![]() |
Teröristte ölse üzülüyorum şehidimizde gelse üzülüyorum hatta ağlıyorum hepsi bu memleketin çocuğu bu toprakların çocuğu bir hiç uğruna bazılarının rantiyesi menfaati uğruna toprağa düşüyorlar işte eşref abi ve onun gibi düşünenler olaya sadece kendi tarafından baktığı ve karşıdakini it köpek domuz saydığı için tek taraflı üzülüyor ama biz çift taraflı üzülüyoruz :)
|
Yapmayın arkadaşlar anket saçma bir anket ama yorumlar gayet ciddi ve kırıcı bu başlık bu kadar yorumu hakketmiyor. Kaldı ki ölüden bahsediyoruz. Ne yapacaksınız kobay olarak mı kullanacaksınız ölüyü teslim etmeyip. ilginç yorumlar var efendim mezarlık kurulsun hepsi oraya defnedilsin. Bir kaç yıl sonrada bir anıt dikerler tam olur devlet kaç tane pkk lı öldürmüş diye tam olur.
Pkk lıları kafir diyerek suçlayan arkadaşlarımız var çok ciddi cümleler kuruyorsun bence kimsenin haddi değil insanların dinini sorgulamak, cümleler kurulurken dikkatli olunmalı derim. |
Hedefim insandı, vur emri geldi
Ellerim titredi, ağladım anne Bir sağıma baktım bir de sol yanıma Yüreğim sızladı, ağladım anne Gecenin yarısı, dağın başında Siperde beklerken, ayışığında Hedef oldu, durdu karşımda Yüzümü çevirdim, ağladım anne Yolun karşısında, yakın yerdeydi Gördüğüm kadar, genç de biriydi Bir taşın dibinden, kalktı yürüdü Ardı sıra baktım, ağladım anne Onun da yolunu, bekleyen vardır Anası babası, sevdiği vardır Belki de yubvası, yavrusu vardır Kıymadım vurmaya, ağladım anne O da benim gibi, emir kuluydu Belli memleketi, güney doğuydu Bilmem ki o da beni, vurur muydu Ben ona kıymadım, ağladım anne Dağların başında, nöbet beklerken Ayışığında, hasret çekerken Sizden uzaklarda, şafak sökerken Bir sigara yaktım, ağladım anne :(:( |
Alıntı:
Küfr içinde olanlara üzülmek Küfrmüş..PEYGAMBERİMİZİN hayatını oku derim size. O değil miydi insanlığın haline sızlayan ..O değil miydi geceleri yatmayıp dua eden. O değil miydi ? |
Sözün Doğrusu Saf Müslüman Türk ile Saf Müslüman Kürt karşı karşıya getirilmişse Üzülürüm ! Üzüntüm vefatlara değildir ! Onu karşı karşıya getiren masonlara İslam'ın izzetinin olmaması hasebiyledir...!
|
Sorularıma cevap verir misiniz?
|
Alıntı:
Ben kendi cevabımı vereyim. Eğer ben bunu yaparsam, benim cesedimi kaldırmayın. Atın bir çukura gitsin. |
Alıntı:
kandirilan insanlara, yikanan beyinlere üzülmemek eldemi.. bekara kari bosamak kolaydir diyerek "daga cikmasaydi" demek yerine "niye daga cikti" yi sorsak daha faydali olmaz mi! |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:30. |