Uygun takımını güzel motive ediyor .Bakalım Sivas düşermi ilerki haftalarda.

Onlybullet34 01-03-2008 17:59

Fenerbahçe ideal kadrosunu yapalım hadi .Herkez beğendiği veya kendi tasarladığı ilk 11'i yapsın.

Volkan

Gökhan Lugano Edu R.Carlos

Colin K. Appiah Aurelio Ali Bilgin

Alex
Kejman (Ah eski Kejman olsa)

Yâren 01-03-2008 18:02

Alıntı:

Fenerbahçe ideal kadrosunu yapalım hadi .Herkez beğendiği veya kendi tasarladığı ilk 11'i yapsın.

Volkan

Alex

kadronu desteliyorum samet bende aynısını düşünmüştüm. ama kejmana yeterince şans verdik semihe değişmem

oguzdesouza 01-03-2008 18:05

Alıntı:

Volkan

Alex

Ah Kezman eski Kejman olsa ayrıca da Appiah'ın sakatlığı var.

Sol açıkta Wederson iyi bence,Bu sene çıkış yapan Deivid de kalmalı ayrıca die düşünüyorum.

Onlybullet34 01-03-2008 18:17

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Volkan

Alex

Ah Kezman eski Kejman olsa ayrıca da Appiah'ın sakatlığı var.

Sol açıkta Wederson iyi bence,Bu sene çıkış yapan Deivid de kalmalı ayrıca die düşünüyorum.

Ben sakatlığı filan düşünmeden kafamdaki ilk 11 i yaptım.Ali Bilgin yetenekli ve sağlam oyuncu sol açıkta baya faydalı olur.Deivid konusuna gelince formda oyuncu ama colin'in tarzı hoşuma gidiyor ;)

All times are GMT +3. The time now is 07:39.