![]() |
tüh yanlışlıkla hayır dedim ankette, evet diyecektim, türk milletine hyırlı uğurlu olsun, kapatıldığı iyi oldu en azından 5 yıl siyaset yapamıyacaklar
dtp kürtleri temsil edemez. |
Alıntı:
2007 yılında acılan davanın sanki bilerek ve isteyerek bugünlere getirilmesi manidar kararın acı ama gercek yanı en cok Akpartiye zarar vereceğini düsünüyorum ( şayet kapatılmasaydı bu seferde muhalefet hükümet partiyi kapattırmadı diyerek halkımızın milliyetcilik duygularını kabartmasını sağlarlardı yani asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali. ) |
Alıntı:
Benim parti kapatmaya karsı olmam ile, terör konusunun çözümünü anayasa mahkemesinden beklediğimi nasıl ilişkilendirdiniz pes! Bence siz herşeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ama o kadar kolay bir ülkede yasamıyoruz. Cok kötü oldu bu karar cok! Eğer suan içiniz rahat olarak oturabiliyorsanız bence kendinizi sorgulamanız gerekir.Çünki pkk'yı cok rahatlatık bu hamle ile. |
Alıntı:
O kuklaları oynatanların diğer kuklalar ile askerimize hainlikler yapıp, ülke ekonomisinde yüzmilyarlarca dolar zarara sokmaları gibi! Lütfen biraz daha geniş bakalım. Dediğim gibi sırf kitabına uygun olarak yapıldı diye savumayalım. MHP'ciler gibi bir kareyi görmeyelim resmin geneline bakalım. |
kaç kere dtp uyarıldı ama hep terör ne yaptı sağa sol saldırdı, otobüse saldırdı, bir kız kardeşimizi yüzünü yaktılar buna artık yürek dayanmaz 5 yıl ceza alsınlarda görsün günlerini.
|
Kendi düşüncem ( yoksa anayasa uzmanı deilim) anayasa mahkemesi kapatma yerine Akpartiye verdiği cezayı verebilirdi.
yani dövmek yerine dövmekten beter olacak kararları alabilirdi. hukuki olarak anayasama mahkemesi haklı zaten Dtp bağıra bağıra beni kapatın diyordu. |
Alıntı:
Şimdi 5 yıl siyasi yasakları var diye o görüş 5 yıl yokmu olacak? Tabiki hayır. Hemen yeni bir isimle yeni kuklalar gelecek kaldıkları yerden daha rhat bir şekilde devam edecek hemde artık bir bahaneleri olacak. Eğer bu tablodan seviniyorsanız ben sizi anlamıyorum, şahsen ben cok daha karamsar bakıyorum olaya. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bugünleri gördükçe Hükümetimizin Ergenekon konusunda işi baya zor |
Alıntı:
Chp ile görüşlerimide bir tuttunya mükemmel analizlerin var tebrikler. Tutturmuşsun bir siyasi karar hukuki karar, sanki sadece dünyayı haber bültenlerinden tanıyan biri gibi... Bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorsun, neyse umarım yanılan ben olurum da ANAYASA MAHKEMESİNİN BENİM İŞİME GELMEYEN HUKUKİ KARARI BİZİ İSTENMEYEN BİR YOLA SOKMAZ! Hadi benden bu kadar bu konu hakkında. Herkesin bakış açısı farklıdır saygı duyarım!:saygılar: |
All times are GMT +3. The time now is 07:05. |