![]() |
Bir tag oluşturdum mahalle teşkilatından bir kardeşim forumdan destek olabilir'ler deyince bende kayıt oldum :)
|
Ak parti gençlik kollarına üye olmak istiyordum internetten arattığımda karşıma bu sayfa çıktı hemen üye oldum keşke daha erken bunu yapsaydım.
|
Eğer bütün siyasi partilerin temsilci hocalarının bulunduğu bi okulda okuyorsanız.kendinizi bu postmodern gruplardan muhafaza etmek için kendinizi ait hissedebileceğiniz bir yer arıyorsunuz.ve araştırmalar başlıyor ak gençlik zaten her yerde var.
|
Alıntı:
|
Selamın Aleyküm.Çanakkale il teşkilatı başkan yardımcısı oldum.Lise birimini kurmak için bilgi edinmek istedim internetten.Baktım ki forum varmış , Buradaki tecrübeli büyüklerim veya arkadaşlar bana bilgi verir, tecrübelerini paylaşır ve yardımcı olurlar diye düşündüm :)
|
Kendi cabalarim la haberdar oldum
|
bulunduğum yerde ki teşkilatlanmaların zayıf olduğunu düşünmekteyim. bu nedenle bunu nasıl düzeltirim diye araştırma yaparken rastlantı üzerine bu sayfaya rastladım..
|
Recep Tayyip Erdoğan forum yazdım karşıma bu çıktı bende direk kayıt oldum :))))
|
akparti kadın kollarına uye olmak istiyordum.sitede gezinirken uyelik formunu gördum üye oldum
|
kendi isteğimle araştırarak
|
araştırarak..
|
kadın kollarında çalışmak için araştırdım ve üye oldum...
|
internette dolaşırken gördüm ve hoşuma gitti.
|
teşkilat başkanıyım kucuk bir arastirma yaparken siteniz karsima cikti...
|
Merhabalar
Bizlerde kervana dahil olalım istedik.Sosyal Medyadan sizleri bulduk :) ...
|
AK Parti web sayfası aracılığı ile denk geldim.
|
AK PARTİYE ÜYE OLMAM İÇİN BİRİLERİNİN ÖNERİSİNE İHTİYACIM YOK Kİ BENİM BEN AK PARTİYİ CUMHUR BAŞKANIMI BAŞBAKANIMI SEVİYORUM VE ALLAH İZİN VERİRSE ATALARIMIN EMANET ETTİKLERİ BU ÜLKEYİ BENDE İLERİYE TAŞIMAK İSTERİM
|
BENİM AK PARTİYE ÜYE OLMAM İÇİN MİLLETİN ÖNERİSİNE İHTİYACIM YOK GÖRDÜKLERİM VE TANIK OLDUĞUM AK PARTİLİ OLMAMA DA BURAYA ÜYE OLMAMA DA YETER...
|
Kendi arzum ve irademle araştırdım ve buldum
|
Arkadaş tavsiyesi ile.
|
AK PARTİ'YE ÜYE OLMAK İSTERKEN ARAŞTIRIRKEN BULDUM,
|
öğretmenim sayesinde haberdar oldum ve en buyuk yönlendiriciside koyu bi aklı olmam 😊
|
arkadaşlar foruma hoş geldiniz.güncel konular Ak Parti ile ilgili haberler çalışmalar paylaşabilirsiniz.
|
Etkili siyasîden öğrendim.
|
internet aracığıyla
|
İnternette Ak Gençlik formu var dediler herkes orda dediler geldik :)
|
Buraya üye olmak için birinin tavsiye etmesine lüzum yok gözün gördüğü kulağın işittiği yeter bana ...
|
nasıl haberdar oldum
Daha önce de Ak Parti Gençlik Kolları'nın varlığından haberdardım fakat nasıl üye olmam gerektiği hakkında bir fikrim yoktu, Google üzerinden nasıl üye olurum diye bir araştırma yaptım, çabalarım sonucunda kendimi burada buldum. :)
|
forum
forum sitelerinde gezerken partininde bi forum sitesi olacağını düşünerek geldim...
|
BABAM AK PARTİ MAHALLİ TEŞKİLATİNDA YER ALMAKTADIR
|
Herzaman aklımda olan bi durumdu icraat gerekti olayı tamamladım...
|
Akparti li olduğum icin
|
Ben youtube da video izlerken denk geldim
|
internette gezerken
|
Çoktandır ak gençlik teşkilatına kayıt olmak istiyordum ve kendi araştırmalarımla bulup kayıt oldum ;) ne mutlu ak partiliyim diyene.
|
Twitterda Ak Parti davası adına paylaşımlar yaptığım sırada haberdar oldum
|
bingden arattım
|
Bir arkadaşım vesilesiyle
|
Forumumuzdan baskalarinin da haberdar olmasi icin yapilan faaliyetleri artirmayi istiyoruz.
|
sevda
ak parti benim için sevdadır ama kardeşim sayesinde öye oldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:44. |