Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   3.Tartışma Konumuz : Siyasi Gündemimiz // 3 KASIM CUMARTESİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13098)

erenon 11-03-2007 21:59

3.Tartışma Konumuz : Siyasi Gündemimiz // 3 KASIM CUMARTESİ

AMERİKANIN BİZE SUNDUĞU TEKLİF ZATEN PETROL EKSENLİ İLK DEFA YEŞİL KUŞAK PROJESİNİN BİR PARÇASI OLARAK 1987 DE SUNULDU İSRAİL GÜNEYDEN TÜRKİYE KUZEYDEN ORTADOĞUYA GİRECEK VE TEKNİK DESTEĞİ AMERİKA VERECEKTİ BÖLGEDEN KALKACAK PETROLDEN BÜYÜK DİLİMİ AMERİKA YERKEN BİZLERE BİŞEYLERE DÜŞECEKTİ:)BUNU ÖZAL YAPMAK İSTEDİ AMA OZAMAN KENAN EVREN E TAKILDI BU PROJE VE AMERİKA HALA O PEROJENİN DEVAMIDA ISRARINDA BUGÜN AMERİKANIN TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TEKNOLOJİ TRANSFERİ YAPTIĞI İKİ ÜLKE VAR İSRAİL VE TÜRKİYE VE DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM GECE OPERASYON YAPAN UÇAKLAR SADECE TÜRKİYE VE İSRAİLDE VAR BUDA AMERİKAN YARDIMIYLA OLUYOR BUGÜN REST ÇEKERSENİZ AMERİKAYA DURDURURSA TERKNOLOJİ TRANSFERİNİ O TEKNOLOJİYE ULAŞMAMIZ YILLARI ALIR AMA BU İŞTEN AMERİKADA ZARARLI ÇIKAR VE AMERİKA ONU BİLDİĞİ İÇİN HALA TÜRKİYİ BOP DA ISRARCI DAVRANARAK KENDİSİNDEN SONRA 2. BÜYÜK AĞBİ YAPMAK İSTİYOR

Yâren 11-03-2007 22:01

şehit cenazelerinden siyasi rant kokusu istismar kokusu alıyormusunuz... amerika 4000 bin askerini neyin uğruna feda etti.. acaba ordada bizimki gibi tüm kanalların ilk haberi olarak mı çıkıyor asker cenazeleri, yada sokaklara milyonlarmı akıyor ellerinde bayraklar... çok merak ediyorum abd halkının asker cenazelerine tepkisi nasıl

Meftun 11-03-2007 22:02

türkiyeyi 2.büyük yapmak istese kürtleri kışkırtmaz....bugün biri söyledi...türkiye bir ağaç ne kurutuyorlar ne de dallanıp budaklandırıyorlar dedi....bunun gibi birşey...2.büyük hayatta yapmaz

selahattin_ay 11-03-2007 22:04

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
şehit cenazelerinden siyasi rant kokusu istismar kokusu alıyormusunuz... amerika 4000 bin askerini neyin uğruna feda etti.. acaba ordada bizimki gibi tüm kanalların ilk haberi olarak mı çıkıyor asker cenazeleri, yada sokaklara milyonlarmı akıyor ellerinde bayraklar... çok merak ediyorum abd halkının asker cenazelerine tepkisi nasıl

abd dekiler asker degilki bizde ki memurlar gibi
onun icin pek onemli degildir,
onlar en buyuk reklamini filmler ile yapiyorlar zaten

selahattin_ay 11-03-2007 22:05

arkadaslar ben hala sorumun cevabini alamadim
INGILTERE KIM OLUYOR PEKI?

loneliness 11-03-2007 22:05

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
türkiyeyi 2.büyük yapmak istese kürtleri kışkırtmaz....bugün biri söyledi...türkiye bir ağaç ne kurutuyorlar ne de dallanıp budaklandırıyorlar dedi....bunun gibi birşey...2.büyük hayatta yapmaz

Evet 1 Mart tan sonra ABD Türkiye ye istediğii her şeyi yaptıramayacağını gördü... Ve yeni müttefikler arıyor kendine ne dersek diyelim.. Türkiye için dereyi geçene kadar politikası uyguluyor.... İşi bittikten sonra bizi silecek..

ak_mavish 11-03-2007 22:05

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

niye yapsın ki zaten??? ???bizi bitirmeye çalışıyo adamlar...pkknın arkasında bizi ikinci büyük yapmak için mi duruyor ???

parabol 11-03-2007 22:06

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı

Turk mılletı olarak duygulurı ıstısmara acık bır toplumuz...duygusal dusunuyoruz cagu zaman...ve sehıtlerımız bu dogrultuda kullanılıyor...reytıng malzemesı oluyor..jonathan749 bundan bende cok sıkayetcıyım...ve halk galyana getırılmeye calısılıyor...asıl ıstenende bu ıste..bır tasla ıkı kus..hem reytıng hem ayaklanma...bunlar cok cırkın oyunlar..ama abd konusunda bısey bılmıyorum ama sanmıyorumkı bızımkıler kadar duygusal dusunsunler..kaldıkı onlar bu ısten para alıyor..bız yuregımızı koyuyoruz...

Onlybullet34 11-03-2007 22:06

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı

Abd Müttefiki,Ülkemizin stratejik müttefiği,ayrıca büyük deniz güçü ..

loneliness 11-03-2007 22:07

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı

Dostum İngiltere Avustralya İsrail.. Abd stratejik ortakları Dünyanın Jandarmaları... Dünyanın baş belaları

All times are GMT +3. The time now is 23:39.