Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   DTP Kapatılmalımı ..!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121092)

ATmaCA53 12-11-2009 21:30

tüh yanlışlıkla hayır dedim ankette, evet diyecektim, türk milletine hyırlı uğurlu olsun, kapatıldığı iyi oldu en azından 5 yıl siyaset yapamıyacaklar

dtp kürtleri temsil edemez.

Ahmet Yasin 12-11-2009 21:39

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693562)
kabul ediosun yani kararın hukuki oldugunu.. E o zmn sen siyasi karar bekliyorsun anayasa mahkemesnden..

siyasi karardan ziyade zamanlamanın kötü olmasını anlatmaya calısıyorum.
2007 yılında acılan davanın sanki bilerek ve isteyerek bugünlere getirilmesi manidar
kararın acı ama gercek yanı en cok Akpartiye zarar vereceğini düsünüyorum ( şayet kapatılmasaydı bu seferde muhalefet hükümet partiyi kapattırmadı diyerek halkımızın milliyetcilik duygularını kabartmasını sağlarlardı yani asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali. )

Seyyah 12-11-2009 21:40

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693561)
Turkuaz aynı mesajı yazmaktan bıktım usandım.. =))

sen törör konusunun çözümünü Anayasa mahkemesnden mi bekliyorsun..

Erhan bey neden anlamak istemiyorsunuz?
Benim parti kapatmaya karsı olmam ile, terör konusunun çözümünü anayasa mahkemesinden beklediğimi nasıl ilişkilendirdiniz pes!
Bence siz herşeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ama o kadar kolay bir ülkede yasamıyoruz. Cok kötü oldu bu karar cok! Eğer suan içiniz rahat olarak oturabiliyorsanız bence kendinizi sorgulamanız gerekir.Çünki pkk'yı cok rahatlatık bu hamle ile.

Seyyah 12-11-2009 21:52

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693574)
kararın kötü oldugu dogru ancak demek istedigim karar yanlış değil...

terör beslenir diye kapatılmaması mı lazım mı Dtp'nin..

Aynen öyle çünki. Kapatma kararının ülkene hiç ama hiç yararı olmuyacak aksine zararı olacak! O kuklaların meclisde milletimizi kızdırmasından daha önemli konular var!
O kuklaları oynatanların diğer kuklalar ile askerimize hainlikler yapıp, ülke ekonomisinde yüzmilyarlarca dolar zarara sokmaları gibi!
Lütfen biraz daha geniş bakalım.
Dediğim gibi sırf kitabına uygun olarak yapıldı diye savumayalım.
MHP'ciler gibi bir kareyi görmeyelim resmin geneline bakalım.

ATmaCA53 12-11-2009 21:52

kaç kere dtp uyarıldı ama hep terör ne yaptı sağa sol saldırdı, otobüse saldırdı, bir kız kardeşimizi yüzünü yaktılar buna artık yürek dayanmaz 5 yıl ceza alsınlarda görsün günlerini.

Ahmet Yasin 12-11-2009 21:55

Kendi düşüncem ( yoksa anayasa uzmanı deilim) anayasa mahkemesi kapatma yerine Akpartiye verdiği cezayı verebilirdi.

yani dövmek yerine dövmekten beter olacak kararları alabilirdi.

hukuki olarak anayasama mahkemesi haklı zaten Dtp bağıra bağıra beni kapatın diyordu.

Seyyah 12-11-2009 21:56

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693581)
kaç kere dtp uyarıldı ama hep terör ne yaptı sağa sol saldırdı, otobüse saldırdı, bir kız kardeşimizi yüzünü yaktılar buna artık yürek dayanmaz 5 yıl ceza alsınlarda görsün günlerini.

Kardeşim onlara günlerini göstereceksen terörü bitireceksin, halkın desteğini keseceksin o zaman günlerini görürler.
Şimdi 5 yıl siyasi yasakları var diye o görüş 5 yıl yokmu olacak?
Tabiki hayır. Hemen yeni bir isimle yeni kuklalar gelecek kaldıkları yerden daha rhat bir şekilde devam edecek hemde artık bir bahaneleri olacak.
Eğer bu tablodan seviniyorsanız ben sizi anlamıyorum, şahsen ben cok daha karamsar bakıyorum olaya.

ATmaCA53 12-11-2009 21:59

Alıntı:

turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693584)
Kardeşim onlara günlerini göstereceksen terörü bitireceksin, halkın desteğini keseceksin o zaman günlerini görürler.
Şimdi 5 yıl siyasi yasakları var diye o görüş 5 yıl yokmu olacak?
Tabiki hayır. Hemen yeni bir isimle yeni kuklalar gelecek kaldıkları yerden daha rhat bir şekilde devam edecek hemde artık bir bahaneleri olacak.
Eğer bu tablodan seviniyorsanız ben sizi anlamıyorum, şahsen ben cok daha karamsar bakıyorum olaya.

arkadaşım onlar demokrasiden anlamazlar, barışdan anlamazlar yine apo bahanesiyle sağa sola satacakdır, türk milletine vatandaşımız daha beter zarar verecektir, kapatılma dışında da bunlar olacaktır ama türk polisinin, türk askerinin çok büyük önlem alması lazım her an her yerden saldırı gelebilir.

Ahmet Yasin 12-11-2009 21:59

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693581)

terör en zor anında sağa sola saldırır. bu karar sadece teröristlerin rahatlamasını iyi propoganda yapmasını sağlar.

bugünleri gördükçe Hükümetimizin Ergenekon konusunda işi baya zor

Seyyah 12-11-2009 22:02

Alıntı:

Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693586)
Ne farkın kaldı senin simdi C ha p lilerden..

Danıştay kendine göre siyasi karar versin.. Yanlış de buna..

Anayasa mahkemesi Hukuki karar versin Buna da yanlış de..

Standart chpli zihniyeti... İşine gelene eyvAllah Gelmeyene olmaz...

Yahu kardeşim helal olsun sana.
Chp ile görüşlerimide bir tuttunya mükemmel analizlerin var tebrikler.
Tutturmuşsun bir siyasi karar hukuki karar, sanki sadece dünyayı haber bültenlerinden tanıyan biri gibi...
Bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorsun, neyse umarım yanılan ben olurum da ANAYASA MAHKEMESİNİN BENİM İŞİME GELMEYEN HUKUKİ KARARI BİZİ İSTENMEYEN BİR YOLA SOKMAZ!
Hadi benden bu kadar bu konu hakkında. Herkesin bakış açısı farklıdır saygı duyarım!:saygılar:

All times are GMT +3. The time now is 07:05.