Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   MHP neyi savunuyor? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=111037)

Özgür Çağrı 08-21-2009 22:05

Bu Faşistler her zaman havlamışlardır
Boşverin havlayan köpek ısırmaz derler . Ama ısırmaya kalkarlarsa zehirleriz :)

Necip Fazıl 08-21-2009 22:07

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659389)
Bu Faşistler her zaman havlamışlardır
Boşverin havlayan köpek ısırmaz derler . Ama ısırmaya kalkarlarsa zehirleriz :)

Kısaca ''İt ürür kervan yürür'' diyelim mi... ;;)

ülkücü 08-21-2009 22:42

Zehirlemeye kalkacağınız günü iple çekiyoruz ben ve ülküdaşlarım buna keza biz sizi kurt pençemizle yıkıp boğmaya başladık

çalıkuşu 08-21-2009 22:53

siz kendi kendinizi zehirliyorsunuz,millet bayrak diyorsunuz amaa tek millet olmaya gelemiyorsunuz

menes 08-21-2009 23:06

Alıntı:

ülkücü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659374)
Dünya ya iyi bakın hangi ülke başındaki terör belasını taviz vererek çözüyor biz binlerce yıl kürtlerle yaşadık devletleri beraber kurduk beraber yönettik birlikte ağladık birlikte güldük bundan 25 yıl öncesine kadar onlar biz kürtçe konuşacaz diye ellerine silah alıp dağlara çıkmıyorlardı ama kürtçe öncedende vardı şimdi ne değiştide isyan ediyorlar ben sebebini söleyim abd ve ab onları maşa diye kullanıyor ve bizim başbak olacak...... da kürtlere özgürlük vermiyor abd ve ab ye kuyruk sallıyor

Sri Lanka'ya özenin siz.Bu sorunun neden çözülmesi gerektiğini bugünkü AKŞAM gazetesinin ilk sayfasına bakarak anlayabiliriz.Belki sizinde biraz içiniz sızlar.
Erdoğanın aldığı ödüle gelince arkadaşlara söylüyorum bunu söyleyen kişiyi belgelendirme bölümüne yönlendirsinler.En azından bişeyler öğrenir.

Siz gidin 50 sene dağda gezin.Sonrada gelin Abd ye bilmem nereye küfret.Sende gelişmek için ne yaptın niye 300 milyar dolarını oraya harcadın ilk önce bunun hesabını ver.

ülkücü 08-21-2009 23:09

Alıntı:

çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659398)
siz kendi kendinizi zehirliyorsunuz,millet bayrak diyorsunuz amaa tek millet olmaya gelemiyorsunuz

bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur

çalıkuşu 08-21-2009 23:21

[quote=ülkücü;659407]bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur[/quote
tamam desteklemiyorsunuz ama neden sadece abd istedi diyemi.
birlik ve beraberlikten ne zararımız çıkar,esas bu çözüme gidilmediği zaman abd kürtleri daha iyi kullanır

ülkücü 08-21-2009 23:23

[QUOTE=çalıkuşu;659414]
Alıntı:

ülkücü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659407)
bak arkadaşım abd dünya üzrinde Türklüğün en büyük tehlikesi ben bunun desteklediği bi projeyi asla desteklemem ve partimizin tututmu son derece doğrudur[/quote
tamam desteklemiyorsunuz ama neden sadece abd istedi diyemi.
birlik ve beraberlikten ne zararımız çıkar,esas bu çözüme gidilmediği zaman abd kürtleri daha iyi kullanır

bu hareket birlik ve beraberlik getirmiycek Allah aşkına söyleyin abd Türkiye'nin yararına bi yasayı desteklermi

çalıkuşu 08-21-2009 23:35

birlik ve beraberlik getirmeyeceği kanaatinde olan sadece sizlersiniz.artık hiçkimse kan dökülsün istemiyor.
hem dediğimiz gibi bu mesele iç meselemizdir

ülkücü 08-21-2009 23:37

Alıntı:

çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 659426)
birlik ve beraberlik getirmeyeceği kanaatinde olan sadece sizlersiniz.artık hiçkimse kan dökülsün istemiyor.
hem dediğimiz gibi bu mesele iç meselemizdir

sizler derken saflarımıza dikkat et aramızda şehit anaları var ve bazı sivil toplum kuruluşlarıda var ayrıce yanlız olduğumuz haksız olduğumuz anlamına gelmez

All times are GMT +3. The time now is 02:40.