Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   AK Parti'nin başlattığı ''Kürt Açılımını'' destekliyor musunuz ? .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=113394)

YORGUNSAIR 10-10-2009 19:57

Sonuna kadar destekliyorum boşu boşuna kan dökülmesini istemiyorum Yurtta sulh Cihanda sulh diyorum.

Turgut Karadirek 10-12-2009 01:45

DEMOKRATİK AÇILIMI DESTEKLEMEYEN YA BİLGİSİZ YADA DÜŞÜNCESİZDİR.

Havvas 10-12-2009 02:43

Başbakan dinleyince destekliyorum
dtp dinleyince desteklemiyorum
kürtleri seviyorum pkk nefret ediyorum
anketi oylamadım

Beritan 10-29-2009 20:26

bi yönden evet ...kürtçe resmi oluyor...desteklemeliyiz diyorum..
peşmergelerin öyle bayram yapar gibi yurda dönmesini hazmedemiyorum o zamanda desteklemiyorum...
ben kürt açılımı istiyorum...pkk değil..

redyellow 10-30-2009 01:08

Geçen seferki gelenlerin karşılanma görüntüleri bir daha olursa bu ülkede ne kürt açılım kalır ne akp.

Teröristlerin kahramanlar gibi karşılanması asla millet tarafından kabul edilemez. Adam gibi gelsinler, evlerine yuvalarına dönsünler samimi iseler.

ishakyilmaz 11-06-2009 16:43

''Böyle hayatti ve ciddi bir meselede asla demogoji yapılmasına müsade etmeyeceğiz!Allah için,vatan ve millet faydasına söz söylemek isteyen herkesi dinlmeye hazırız.Lakin sırf,laf olsun torba dolsun mantığı ile burayı kirletmeye çalışanlara kapımız kapalıdır!!!Birlik ve beraberliğimize kast edenlerin,aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanların oyunları beyhude çıkacaktır!!!

.:Ay_Yıldız:. 11-06-2009 17:39

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 681853)
Geçen seferki gelenlerin karşılanma görüntüleri bir daha olursa bu ülkede ne kürt açılım kalır ne akp.

Teröristlerin kahramanlar gibi karşılanması asla millet tarafından kabul edilemez. Adam gibi gelsinler, evlerine yuvalarına dönsünler samimi iseler.

Bu konuda malesef ki sizlere katılıyorum.

Hiçbir vatandaşımız bu görüntüleri kabul edemez.Benim gibi Akpartili olanı da,olmayanı da.

Dtp'nin planı işledi o görüntülerde.Açılım yanlısı görünüp açılımı "daha başka" yerlere çekerek kendi lehlerine kullanma amacı güdüyorlar.

Başbakanımız dikkatli olmalı,Yoksa bir sonraki seçim sonumuz bile olabilir.

Erhan KARACA 11-06-2009 17:45

1 konunun kürt açılımı olması yanlış..
2 hele de böyle bi platformda..
3 Evet kürt açılımına karşıyım..
son olarak sonuna kadar demokratik açılımı destekliyorum..
Konunun kürt açılımı mı yoksa demokratik açılım mı olduğunu bilen bi yönetici var mı?

redyellow 11-06-2009 18:00

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 685190)
Bu konuda malesef ki sizlere katılıyorum.

Hiçbir vatandaşımız bu görüntüleri kabul edemez.Benim gibi Akpartili olanı da,olmayanı da.

Dtp'nin planı işledi o görüntülerde.Açılım yanlısı görünüp açılımı "daha başka" yerlere çekerek kendi lehlerine kullanma amacı güdüyorlar.

Başbakanımız dikkatli olmalı,Yoksa bir sonraki seçim sonumuz bile olabilir.

Teşekkürler, aklın yolu birdir derler, acizane ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir saadetci olarak:) o görüntüler bir iki kere tekrarlanırsa akp çok kötü olur, ama başarılı olursa, pkk silah bırakırsa, askerlerimiz şehit olmaktan kurtulursa akp köşeyi döner.

başbakan evet dikkatli olmalı, bazılarının oyununa gelmemeli.

Haburdaki o görüntüler yeniden olsun diye dua eden mhp gibi chp gibi partiler pusuda bekliyor.

.:Ay_Yıldız:. 11-06-2009 18:02

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 685203)
Teşekkürler, aklın yolu birdir derler, acizane ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir saadetci olarak:) o görüntüler bir iki kere tekrarlanırsa akp çok kötü olur, ama başarılı olursa, pkk silah bırakırsa, askerlerimiz şehit olmaktan kurtulursa akp köşeyi döner.

başbakan evet dikkatli olmalı, bazılarının oyununa gelmemeli.

Haburdaki o görüntüler yeniden olsun diye dua eden mhp gibi chp gibi partiler pusuda bekliyor.

Chp yükselişe geçemez daha Sarıgülü var bu işin de. :) Mhp milliyetçilik nidaları ile,birazda dini değerlere değer veren bir parti kılığına bürünürse çok fazla oy kapabilirler. Adeta "kurt" gibi bekliyor bozkurtlar,dediğin gibi aynı tablo oluşsun diye..

All times are GMT +3. The time now is 21:10.