![]() |
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
Kadim Başkanım, enlerinde yer almak ziyadesiyle mutlu etti beni. Adımın geçtiği bu kadar listenin içinde en mutlu eden de diyebilirim. Çok teşekkürler. ;) ;)
|
bu imajı silmeliyim ;)
|
Dolunay Başkanım çok teşekkür ediyorum... :)
|
Başkan beni gevezeye yazıyor. Sadece hayal kırıklığına uğradım, tarif edilemez bir ruh hali içindeyim ve düşünüyorum.
|
Alıntı:
|
En İyi Kibar Üye:tayyipleyiz En İyi Efendi Üye:yalçın bu yazdıklarım forumda muhatab olabildigim kişilerdir.ayrıca iyi ;) olan tüm enlere de forumdaki tüm arkadaslarımı yazıyorum(kemalist59-ricopasa'da dahil-belki dua yerine gecer ;D) izninizle birkac en 'de ben söylemek isterim. en paradoks üye : duyguseli en hayırlı üye(benim için) : özgün genc (eksik yazdıgım yorum için gayet nazik bir sekilde beni uyardıgı için -huzurunuzda tekrar tesekkür ediyorum kardeşime ) |
hadi ozgun genc gozun aydin ilk defa biri seni hayirli uye secti :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen benim forum da ilk dikkatimi çekensin hatta hemserimi görünce foruma kanım kaynadı.bu yüzden sen benim için çok önemlisin kardesim |
asimov rica ederim..
Ayın enleri bölümünün tarihinde ilk defa biri hayırlı üye seçildi, bu da bana nasip olmuş. :) Bu şoku atlatana kadar ööyle bakacam foruma. Hiçbir konuya yorum yazmak gelmiyor içimden artık |
All times are GMT +3. The time now is 06:27. |