![]() |
kendim araştırdım:)
|
AK parti forma internetten haberdar oldum
|
ak partinin destekcisiydim aynı zamandada üye olarak katılmak istedim
|
ak partinin görüşlerine saygı duyuyorum bu yüzden ak parti gençlik kollarında aktif olarark görev almak istiyorum..
|
Kıbrıs
İnternetten Araştırdım,Malum Okul Okudugum Yerde Pek Bu Konuyla İlgili Olamıyorum
|
Ak parti için uzun adam için aktif görev yapmak için araştırdım ak partı forumu gordum uye olup burdakı aynı yolda yuruduğumuz arkadasları gordum ve bu forumda gayet mükemmel ileşimler dostluklar var . Tesekkürler yayında yapımda emeği geçen arkadaslara ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
Twitterdaki destek paylaşımında gördüm ve hiç kaçırmadan geldim...
|
Alıntı:
|
Tapatalk da gezinirken buldum
|
zaten üye olmayı çok istiyordum internet sayfasından araştırdım şükür buldum aranıza katıldığım için çok mutluyum
|
internet aracılığı ile
|
saygilar
coktandir ak parti üyesi olmak icin internette gezinirken tesadüfen karsilastim;1
|
ınternetten zaten büyük partimizin takipçisiyim
|
ak parti gençlik kollarına üye olmak istiyordum uzun zamandır fakat saat 5 de kapanıyordur diye gidemiyordum. siteler arası dolaşırken birde net üzerinden araştırayım diye düşündüm ve buldum. :)
|
Bir haber sitesinde gördüm
|
Arkadasim uyeydi bnd uye olmak istedim.
|
Haberdar olmak
Ak parti internet sitesinde iç tüzükle ilgili aradığım bir şeyi forumda buldum ve sizi buldum :)
|
tamamen tevafuk benim böyle bir formdan haberim yotu.ilçe teşkilatlarına üye olmak isterken bu sayfa çıktı ve üye oldum:)
|
tamamen tesadüf nette dolaşırken gördüm
|
Internette Arastirma yaparken www.akgençlik.org.tr buldum bilgili ve eglenceli olacagina inandim ve iste burdayim :)
|
34 YASINDAYIN SAYIN BASBAKANI COK YAKINDAN TAKIP EDEN VE COK SEVEN BIRIYIM KENDISINI ISTANBUL BELEDIYE BASKANIYDI VE BIZ O SURECTEN BELI AILE CE KOYU TAYIP ERDOGAN CIYIZ DUNYAYA BIR DAHA BOYLE BIR INSAN VE MUSLUMAN ZOR GELIR ALLAH ONDAN MILYONLARCA KEZ RAZI OLSUN AK PARTILI OLUNMAZ ALLAHIN IZNIYLE DOGULUR.
|
form kurmuşsunuz girdim kaydoldum
ak parti üye kaydı diye girdim kayıt oldum
|
gençlik kollarında olma hayalim var..
gençlik kollarına girme hayalim vardı ak parti kurulduğu sene mahalle teşkilatına gidip üye oldum ...
|
kendim araştıredım zateten tayyip erdoğan fantiyiğim
|
çoktanberi akp tiye üye olmak istiyordum ama nasip buzamanaymış
|
kendim buldum :D
|
kendim haberdar oldum
|
Akpartiliyim... İlgiliyim.
|
selam
Ben önce twitterda denk geldim. Sonra da google dana ratıp buldum.
|
ben akparti yi merak ettim nasıl üye olunur diye araştırdım ve siz çıktınız :)
|
Erdogancigimi cok seviyorum
|
Merhabalar ben kendim araştirip buldum sanirim bir forum sayfası vardır partimizin diye düşündum ve zaten kolayca buldum.
|
Ak parti foruma çevrem aracılığıyla dahil oldum.
|
ak parti gençlik kollarını araştırıyordum. daha sonra forumu buldum :)
|
Ak gençliğe internet üzerinden haber olmaya çalışırken haberdar oldum
|
akp 'yi araştırırken forum sayfasından haberdar oldum ve katılmam gerektiğini düşündüm.
sonuç buradayım artık |
Çok güzel sayfa,emeği geçenlerin eline sağlık.
|
durmak asla yok yola devam rabbimin izniyle
|
İnternette intifada ile ilgili araştırma yaparken paylaştığınız adil avaz dan şanlı kavgam videosuna rastladım.
|
Internet araştırması
|
| All times are GMT +3. The time now is 13:57. |