![]() |
Adem üsdat ve sevgili Leyal enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler :çiçek:
|
En Aktif Üye: ....... Ertuğrul Özgül,Ak-Kelebek-Nusret-Erhan Karaca...
En Yardımsever Üye: Ak-Kelebek-Tarihsever-Yalçın Karaca En Ciddi Üye: .......Redyellow En Çok Rastladığınız Üye: .......Tarihsever-Mervesar-Urfalı Ahmedo... En Fanatik Üye: .......Leyal...(:... En Tatlı Başbelası üye: .......Ak-Kelebek En Geveze Üye: .......Ak-Kelebek En Karizmatik Üye: ....... Nusret-Feyza En Kibar Üye: .......Tarihsever-Leyal-Ayışığı En Komik Üye: .......fenerliler güldürüyorlar beni yazdıkları ile... En Daimi Üye: .......Nusret-Yalçın Karaca-Feyza-Ak-Kelebek En Paylaşımcı Üye: .......Ertuğrul Özgül-Ottoman En Sevimli Üye: .......Bilmiyorum En Sinirli Üye: .......Bilmiyorum En Heyecanlı üye: .......Göremiyorum Öyle Heyecanlı birilerini... En Sabırlı Üye: .......Yalçın Karaca Üç yıldır sabrediyor bana... En Sakin Üye: .......Tarihsever...Muhalafete ancak bu kadar dayanılır...:) En iyi İmza: .......Leyal En iyi Kullanıcı Adı: .......Üçnoktadan... diye biri... En Efendi Üye: .......Leyal Mervesar Elif Zeynep Nusret En Muhalefet üye: .......Her akşam saat 7 gibi gelen bi dengesiz... En Bilimsel üye: .......Ottoman En Tekrarcı üye: .......Muhalifciğimiz...Dandik kemalin izinde... En Milliyetçi üye: .......Herkes çapında milliyetçidir... En Özgürlükçü üye: .......? En Aykırı üye: .......? En iyi Yorum yapan Üye: .......Pek iyi yorum yapanlar var... En Kendine güvenen Üye: .......Vardı birileri... En Anlaşılamaz üye: .......Denize bir olta attım hep palamut hep palamut En Anlaşılır üye: .......Yalçın Karaca-Ak-Kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Objektif... |
Alıntı:
|
Eyvallah İbrahim abi sağolasın, ama senin karizmanın yanında bizimki nedir ;)
|
Alıntı:
Çoluk çocuğun maskarası olduk be yahu...:evet: |
öyle deme abi ... noktanın karizması yeter senin karizmanı ayakta tutmaya :w:
|
|
Benim enler listem.
En sabırlı ve daimi üye : Yalçın KARACA. :) En karizmatik üye: Üç noktadan ibaret Ennnnn Gıcık Olduğum Üye: O kendini bilir heralde.. :kızdım: |
Listesine alan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...=)
|
son enlerde yokuz nedense :)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:38. |