Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bi bakı verin Kardeşlerim... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=131114)

mehmetakif24 07-01-2010 01:03

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762084)
arkadaşım sen hangi kukladan piyondan bahsediyorsun ?
yav bir kere erbakan hocamızın söylediği sözler sırf danışıklı dövüş içinse kimse kusura bakmasın kavgada söylenmez o laflar...
bana siyonist diyen adamalarla yarın bir gün kucaklaşıcak değilim...

şuan senin desteklediğin parti kucaklaşırsa kusura bakama sende kucaklaşmış olacaksın.

Mavera 07-01-2010 01:03

ama söyle bir durum var.. erbakan hoca ve anlayisi bu siyasi anlayisla kesinlikle bütün kitleleri kucaklayamazdi en fazla yüzde 20 oy alirdi ve muhafazakar kesimdende tam anlamiyla destek alamazdi..
ama ak parti bütün kitleleri kucakladi, bütün cemaatleri kucakladi olaya salt din boyutundan bakmadi, liberal bir ekonomiyi benimsedi ve asiri söylem ve eylemlerden uzak durdu..

İntifada 07-01-2010 01:04

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762086)
şuan senin desteklediğin parti kucaklaşırsa kusura bakama sende kucaklaşmış olacaksın.

hayrola milli görüş cephesi kucaklaşmaya sıcak bakıyor gibi?
süt yahudinin hazırladığı kireç suyuna karışmasın sonra?

mehmetakif24 07-01-2010 01:05

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762087)
ama söyle bir durum var.. erbakan hoca ve anlayisi bu siyasi anlayisla kesinlikle bütün kitleleri kucaklayamazdi en fazla yüzde 20 oy alirdi ve muhafazakar kesimdende tam anlamiyla destek alamazdi..
ama ak parti bütün kitleleri kucakladi, bütün cemaatleri kucakladi olaya salt din boyutundan bakmadi, liberal bir ekonomiyi benimsedi ve asiri söylem ve eylemlerden uzak durdu..

işte hedef buydu.
ve de gerçekleşiyor.

Mavera 07-01-2010 01:06

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762089)

mehmet akif arkadasin yorumlari cok yapicidir kendisi bana göre o radikal, kendi dogrusu disinda baska birsey görmeyen milli görüscülerden farkli..
o acidan mehmet akifin fikirlerini her daim takdir etmisimdir ve yorumlarini ilgiyle takip ediyorum..

İntifada 07-01-2010 01:07

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762092)
mehmet akif arkadasin yorumlari cok yapicidir kendisi bana göre o radikal, kendi dogrusu disinda baska birsey görmeyen milli görüscülerden farkli..
o acidan mehmet akifin fikirlerini her daim takdir etmisimdir ve yorumlarini ilgiyle takip ediyorum..

yani?

Mavera 07-01-2010 01:08

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762095)
yani?

yanisi yorumlarina salt bir milli görüscü önyargisiyla yaklasmamak gerekir.. kendi adima radikal milli görüscülerin yorumlarini dikkate deger bulmuyorum cünkü lafi dönüp, dolastirip erbakan hocaya getiriyorlar..

mehmetakif24 07-01-2010 01:10

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762089)

eğri oturup doğru konusma zamanı.
kucaklaşma diye birşey yok zaten kucak aynı kucak

Mavera 07-01-2010 01:13

evet sonucta hepimizin ailesinde sp liler mevcut yani ortada bir düsmanlik yok ancak kendi adima en son oy verecegim parti sp dir..
tabiki bunun sosyolojik sebebleri var ancak en son oy verecegim parti olan sp benim yasam tarzima, dünya görüsüme en yakin parti..
bu ne yaman celiski diye soracak olursaniz bu celiski birazda sp nin dislayici, kucaklayici olmayan, kiskirtici politikalarindan kaynaklaniyor..

Secret man 07-01-2010 01:18

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762098)
eğri oturup doğru konusma zamanı.
kucaklaşma diye birşey yok zaten kucak aynı kucak

:saygılar:kardesım sapka cıkarıyorum beni yanlış anladılar bence bekliyelim görelim aslında yanlış yapdım özür dilerim bu konuyu acmıcakdım...

All times are GMT +3. The time now is 15:42.