![]() |
Herkese selam.
İkamet ettiğim yerde Ak parti il gençlik kolarının yerini aramak için araştırma yaparken burayı buldum üyelik gerçekleştirdim..İyi oldu :) |
internet üzerinden araştırma yaparak buldum
|
merhabalar internetden kurcalarken buldum
|
teşkilat yapılanmaları hakkında detaylı bir bilgi edinmek isterken farkettim ve çok beğendim ben neden üye olmayayım ki dedim ve oldum
|
internette gördüm ve başvurdum
|
araştırarark :)
|
internet
Internetten aradım. Bilgi edinebilecegim bi ortam olduğunu düşünmem bu sayfayı aramaya itti de diyebiliriz
|
internette dolaşırken
|
Uzun zamandir uye olmak istiyordum bugune kismetmis.
|
Google da tesadüf denk geldim.Ak Parti ilk kurulduğu yıl ilk Üniversite gençlik yapılanması içindeydim.
|
Yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi hoş gelmişler sefalar getirmişler...
|
Internet de arıştırma yaparken kendim buldum ellerinize sağlık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
dün akşam trt1 de başbakanla seçim özel programını izledim ve hemen üye olmalıyım dedim kendikendime;1
|
YENİ GELEN ARKADAŞLAR FORUMA HOŞGELDİNİZ....
|
E-posta gelmesi dahilinde üye oldum
|
Bir Alamet Geldi Wuuw :)
|
Aramıza şu veya bu şekilde katılan, koşup gelen, yerini alan bütün kardeşlerimize selam ve sevgiler.:gül:
|
selamün aleyküm. Ne zamandir üye olmak istiyordum arastirdim genclik kollarinin oldugunu ogrendim daha sonra da su isi bir sonuclandirayim diyip üye oldum :)
|
kendim istedim geç oldu ama güzel oldu:)
|
Cevrem Sayesinde :)
|
yaptığı hizmet ve yeniliklerden :)
|
Son olaylardan sonra kendi düşüncenden insanlarla sohbet etmek istiyor insan. İşte böyle bir anda bir forum sitesi kurmak geldi aklıma internete girdim baktım var mı böyle bir forum sitesi var mı diye! Baktım hazırı varmış hemen üye oldum. Vatana millete hayırlı olsun :)
|
Akpartinin form sitesi varken baska nereye üye olunurki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
forum
kendim aradım buldum
|
ak parti y i çoktandır takip ediyorum birde tayyip beyi çok sevdiğimden
|
Arıyan bulur
|
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINA nasıl üye olurum yazdım googleye bu forum geldi :) Üyel oldum
|
akparti ye üye olmak istedim karşıma akparti forum çıktı üye oldum
|
FORUMA HOŞGELDİNİZ..
PARTİ ÜYELİKLERİ 18 YAŞINI DOLDURAN HERKES BULUNUĞU İLÇE TEŞKİLATINA GİDEREK ÜYELİK KAYDI YAPTIRABİLİRLER... |
başbakanımıza olan sevgi buldurdu :):güzel:
|
Internet
|
Halil Albayrak Arkadaşımızın önerisini okudum. Facede
|
Arayan bulur, eğer bulmak istediğin senin doğrunsa, ne olduğu nerede olduğu önemli değil. :) Ama söyleyeyim yinede kendim buldum :)
|
google
vallaha arkadaslar ben akparti yakinliligimi bi boyut daha ileri tasimak icin google üzerinden bi kac aramalar yaptim ve bu siteyi buldum
|
internette gördüm beğendim :)
|
İnternet'te gezinirken buldum.
|
çok güzel bir forum yapmişsiniz ellerinize sağlık google den buldum ve mutluyum aranızda olmak
|
AKP için güzel sözler yazdım.Bu site çıktı. Bir konuya tıkladım yetkisiz giriş dedi.bende üye oldum.ama sevdim bu forumu
|
Tamamen kendi çabam malesef bu konuda partimizde açık var.;
|
gönül verdim,oy verdim,gerekirse bu yolda can veririm,Türkiye'm için mutlu umutlu günlere elele,yürekyüreğe,araştırdım,internette gördüm,üye olmak istedim,bu şansa sahip olduğum için kıvanç içindeyim
|
| All times are GMT +3. The time now is 14:06. |