Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56)

Hüdaverdi 03-15-2008 18:49

Forumdan nasıl haberdar oldunuz?

Emre sağolsun.
Emre (TÜRK EVLADI),Nisa (TürkKızı),Ali(AmasyAli) ve diğer arkadaşlara ödül vermesi lazım site yönetiminin :D
Ben yokum ama olsun :'(

mavera 03-15-2008 18:51

Alıntı:

antienflamatuvar Nickli Üyeden Alıntı
Emre sağolsun.
Emre (TÜRK EVLADI),Nisa (TürkKızı),Ali(AmasyAli) ve diğer arkadaşlara ödül vermesi lazım site yönetiminin :D

Evet asil elemani görmezden gelmisler..resmin herhalde hamas liderinin resmiydi isimde zaten ilginc, nickinin acilimi anti laiklik diye haber yapabilirlerdi 8)

Hüdaverdi 03-15-2008 18:54

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Emre sağolsun.

Evet asil elemani görmezden gelmisler..resmin herhalde hamas liderinin resmiydi isimde zaten ilginc, nickinin acilimi anti laiklik diye haber yapabilirlerdi 8)

Evet has adam benim aslında :S
Neyse bugün dava açıcağını bir kişi daha söyledi (4-5 oldu) bakalım ama olmucaksanırım çünkü daha 17 17 17 yaşındaydı :'(
Benim gibi ağzı silah sözleri mermi olan insanın yorumlarını nasıl yazmazlar,esefle sedefle herşeyimle kınıyorum >:( >:(
Benim bir çok Çeçen ve Hamas ile ilgili nicklerim var zekte :D
şuan bizimkilerin ünlerini konuşuyorlar :D
ama ben yokum :'(

Feyza 03-15-2008 18:54

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Emre sağolsun.

:D :D :D

su 03-16-2008 13:51

Bende bakıyordum siteye sonra kaydoldum iyiki oldum ;D

Eşref 03-16-2008 13:56

Ben Hürriyet internette duydum.

Sh@Nv3Rdi 03-16-2008 14:15

ak parti sitesine girmek için googleye tıkladım forumu gördüm hemen üye olmalıyım dedim.bir ak genç olarak

[Büşra] 03-16-2008 14:40

Bnde abim emre sayesınde haberdar oldum ve tüm arkadaslarım üye olucakkk :) süper bi forum akp ye kapatma davası acıcaklarına dtp ye acsalar ya :'(

Feyza 03-16-2008 15:02

Hepiniz Hoş geldiniz ::)

eddie 03-16-2008 15:02

kapatma davası iyi oldu yav.. forum yeni üyelerle doldu..daha çok insan aydınlanacak demektir bu..

All times are GMT +3. The time now is 18:41.