Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Şehitlerimiz (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=273)
-   -   ŞEHİTLERİMİZ..... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=10975)

ak_mavish 10-12-2007 19:10

Gitmek mi zor, kalmak mı?

http://www.internethaber.com/images/news/48223.jpg En acı bayramı onlar yaşıyor. Şehit veren aileler bugün oğullarını görmeye gitti.
Anasının elini öpecekti

Çocuğuna el öptürecekti

Yavuklusunu görecekti.

Eşini kucaklayacakti.

Ama Şırnak'ta pusu kurdular.

13 yavrumuzu bizden aldılar.

Bugün bayram! Acımız var.

OĞLU 13 YIL ÖNCE ŞEHİT OLDU

13 aile bu acıyı yeni yaşıyor.

Ama anaların yüreği yıllardır yanıyor.

Türkiye yıllardır teröre yavrularını kurban ediyor.

Ramize Sunal da oğlunu 13 yıl önce şehit verdi vatana ve hayat bir daha hiç eskisi gibi olmadı.

13 şehidimizin haberiyle bir kez daha acıdı canı.

"Bitsin artık bu terör" diye ağladı yine. Hem oğlu için, hem tüm şehitler için.

Felç oldu. Kalp krizi geçirdi. Gözlerine perde indi.

Ramize Sunal her şeye alıştı, karanlığa bile...

Ama oğlunun ölümüne bir türlü alışamadı.

VE ONLAR... 13 EVDE EN ACI BAYRAM

Komando Er Turgay Salgar Kars'lıydı. "İçime taş düştü, taş taş" diye ağlıyor annesi Güler Salgar bu bayram. "beni oğlumun yanına götürün" diye ağıt yakıyor oğlunun mezarının başında.

Er Murat Uçar daha yeni güveydi. Karısını bırakıp askere gelmişti. Karısı çok ağladı ölüm haberini alınca. Ama artık ağlamıyor. İnadına ağlamıyor mezarının başında "o hainleri mutlu etmemek için"

Sıddık Küçükgöz nişanlıydı. Artık ne damat olabilecek, ne de baba... Öldüğünde cebinden babasının mektubu çıktı. "Sabret bu gurbet acısı da bitecek, bir gün. Her şey ailemiz, her şey askerimiz, her şey vatanımız için" diyordu babası vatan için şehit olana oğluna. Artık bu hasret bitmeyecekti.

23 gün kalmıştı. Şafak artık aydınlanmıştı Komando Er Mehmet Yıldırım için. Ama hain pusu tüm hayallerini kararttı. Evin direğini annesinin elinden aldı.

Piyade Er Mehmet Coşkun Kürt'tü. Şimdi onun mezarından kürtçe ağıtlar yükseliyor. Annesi bağırıyor "küçük askerim nerdesin" diye... Çığlıklar Gabar Dağı'nda yankılanıyor.

Er Fethullah Selçuk Diyarbakır'lıydı. Şimdi Sati köyü PKK'ya lanet yağdırıyor.

Kasım Aksoy'ün bir Güneş'i vardı. Bir de Zeliha'sı. Cenazesindeki görüntüleri yürek yaktı. Türkiye onlara sahip çıktı. Ama onlar bir daha baba diyemeyecekler ki.

Emrah Eryılmaz "beni bayrama bekleme" demişti. "Anne, 28 gün sonra oradayım. Beni bayrama bekleme." O gelmedi ama annesi bugün oğlunu ziyarete gitti. Acısı büyüktü. Bitkindi. Ama ayaktaydı.

Mehmet Uyar henüz öğrenciydi daha. Bir hayat daha yarım kaldı. Babası şehitlikten bağırıyor: "Vatan sağolsun, Allah PKK'dan hakkımızı alsın" "

Ahmet Sarıoğlu'nun annesine ve ablasına söylemediler önce şehit olduğunu. Ama acı gerçek sonunda onların da yüreğini yaktı. Onlar da bayramda yarım kaldı.

Bayram Güzel'e yandı annesi. "Kuzumu getir Şırnak dağları" diye feryat etti nafile yere. Bayram belli ki bir bayram günü doğmuştu. Yine bir Bayram günü ayrıldı anacığından...

Er Seyfi Altuntaş öksüzdü. Arkasından ağlayacak bir anası yoktu. Şimdi annesinin yanında yatıyor. Babası, kardeşleri şehitlikte onun ardından ağıt yakıyor.

internethaber

ak_mavish 10-13-2007 19:55

ŞEHİTLERİMİZ.....

Anneyi kahreden soru

Şehit askerin 3 yaşındaki oğlu olanı biteni anlayamadı. Bir soru sordu ki..
http://www.internethaber.com/images/news/48264.jpg

30 yaşındaki şehit Ünal Demir'in eşi 28 yaşındaki Ülkü bayrağa sarılı tabuta sarılıp ağlarken, 3 yaşındaki oğlu Ramazan'ın, “Anne babam neden burada yatıyor?'' diye sorması yürükleri dağladı.

Şırnak'ta bayramın ilk günü PKK’lı terörisitlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir bugün memleketi Aksaray'da 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

Şehit çocuğu minik Ramazan'ın bu sözleri üzerine hıçkırıklar yükseldi, gözyaşları sel oldu. Kısa sürede kendisini toparlayan şehit eşi Ülkü Demir, oğlu Ramazan ile 7 aylık kızı Zeynep'i yanına alarak, “Ağlamayacağım, hainleri sevindirmeyeceğim'' dedi.
AA

bennur 10-13-2007 19:59

ŞEHİTLERİMİZ.....

:'( :'( Rabbim ne büyük bir imtihan :'( Allah onları en kısa zamanda helak etsin inşaallah

ak_mavish 10-15-2007 18:03

Hainlere 20 günlük ders

http://www.internethaber.com/images/news/15974.jpg

Oğlu 20 gün sonra dönecekti. Terör heveslerini çaldı. Şehit babası ders verdi.
Şehit Sıddık Küçükgöz'ün acılı babası bugün askerlik şubesine gitti. Oğlunun şehit olmasından dolayı gururlu olduğu belirten baba, oğlunun kalan 20 günlük askerliğini kendisi tamamlamak istediğini söyledi.

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda PKK'lı teröristlerin hain pususunda şehit olan 13 askerden Piyade Er 22 yaşındaki Sıddık Küçükgöz'ün babası Hamit Açıkgöz ve annesi 55 yaşındaki Ferdan Küçükgöz, bugün oğullarının veraset ilamı ve devlet tarafından yapılacak yardımlar için Uğurludağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerle birlikte İskilip Adliyesi'ne gitti.

Hamit Küçükgöz, oradan da Askerlik Şubesi'ne giderek, “Ben şehit Sıddık Küçükgöz'ün babasıyım. Benim şehidim görevini 20 gün eksik tamamladı. Geri kalan gününü babası olarak ben tamamlamak istiyorum'' yazılı dilekçesini yetkililere verdi.

Şehit babası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hamit Küçükgöz, “Evlat benim ama şehit Türkiye Cumhuriyeti'nin şehididir. Türkiye Cumhuriyeti'nin başı sağolsun. O hainlerin emellerine ulaşamayacağını biliyorum. Türk ordusu büyük bir ordudur. Bu şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Benim çocuğum teszekeresine 20 gün vardı. Vatanına borçlu gitmesini istemedim. Çünkü vatan borcu namus borcudur'' diye konuştu.

Askerlik Şubesi yetkilileri ise şehit babasına, “Senin oğlun üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Çocuklarınız bu vatan uğruna şehit oldu'' diyerek dilekçeyi acılı babaya geri verdi.
internethaber

ak_mavish 10-15-2007 18:05

Hainlere 20 günlük ders

VATAN SEVGİSİ BAMBAŞKA...

ak_mavish 10-15-2007 19:03

Ardahan'da iki şehit

http://www.internethaber.com/images/news/48197.jpg
Ardahan'da askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu.
Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Çakırüzüm köyünde yangın çıktı.

Yangının köydeki otlara sıçraması üzerine vatandaşlar ilçedeki 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı askeri taburdan yardım istedi.

Tabura ait itfaiye aracı olay yerine giderken devrildi. Kazada, araçtaki askerlerden 2'si şehit oldu

AA

maviinsan 10-15-2007 19:04

Ardahan'da iki şehit

Allah ahmet eylesin

ak_mavish 10-15-2007 19:35

Ardahan'da iki şehit

Ardahan'da üç şehit
15 Ekim 2007 Pazartesi 18:15
Ardahan'da askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker şehit oldu.
Ardahan'ın Göle ilçesinde 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına ait itfaiye aracının devrildiği kazada şehit olan asker sayısı 3'e yükseldi.

Kazada 1 askerin de yaralandığı öğrenildi. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Çakırüzüm köyünde çıkan yangına müdahale etmek için olay yerine gelen 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına ait itfaiye aracının devrildiği kazada şehit olan asker sayısının 3'e yükseldiği bildirildi.

Kazada yaralanan bir askerin de hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
Kaynak:
AA

bennur 10-15-2007 19:41

Ardahan'da iki şehit

Allah rahmet eylesin :'(

aksavaşçı 10-15-2007 19:51

Ardahan'da iki şehit

Ruhları Şad Olsun

All times are GMT +3. The time now is 18:42.