![]() |
öyleymis :)
|
Ukbayı bire bir yapabilmişsin abi tebrik ederim..:)
Ama benim taklidimi yapamamışsın lakin şu kısıma bittim ; "artık sana inanmıyorum hep vaat hep vaat ben görmek istiyor artık icraat!" Bu son kısım çok sansasyonel ; "tamam o zaman yavuzu değil beni dinlenme tesislerine çağır, o zaman eskisi gibi olabiliriz" ;D Bu ukba yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı erkekliğimize bile nerdeyse laf gelecek.. Sayın karaca artık bırakın şu sıcak mesajları bu forum bu kadar şaibeyi kaldırmaz..;D Ya beğeni ile yazdığına bakar mısınız? "Alemsiniz siz vaktim kısıtlı o yüzden cevap yazamıyorum bu sıcak mevzulara." :D yeter artık ama çok oldun efendi...Bu ne böyle sıcakta sıcak.. Aaaa :D Bildiğin diyarbakırın safkan delikanlı erkeğiyiz ben yavuz gibi öyle dinlenme tesisi falan gelemem..;DMavera gibi sahillerde bir erkekle dolaşamam...;D |
Bu arada ayşe berrayı sanki bir yerden tanıyorum sohbetimiz olmuştu herhalde ondan oy vermiştir...Karışmayın eski üye işte..:)
|
Türk Demokrasi tarihinde Yavuz ve El Emin gibi dava adamlarını görmek güç, yeryüzüne bir kaç adet serpiştirilen bu güzelim insanlara sahip çıkalım.
Altı üstü bir yarışmaydı ne hale sokmuşsunuz mevzuyu :) sahil kenarında gezinme Mavera yani Ahmet hocamın fikri idi. Tesisde buluşma Yavuzun bir çok bahanesinin içine ekilmiş zoraki mekan olarak kabul edildi. Sıcak soğuk demeden ak hizmetlerin gönüllere işlenmesi için zaman harcayalım . Rahat bırakın beni :) |
Desene abi senin bu vaziyetine sebep olan hep ahmet abi..:)
Sahil kenarı falan hiç iyi fikir değil.. Şimdi gitar çalıp mustafa ceceliden bekle şarkısınıda söylemiştir..:) Ben bu forumdan fena tırsttım..Yarından itibaren girmiyorum..:) Yavuz abiye söylediklerim; "Tesis,Çorba...Hiç iyi bir şey gibi gelmiyor.. Mesele yemek olsa adam burjuva ahtapot yedirir..:) Neden çorba..Neden sıcak bir yemek.. Ve neden tesis.. O kadar lüks lokanta restoran varken.." |
Alıntı:
|
Alıntı:
Her gün yeni biri ortaya çıkıyor.. Çok sansasyonel...;D |
muhammed adam sıcak beden arıyor...
ortak noktası olan insan arıyor :) maverada nurcu değil ki ortak noktaları ne acaba... |
Alıntı:
Sen ortak noktanın az olmasından yırttın bende nurcu olmaktan.. Ahmet abi kaldı yine..:w::w::w::w: |
mavera hizbullaha katılacakmış diye duyduk :p
|
All times are GMT +3. The time now is 13:55. |