Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Hadise,Hadisesinin Sonu Büyük Hüsran Oldu!Eurovision nasıl soytarılığa dönüştü? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=102438)

HaLPeR 05-12-2009 14:58

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608521)
Neden, Hadise nin aklı yok mu? Nasıl diğer kıyafeti gerçi çevirdiyse bunuda geri çevirebilirdi. 6aydır Hadiseyle yatıp Hadiseyle kalkıyoruz sanırsınız ki gerçekten çok büyük bir devlet meselesi... Toplum olarak böyleyiz biraz ön plana çıkan birini aylarca yıllarca konuşur şimartırız bakınız Hadise...son 6 aydır para kırıyor kız resmen fazlasıyla şimardı..

Bak onda çok haklısın işte (: Hem Türkiye üzerinden reklam yaptı ! Hem de Türkiyenin parasını alıp üstüne birde reklamlarıyla parasına para kattı.

eda05 05-12-2009 15:23

Alıntı:

HaLPeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608524)
Bak onda çok haklısın işte (: Hem Türkiye üzerinden reklam yaptı ! Hem de Türkiyenin parasını alıp üstüne birde reklamlarıyla parasına para kattı.

hakkını verseydi aldığı paraya bişey demezdik ama ürün ortada yani, kıyafete bak. Bu kıyafet şarkıya bile gölge düşürdü... Şimdi yarışmaya kadarda kıyafeti konuşuruz yarışmadan sonra hani olurda 1. olursak aylarcada onu konuşuruz biraz daha şimarırtırız...

ishakyilmaz 05-12-2009 15:29

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608543)
hakkını verseydi aldığı paraya bişey demezdik ama ürün ortada yani, kıyafete bak. Bu kıyafet şarkıya bile gölge düşürdü... Şimdi yarışmaya kadarda kıyafeti konuşuruz yarışmadan sonra hani olurda 1. olursak aylarcada onu konuşuruz biraz daha şimarırtırız...

100 kezde birinci olsun,Türkiye'nin imajını yaralamıştır.Ben birinci olacağını tahmin ediyorum,Lakin bu kadar basit bir elbiseyi nasıl giydi,giydirdiler hayret!

redyellow 05-12-2009 15:50

Bence de tam anlamıyla bir rezalet.

yazıklar olsun.

Erovizyon mudur ne karınağrısı ise buraya gidecek kişiyi kim seçiyorsa, kim yetkili ise onu da aynen kınıyorum.

türkiyeye yakışmayan bir tavır, bir kıyafet.

benim güzel türkiyemi asla ve asla bu soytarılık temsil edemez.

Supraliminal 05-12-2009 16:05

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608521)
Neden, Hadise nin aklı yok mu? Nasıl diğer kıyafeti gerçi çevirdiyse bunuda geri çevirebilirdi. 6aydır Hadiseyle yatıp Hadiseyle kalkıyoruz sanırsınız ki gerçekten çok büyük bir devlet meselesi... Toplum olarak böyleyiz biraz ön plana çıkan birini aylarca yıllarca konuşur şimartırız bakınız Hadise...son 6 aydır para kırıyor kız resmen fazlasıyla şimardı..

Benim bu konuyla ilgili yorumlarımı iyi okuyup doğru algılamanızı öneririm.
Ben hadisenin hiç suçu yok diye birşey belirtmedim.Sadece onun üzerine gidilmesinden yakındım .;)

politikaci 05-12-2009 16:09

Aaa arkadaşlar lütfen biraz medeni olun(!)

Çağdaş laik bir ülke olduğumuzu kanıtlamamız lazım..

Fesupanallah

LeyaL 05-12-2009 16:16

Ben utanıyorum bakmaya izlemeye..
Dünyanın gözü önünde Türkiye'yi temsil edecekler..
Sadece Hadise mi ?!
Geçtiğimiz yılardakiler de farkı sayılmaz aslında.
Ben 1. olursa eğer ki inşAllah olamaz kim gurur duyacak onu merak ediyorum..
Ve sormak lazım neden gurur duyacak?

Ben utanırım sadece utanırım....

Osmanlı gel de geriye bıraktıklarını bir gör!

Tarantula_ 05-12-2009 16:25

Bir Türk olarak ülkemi böyle birinin daha doğrusu bu şekilde temsil etmesinden utanç duyuyorum. Gerçekten fotoğrafları görünce midem bulandı. Bu ne saçmalık, bu ne zevksizlik anlamış değilim.

http://www.cur-cuna.com/tr/yasam/image/yasa004905.jpg

Bu yarışma böylede kazanılıyormuş demek ki o kadar açılıp saçılmaya gerek yok...

ishakyilmaz 05-12-2009 16:26

Sertap Erener her ne kadar ingilizce bir şarkı ile katılsada kostümü güzeldi.

ATmaCA53 05-12-2009 16:28

boş verin arkadaşlar kim ne yapıyorsa yapsın ama bazı görüşlerede saygı gösterelim.

All times are GMT +3. The time now is 16:11.