Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   İdam Yasası Yeniden Getirilsin (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130524)

manifesto 06-22-2010 23:02

Alıntı:

metin çağlayan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757626)
İdam yasası bu ülkede 80 yıldır var fakat son 30 yıldır uygulanmıyor.
Ve nihayet PKK yöneticileri ve APO yakalandıktan sonra da tamamen kaldırıldı.
Kalkmamış olsa ve daha önceki yıllar sözde değil uygulamada da var olsaydı bugün PKK ya da başka bir terör örgütünü konuşmuyor olacaktık.

Boş sözler
fantaziler dünyasındasın sen ve kendini de arkadaşları da boş yere meşgul ediyorsun..
adam asarak terörü durdurmuş bir ülke göster bana..apoyu assan ne olur asmasan ne olur....dağda ki binlerce teröristi ve şehirlerde ki gizli ve açık milyonlarca sempatizanı zaten adalet önüne çıkaramıyorsun ki asması kalsın..

Mavera 06-22-2010 23:51

Alıntı:

metin çağlayan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757656)
Şükürler olsun ki;
"İlhan Selçuk Ölmüş... Canı cehenneme "
başlığınız bile zihniyetinizdeki karanlıkları ve çirkinlikleri bize göstermeye yetiyor.

ne yazsaydik ilhan abiyi kaybettik, yasimiz var o yüzden herkes yazmadan önce iki dakika saygi durusunda bulunsun mu!....
adamin kendisi nallari diktigini söylerken biz daha kibarini söylüyoruz niye gocundun ki ;)

Hasan ERBEK 06-23-2010 00:23

Adaletin oldugu yerde idam yasasi haktir ama olmayan yerde ne mantikla getirilecek anlamadim.AYM,danistay,hsyk ya mi guvenerek getircez?Teroristler mi?merak etme yine asilmaz olan vatan millet evlatlarina olur.Nede olsa bu ulkede adalet hep ayni yonden gelen ruzgarla esiyor ;)

rizzelli 06-23-2010 01:09

Aponun avukatları üzerinden talimat verilmesi engellenmeli.

İmralı askerden alınıp ,Adalet Bakanlığına devredilmeli.

redyellow 06-23-2010 01:44

Ben İdamın yasalaştırılmasından yanayım, mutlaka idam yasalaştırılmalı, askerimize, polisimize, halkımıza kurşun atan, öldüren tüm teröristler idam edilmelidir.

İdama Evet!

Secret man 06-23-2010 02:50

acele etmeyın basbakanımız onunda caresını bulur

abrek93 08-06-2011 05:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757542)
hocam iyisin hoşsunda bugün biz idamı terör için çıkarırız önüne bir engelleme gelmezse Allah göstermesin yarın bir gün ak parti baştan gitse ilk bizi asar bu kemalistler...

Kardeşim imzanı çok beğendim.Şu Mustafa İslamoğlu'nun resmi olan.Bende kullanabilirim haberin olsun:)

bayrakbekcisi_ 08-06-2011 05:46

idam yasağına karşıyım.idam ettin adam acı bile çekmeyecek.çok kötü olurdu böyle birsey.savdaki gibi işkenceler yapılsın.mesela adamı alsınlar ölmeyecek şekilde elektrikle açı çektirsinler,sonra oradan suya atsınlar boğsunlar ama öldürmesinler oradan dişlerini çeksinşer daha sonra tırnaklarını koparsınlar güzel olmazmıydı

Tarantula_ 08-06-2011 15:05

Alıntı:

bayrakbekcisi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928052)
idam yasağına karşıyım.idam ettin adam acı bile çekmeyecek.çok kötü olurdu böyle birsey.savdaki gibi işkenceler yapılsın.mesela adamı alsınlar ölmeyecek şekilde elektrikle açı çektirsinler,sonra oradan suya atsınlar boğsunlar ama öldürmesinler oradan dişlerini çeksinşer daha sonra tırnaklarını koparsınlar güzel olmazmıydı

Sen sapık mısın Müslüman mı ?

Hüdavendigâr 08-06-2011 15:15

Alıntı:

bayrakbekcisi_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928052)

;D;D;D ulan öldüm ya ;D

All times are GMT +3. The time now is 18:32.