Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=12564)

romakudüs 12-17-2007 01:16

SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZA İLK GÖRDÜĞÜNÜZDE NE SÖYLERDİNİZ.

Allah yarımcınız olsun dersim işi çok zor çünkü

mehmetal 12-19-2007 21:24

bilmiyorum o anki halimi başbakanımızın cep telefonu numarasıda var ama cesaret edıp bir kere arayamadım. :D

Beritan 12-19-2007 21:25

Alıntı:

mehmetal Nickli Üyeden Alıntı
bilmiyorum o anki halimi başbakanımızın cep telefonu numarasıda var ama cesaret edıp bir kere arayamadım. :D

varsa bi zahmet bana verin bende arayacak cesaret var...arayıp bazı konularda detay istiyorum

mehmetal 12-19-2007 21:29

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

varsa bi zahmet bana verin bende arayacak cesaret var...arayıp bazı konularda detay istiyorum

:D ozel msj atayım ;)

Beritan 12-19-2007 21:31

Alıntı:

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D ozel msj atayım ;)

eğer ulaşabileceksem neden olmasın ;)

fütüvvet 12-19-2007 21:39

sayın başbakanım

şöyle bana kadar eğil

seni bir kucaklayım..

burze 12-19-2007 22:53

Bu ülke için yaptıkların için ALLAH razi olsun

kanlıoğlu 01-09-2008 17:09

Davamız zor yolumuz uzun
Allah yolunuzu yolumu açık etsin

Not: Açıkcası sevgili başbakanımızın mektup arkadaşından dua istemesi beni çok duygulandırdı. Bence tüm sevenleri sabah namazında dua edlim.

minegül 01-14-2008 19:40

WALLA BİLMİYORUM O AN NE YAPARIM AMA... GEÇEN GÜN BİZİM OKULA (Fatih Üniversitesine) ALİ COŞKUN GELDİ. BEN DE YEMEK DÖNÜŞÜ TAM OKUL KAPISINDAN GİRİŞ YAPACAKTIMKİ NE GÖREYİM KARŞIMDA ALİ COŞKUN. ONU GÖRÜNCE ELİM AÇIK KALAN AĞZIMI KAPAMAKLA MEŞGULDU. HİÇ BİR ŞEY DİYEMEDİM. ZATEN BENİM BİRŞEY DEMEME KALMADAN HOCAR ÇEVİRDİ SAYIN COŞKUN'UN ETRAFINI.
ANLATMAK İSTEDİĞİM ALİ COŞKUN' U GÖRDÜĞÜMDEBÖYLE OLAN BEN SAYIN BAŞBAKANIMIZI GÖRÜRSEM NE OLURUM BİLMEM. HERHALDE KALPTEN GİDERİM O ANDA. ÇÜNKÜ ALİ COŞKUN ÜLKEMEİZİN BAKANIYDI. AMA RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAYATIMDA TANIŞMAK İSTEDĞİM EN BÜYÜK İNSAN. BU KALBİM KENDİSİYLE TANIŞMAYA,EL SIKMAYA DAYANIR MI ACABA?

Mu-Alim 01-14-2008 19:58

Koltuğunda gözüm var,bilesin... (:

All times are GMT +3. The time now is 17:18.