![]() |
ak parti wep sitesini takip ederken dikkatimi çekti ve bu uygulamadan çok memnun kaldım . toplantılarına bende katılmak istiyorum.. hayırlı günler
|
kendim internetten buldum
|
ben gençlik kollarına üye olma işlemlerine bakarken karşıma bu site çıktı iyikide çıktı
|
Sonuçta ak partiliyiz sürekli ak partiyi arastirdigim için bir köşede ak forum gördüm ve simdi uyeyim;1
|
babam sayesinde haberim oldu :D
|
Ben AK Parti gençlik kollarına üyelik için internette araştırma yapıyordum bunu gördüm ve katılmak istedim
|
AK GENÇLİK
BEN KENDİ ÖZGÜR İRADEMLE TEK BAŞIMA ÜYE OLDUM :karizmatik:
|
ben idealistgence üye oldum kübra sayesinde ve burayada kübra sayesinde üye oldum ak gençler olarak hep buradayız :) :)
|
kendi irademle internette arayıp buldum üye olmak istedim
|
bir süredir gençlik kollarını araştırıyordum, bu vesile ile haberdar oldum.
|
akpartiye gönül vermiş biri olarak sürekli takip ediyorum memur olduğum için uye olamadım en azından burda siz kardeşlerimle konuşmak bilgi alışverişinde bulunmak istedim
|
Internette parti hakkında bilgi alırken etkinlikkeri merak etmiştim. Daha kolay bilgi edinebilecegimi düşündüm ve uye oldum.
|
parti binasına gidip üye olacaktım gidemedim bi türlü bari internetten olayım dedim :)
|
ak parti formundan
ak parti formundan politikadan haberdar oldum
|
AK PARTİ gençlik kolların'dan..
|
Tek ilgi alanım RECEP TAYIP ERDOĞANsayın cumhur başkanım
|
Işinizi çok iyi yapıyorsunuz
|
kendi internet aramam sonucunda buldum :)
|
dd
ak parti gençlik kollarından haberdar oldum
|
AAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKPPPPPPPPPPPPP:gül::gül:
|
Kendi hür iradem aklim beynim ve
fikirlerimle burdayim. |
mrb benim dayım söyledi bende üye oldum.ak parti sevdiğim için.teşekkürler.:)
|
internetten akparti gençlik kollarına nasıl üye olurum diye bakarken inşaAllah :)
|
arkadaşım sayesinde forumdan haberdar oldum istiyordum uzun zamandır :)
|
internette ak partinin sitelerini geziyordum ordan gördüm ve üye oldum
|
Ak Gençlikle ilgili internetten bilgi edinirken karşilaştim..
|
Ak Parti Antalya Genclik Kolu uyesiyim ve o sekildr haberdar olup burayada uye oldum...
|
Dostum sağolsun...
|
Can yoldaşım sayesinde...
|
ak parti afyon emirdağ ilçe teşkilat üyesiyim internette ak gençlikle ilgili konulara bakarken tesadüfen forma rastladım.emeği geçenlere teşekkürler.
|
nette gezerken forum sayfası olduğunu gördüm.
hemen üye oldum |
BAŞLANGIÇTAN BU GÜNE, DESTEKÇİSİYİM
|
''Ak parti' de nasıl görev alabilirim'' diye www.google.com.tr adresine yazdım forum denk geldi ve ilgimi çekti inceledikten sonra üye oldu.
|
Ak parti bünyesinde bulunmak ve aktif olmak icin araştirma yaptim ve burayi buldum.
|
Sanal ortamda dolaşırken orada sayfayı gördüm zaten daha önceden de AK PARTİ yi sevdiğim için hiç beklemeden üye olmak istedim.
|
Nasıl duydum
Ekşi sözlük'te birisi sanırım dalga geçmek için yazmıştı, direk gelip üye oldum :)
|
Formdan Nasıl haberdar oldum
AK Partiye İnternet Üzerinden Üye Olmak Amaclı Girmiştim Bu Forma Yonlendirildim Bu Sayede Üye Oldum.
|
Ben de herkes gibi internetten akp gençlik kollarını araştırırken buldum ve oldum.
|
ülkemiz için yaptığı çalışmalar ve ülkemizin sürekli gelişmesi hoşuma gidiyor kendim araştırdım buldum.
|
Gençlik kollarini arastirirken buldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 11:53. |