Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 799703)
Gözüm ne demişim ben Pkk dış mihraklar tarafından destekleniyor demişim hemde yoğun bir şekil de...
O adi dış mihraklar bakmışlar komünisti,dindarı,ülkücüsü ve kürtler araların da seçim yapıp bu ülkeyi bölmek için kürtler üzerine oynayıp bir örgüt kurdurmuşlar ve yığmışlar desteği ayakta kalsın diye :)
Deniz Gezmiş tayfası da çıkmaya çalışmadı mı dağa o zaman'ın Komünistlerin'in ağzın da hep dağa çıkma kelimesi vardı ama ne oldu destek yoktu tutmadı :)
Ayrıca gelelim asıl meseleye sen böyle bir kıyaslama yapamazsın Komünistin,Dindarın gördüğü baskı belirli kısa dönemler de oda belirli dozlardaydı...
Cumhuriyet tarihinden beri Kürtler kadar kim eziyet çekti nerede 60 bin komünisti,ülkücüyü yaktılar,katlettiler nerede komünistin,ülkücün'ün köylerini bombalayıp basıp hepsini kurşuna dizdiler...
Böyle anlamsız kıyaslamalarla gülünç oluyorsunuz :)
|
Size diyorum ki neden bu oyuna gelindi ? Devrimciler devrimciler diyorsunuzda amerikan filosu mevzusunu duymuşsunuzdur illaki..
Cumhuriyet tarihinden beri kürtler kadar kim eziyet çekti demişsin evet kürtlere belli şeyler uygulandı dayatıldı peki bunun çözümü bumuydu ? 80 dönemlerinde üniversitede olan olayları hatırlayın yahu Akıncılar derneğini bilirsin bu dernekten her gün 10 ar kişi alıp alıp ailelerinin önünde ne aşağılık şeyler yapıldı bilmezmisiniz.. Demek istediğim bu olay sadece kürtlere türklere bilmem nelere yapılmadı dönem dönem herkese yapıldı fakat kürtlerin üzerinde tuttu anladınız mı ?
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 799704)
İçinizdeki kini kustunuz ne güzel. Yemek mi verdi sizinkiler ceza evinde yoksa tuvalet pisliğyle mi millete oruç bozdurdu. Dağa çıkanlara hiç ses verdiniz mi siz. Siz parçalayıp bombalarken nasıldı peki sizin ki normal birşey mi sizinki insani mi?
|
Sizinkiler derken ne demek istiyorsun ? Sen aç kalsan susuz kalsan ekmeksiz kalsan da dağa çıkarmısın ? Kendi evladına kurşun sıkarmısın.. İçimde ki kini kustum evet ben bu acıyı yeterince yaşadım cezaevine girip işkence gören akrabamda oldu.. Dağa çıkıp şehit olan abimde.
|