Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   ***Nisan ayi icin Enler bitmiştir*** (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24810)

Ayşe_Berra 04-19-2008 23:40

***Nisan ayi icin Enler baslamistir***

Kadim Başkanım, enlerinde yer almak ziyadesiyle mutlu etti beni. Adımın geçtiği bu kadar listenin içinde en mutlu eden de diyebilirim. Çok teşekkürler. ;) ;)

Kırık_Çocuk 04-20-2008 00:48

bu imajı silmeliyim ;)

Hıfz-ı lisan 04-20-2008 00:59

Dolunay Başkanım çok teşekkür ediyorum... :)

Üç mevsim 04-20-2008 23:45

Başkan beni gevezeye yazıyor. Sadece hayal kırıklığına uğradım, tarif edilemez bir ruh hali içindeyim ve düşünüyorum.

Hıfz-ı lisan 04-20-2008 23:53

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Başkan beni gevezeye yazıyor. Sadece hayal kırıklığına uğradım, tarif edilemez bir ruh hali içindeyim ve düşünüyorum.

iyi anlamda düşün :) ::)

Müntesip 04-20-2008 23:59

En İyi Kibar Üye:tayyipleyiz
En İyi Efendi Üye:yalçın

bu yazdıklarım forumda muhatab olabildigim kişilerdir.ayrıca iyi ;) olan tüm enlere de forumdaki tüm arkadaslarımı yazıyorum(kemalist59-ricopasa'da dahil-belki dua yerine gecer ;D)
izninizle birkac en 'de ben söylemek isterim.

en paradoks üye : duyguseli
en hayırlı üye(benim için) : özgün genc (eksik yazdıgım yorum için gayet nazik bir sekilde beni uyardıgı için -huzurunuzda tekrar tesekkür ediyorum kardeşime )

Kafes 04-21-2008 00:00

hadi ozgun genc gozun aydin ilk defa biri seni hayirli uye secti :D

RDönmezs 04-21-2008 00:04

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı

En İyi Kibar Üye:tayyipleyiz
En İyi Efendi Üye:yalçın

bu yazdıklarım forumda muhatab olabildigim kişilerdir.ayrıca iyi ;) olan tüm enlere de forumdaki tüm arkadaslarımı yazıyorum(kemalist59-ricopasa'da dahil-belki dua yerine gecer ;D)
izninizle birkac en 'de ben söylemek isterim.

en paradoks üye : duyguseli
en hayırlı üye(benim için) : özgün genc (eksik yazdıgım yorum için gayet nazik bir sekilde beni uyardıgı için -huzurunuzda tekrar tesekkür ediyorum kardeşime )

Hemşerim yalan olmuşuz ben yokum :D

Müntesip 04-21-2008 00:13

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Hemşerim yalan olmuşuz ben yokum :D[/b]

kardeşim hakkını helal et yahuu dalgınım biraz senin gönlümüzdeki yerin ayrı ama
sen benim forum da ilk dikkatimi çekensin hatta hemserimi görünce foruma kanım kaynadı.bu yüzden sen benim için çok önemlisin kardesim

Üç mevsim 04-21-2008 00:15

asimov rica ederim..
Ayın enleri bölümünün tarihinde ilk defa biri hayırlı üye seçildi, bu da bana nasip olmuş. :)

Bu şoku atlatana kadar ööyle bakacam foruma. Hiçbir konuya yorum yazmak gelmiyor içimden artık

All times are GMT +3. The time now is 06:27.