![]() |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı
oley sonunda bir kartal buldum :) :-[ ;D iyiyim sağol canm sen nasılsın? |
bende iyiyim hamdolsun
ben hep buralardayım arama beni ;D sende baya ısındın foruma yorumlarınıda takdir etmiyorum değil hani :-* :-* |
tesekkür ederım.. sadece beşiktaş ''taraftarı'' olmaya çalışıyorum :-[ ;D ama niye kimse yok? |
slm millet nasılız bakalım
|
a.şükür beşiktaşımlılar nasıllar bakim :D :D
|
İyi iyi sizden sormalııııı
|
vallahi bende bilmıyorum
kimse yok artık 3-5 kişi geliyor arada herkes seyrici olur ama taraftar olmak zordur belki bu yüzdendir ::) ::) ama bazı arkadaşlar var vakitleri yok onlara laf yok tabi :-* |
bi kimse yok mu dedım toplandı kartallar ;D |
Bunada şüküüüürrr :-*
|
ee nasılsınız hakan çilik yasemin
ne olacak beşiktaşımızın hali sizce? [ fazla felsefe yapmayınız :D ] |
beşiktaşımızzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhh hakketiğini bulacakkkkkkkkk
|
ya bi dk gs'nin yegane taraftarı poli de katılsın konuşmaya çok doğru yorumları var seviyorum poliyi :-* nasılsın hatice? (umarım yanlış hatırlamıyorumdur adını :'( ) |
doğru hatırlıosun kardeşim hatice adı polinin.....
|
Eğer Baki'yi elimizde tutabilirsek şampiyonlar ligini almamız kaçınılmaaazzzzzzz :D :D
|
Alıntı:
o zman çok geç bakiyle yollar dün ayrıldı ;) |
ya arkadaşlar neden bilmiorum ama ben her zamn türk futbolcularla belirli bir yerlere gelineceğini düşünüyorum aslında şöle bence beşiktaşımıza küçüklükten beri beşiktaşlı olan insanlar beşiktaşımın sevgisiyle yanıp tutuşan insanlar lazım.ilk iş bence yönetim deişmelii
|
Alıntı:
Bende dedim fenerde bitane dengesiz var zaten lugano ikinciye ne gerek var.. Fenerde lugana beşiktaşda baki galatasarayda servet . 3 ü çok sakat futbolcular |
beşitaşın hali.. bunu konuşa konuşa biz başka hallere girdik :D görcez.. her sezonun başlangıcında ne hayaller kuruyoruz ama ... hep hüsran :'( :'( |
Alıntı:
TÜÜHH YAZIK OLDU GELECEGİN FERDİNAND'IYDI BAKİ YAAA :D |
Alıntı:
aaaaaaaaaaaa kardeşim sen şimdiden böle ümitsiz olursan olmaz ki bizim inancımız sağlam allahın izniyle olcazzzzzzzzzz |
Beşiktaşlılar Sohbet Mekanı (poli)
forza beşiktaşın girişine bakın bakiyle ilgili şeyler yazıyor ;) hatice nerde kayıplara mı karıştı poliiiii :-X |
Alıntı:
bnm inancım tam ama ilk olarak bu yönetımın değişmesi lazım.. bu yönetim bizde olduğu sürece malesef böle haketmediğimz sonuclarla karsılasıyoruz :-\ |
bu konuda sana katılıyorum kardeşim bize öz beşiktaşlı bir yönetim lazım
|
ya ben bizim yönetime artık bişey diyemiyorum pes artık yani diyeceğim çok şey var ama neyse :D susmam gerekiyor sanırım forum nede olsa (: ama artık yeter kaç yılımız gitti karanlık yıllar bunlar beşiktaşın beyazından eser yok :'( :'( |
babam hep söler nerdddddddeeeeeeeeee eski süleyman sabalı dönemlerrrrrrrr....bize öle insanlar lazımmmmmm
|
Fahrettin Curoğlu'nun da dediği gibi yönetim çok hatalı kararlar alıyor.. istifa !! |
ya bize süleyman değil de sümeyye lazım 8) 8) ben gerek bu beşiktaşın başına (: (: |
tmm sümeyye koyalım seni beşiktaşımnın başına herkes geçti zaten bide sen dene...
|
S. BİLGİLİ de iyi adamdı da onuda harcadılar >:(
|
misal yozgatlıyı aldılar cok gereksiz bi şekilde.. ve yolları ayırdık !! ne gerek wardı almamıza en baştan yozgatlıyı ve bi fenerliyi.. sivasspor maçında fenerli istemıyoruz deyince oynatmadılar .. madem bu kadar önem veriyolar bize o zamn istifa da diyoruz gitsinler artık ! |
evet serdar bilgiliyi zaten indirmek için ne tür pislikler yaptığını yıldırım demirörenin beşiktaşlılar çok iyi bilio
|
ewt bize sümeyye gibi karakartala gönül vermiş insanlar gerek ! başkan sümeyye ! ::) ;D |
sinan engin ' in geçmişte ki hataları malum ..!! buna rağmen hala getirildi ..!! >:( |
ya napak ya şu yönetimi askeri darbeyle mi indirek neeeeeeeeeeee :D :D
|
bu senede kımler gelir kımler gider merak edıyorum..Demiroren kusura bakmasında yöneticilikte basarısız..Besıktası bıraksada kendı işlerine baksa diecemde babasının isi de goturebilir mi bilmiyorum :-X
|
;D ;D tamam fazla ısrar ettiniz adayım 2010'da 8) ya sorma nedir bu transfer faciaları mehmet yozgatlı gordon higuen diatta ve daha niceleri sonra bissürüüüüüüüüü teknik direktör :o ne yapmaya çalışıyor anlamaıyorum ya ben :o mantık aramaktan vazgeçtim :'( :'( :'( ya aman bırakın y.d.'i beşiktaş cola turkdan bahsedelim :-* gurur duyuyorum çok başarılı dev kartallar... http://img501.imageshack.us/img501/2103/26814qe7.jpg |
Alıntı:
Askerde bahane arıyor zaten darbe yapmak için :D |
ya hakan sen neden imza kullanmıyorsun? merak ettim ::) |
Alıntı:
2010'a kadar DEMİRÖREN bu takımı babasını sataaaaarrrr :D |
Besiktas seride 2-1 gerideymis...Gecebilcek mi telekomu?..Besiktasın basketbol maclarıda cok zevkli oluyor hani izleyemesemde her zaman..Özellikle akatlarda izlemek var :-*
|
All times are GMT +3. The time now is 03:48. |