Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dualar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=147)
-   -   DUA KARDEŞİ OLMAYAN KALMASIN..LİSTE DEĞİŞİYOR... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8913)

Ak_Kelebek 02-02-2008 12:04

DUA KARDEŞLİĞİ

Bernacım canım dua kardeşim bi tanecik dostum dularımda ve kalbimdesin seni tanıdığım için çok şanslıyım.Bu dostluk ölünceye kadar devam edecek...

GÜLseven 02-02-2008 12:32

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Bernacım canım dua kardeşim bi tanecik dostum dularımda ve kalbimdesin seni tanıdığım için çok şanslıyım.Bu dostluk ölünceye kadar devam edecek...

Canımcım sen de benim dualarımdan hiç eksilmedin.Seni çooooooooooooooooooooooooooook seviyorum :-*
Bilmiyorum ki hakkını nasıl öderim :-[ Hiç bitmesin bu dostluk...

Ak_Kelebek 02-02-2008 12:34

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Canımcım sen de benim dualarımdan hiç eksilmedin.Seni çooooooooooooooooooooooooooook seviyorum :-*

Canımsın yaa sennnn asıl ben senin hakkını nasıl öderim?Biz birbirimizi bulduğumuz için çok şanslıyız ve Ravza Rüveydadan da Allah binlerce kez razı olsun ondan...

GÜLseven 02-02-2008 12:39

DUA KARDEŞLİĞİ

Alıntı:

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Canımsın yaa sennnn asıl ben senin hakkını nasıl öderim?Biz birbirimizi bulduğumuz için çok şanslıyız ve Ravza Rüveydadan da Allah binlerce kez razı olsun ondan...

Kesinlikle canım ::)...

Duygu'Seli~ 02-02-2008 15:55

DUA KARDEŞLİĞİ

İlahî! Hamdini sözüme sertâc ettim.Zikrini kalbime mi'râc ettim.Kitabını kendime minhâc ettim.Ben yoktum,var ettin; varlığından haberdar ettin.Aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim.Kulluk edemedim affına geldim.Şaşırtma beni doğruyu söylet, neş'eni duyur hakikati öğret.Sen duyurmazsan ben duyamam.Sen söyletmezsen ben söyleyemem.Sen sevdirmezsen ben sevemem.Sevdir bize hep sevdiklerini.Yerdir bize hep yerdiklerini.Yâr et bize erdirdiklerini...
Amin Amin Amin..
Pınar abla dualarımdasın her zaman..Bende dualarındayımdır inşALLAH.. ::) ::)

Ak_Kelebek 02-02-2008 16:04

DUA KARDEŞLİĞİ

İlahî! Hamdini sözüme sertâc ettim.Zikrini kalbime mi'râc ettim.Kitabını kendime minhâc ettim.Ben yoktum,var ettin; varlığından haberdar ettin.Aşkınla gönlümü bîkarâr ettin.İnayetine sığındım,kapına geldim.Kulluk edemedim affına geldim.Şaşırtma beni doğruyu söylet, neş'eni duyur hakikati öğret.Sen duyurmazsan ben duyamam.Sen söyletmezsen ben söyleyemem.Sen sevdirmezsen ben sevemem.Sevdir bize hep sevdiklerini.Yerdir bize hep yerdiklerini.Yâr et bize erdirdiklerini...
Amin Amin Amin..
Amin Amin Aminnnnnn

yasinarslanpay 02-02-2008 16:05

DUA KARDEŞLİĞİ

Bende Varım Bensiz olmaz. ;)

takva_gül 02-02-2008 23:41

DUA KARDEŞLİĞİ

EY HER ŞEYİ YOKTAN VAR EDEN KENDİSİ HEP VAROLAN,

EY BÜTÜN İHTİYAÇLARI KARŞILAYAN AMA KENDİSİ İHTİYAÇTAN MÜNEZZEH OLAN,

EY AFFETMEYİ ÇOK SEVEN, EY CÖMERTLERİN EN CÖMERDİ

EY ÖVMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEYECEĞİ ULU RABBİMİZ,

SENİ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖVMEK ANCAK SANA MAHSUSTUR.

HAMD OLSUN ALLAH IM SANA ÖYLE BİR HAMD Kİ HÜKMÜNÜN ULAŞTIĞI ŞEYLER ADEDİNCE VE ÖYLE HAMD Kİ SENİN RAZI VE HOŞNUT OLACAĞIN ŞEKİLDE....

yasinarslanpay 02-05-2008 15:59

DUA KARDEŞLİĞİ

Yarabbim sen esirgeyen sen bagışlayansın
Yarabbim sen rahmansin sen rahimsin
Şeytanın şerrinden sana sıgınırım
Sen benim dualarımı kabul eyle
Kabul eyle Yarabbim kabul eyle
( AMİN)

sumeyra_tonkal 02-05-2008 16:49

DUA KARDEŞLİĞİ

Rabbim sen bize taşıyamayacağımız ağır yükler yükleme.

All times are GMT +3. The time now is 08:15.