Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Terörist ölüleri ailelerine verilsin mi ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=136857)

Özgür Çağrı 09-15-2010 00:31

Teröristte ölse üzülüyorum şehidimizde gelse üzülüyorum hatta ağlıyorum hepsi bu memleketin çocuğu bu toprakların çocuğu bir hiç uğruna bazılarının rantiyesi menfaati uğruna toprağa düşüyorlar işte eşref abi ve onun gibi düşünenler olaya sadece kendi tarafından baktığı ve karşıdakini it köpek domuz saydığı için tek taraflı üzülüyor ama biz çift taraflı üzülüyoruz :)

BeDeVİ 09-15-2010 00:32

Yapmayın arkadaşlar anket saçma bir anket ama yorumlar gayet ciddi ve kırıcı bu başlık bu kadar yorumu hakketmiyor. Kaldı ki ölüden bahsediyoruz. Ne yapacaksınız kobay olarak mı kullanacaksınız ölüyü teslim etmeyip. ilginç yorumlar var efendim mezarlık kurulsun hepsi oraya defnedilsin. Bir kaç yıl sonrada bir anıt dikerler tam olur devlet kaç tane pkk lı öldürmüş diye tam olur.
Pkk lıları kafir diyerek suçlayan arkadaşlarımız var çok ciddi cümleler kuruyorsun bence kimsenin haddi değil insanların dinini sorgulamak, cümleler kurulurken dikkatli olunmalı derim.

Özgür Çağrı 09-15-2010 00:32

Hedefim insandı, vur emri geldi
Ellerim titredi, ağladım anne
Bir sağıma baktım bir de sol yanıma
Yüreğim sızladı, ağladım anne

Gecenin yarısı, dağın başında
Siperde beklerken, ayışığında
Hedef oldu, durdu karşımda
Yüzümü çevirdim, ağladım anne

Yolun karşısında, yakın yerdeydi
Gördüğüm kadar, genç de biriydi
Bir taşın dibinden, kalktı yürüdü
Ardı sıra baktım, ağladım anne

Onun da yolunu, bekleyen vardır
Anası babası, sevdiği vardır
Belki de yubvası, yavrusu vardır
Kıymadım vurmaya, ağladım anne

O da benim gibi, emir kuluydu
Belli memleketi, güney doğuydu
Bilmem ki o da beni, vurur muydu
Ben ona kıymadım, ağladım anne

Dağların başında, nöbet beklerken
Ayışığında, hasret çekerken
Sizden uzaklarda, şafak sökerken
Bir sigara yaktım, ağladım anne

:(:(

El Emin 09-15-2010 00:33

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803164)
Vatanına ihanet edenler Aslında Dinine ihanet etmişlerdir... Pkk'nın Ermeni-Yunan ve Yahudi kanadını Ülke içinde İslam'dan nasibi olmayan Marksist-Leninist ideolojiye bağlı Ölenler Şehid değildirler ve Cenaze namazları kılınmaz ! Küfr içinde olanlara üzülmekte küfrdür !

Sapla samanı ayırmak gerekir ki Müslüman Kürt Kardeşlerim Dahili Cihadda Kılıç çekilmez hükmünü bilir ! Masonlara Karşı Mücadelemizde ise kÜRT-TÜRK yoktur ! Ümmet vardır !!!

Laik bir devlet ideolojisi uğrunda siyonist kukla bir ordu çatısı altında ölmek nedir peki?

Küfr içinde olanlara üzülmek Küfrmüş..PEYGAMBERİMİZİN hayatını oku derim size.

O değil miydi insanlığın haline sızlayan ..O değil miydi geceleri yatmayıp dua eden.

O değil miydi ?

HaArP 09-15-2010 00:34

Sözün Doğrusu Saf Müslüman Türk ile Saf Müslüman Kürt karşı karşıya getirilmişse Üzülürüm ! Üzüntüm vefatlara değildir ! Onu karşı karşıya getiren masonlara İslam'ın izzetinin olmaması hasebiyledir...!

El Emin 09-15-2010 00:36

Sorularıma cevap verir misiniz?

Eşref 09-15-2010 00:36

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803156)
Emin olun her şehit haberinde benimde sizin kadar gözlerim doluyor.Kalbim ağarıyor.
Benim annemde en az sizin anneniz kadar üzülüyor.

Ama siz pkklı bir ölüm haberinde üzülmüyorsunuz.
Ama ben üzülüyorum.
Gencecik giden o vatan evladına da üzülüyorum.

Siz Pkkyı yakalayıp kininizi kusmak istiyorsunuz.
Ben ise savaşı son buldurmayı onlarla birlikte kardeşçe yaşamayı istiyorum.

Siz Artık Şehit gelmesin Asker anası ağlamasın diyorsunuz.
Ben ise Hiçbir anamız ağlamasın diyorum.

Galiba aramızda ki FARK bu olsa gerek.

Milliyetçilik galiba bizim cehaletten sonra en büyük düşmanımız.

Osmanlı olarak bir Türk olarak Musul'da Kerkük'te bizim de haklarımız var. Ama orada Türkmen kardeşlerimize yapılan haksızlıklar malum. Şimdi ben bu durumu gerekçe göstererek elime silahı alsam, o bölgede terör estirsem, bomba koysam, adam vursam, Kürtleri vurmaya kalkarsam ve bunun sonucunda biri çıkıp beni öldürse aynı şeyleri benim için de söyler misin? Sana da ağlarım KaraEşref der misin?

Ben kendi cevabımı vereyim. Eğer ben bunu yaparsam, benim cesedimi kaldırmayın. Atın bir çukura gitsin.

Mavera 09-15-2010 00:37

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803172)
Sözün Doğrusu Saf Müslüman Türk ile Saf Müslüman Kürt karşı karşıya getirilmişse Üzülürüm ! Üzüntüm vefatlara değildir ! Onu karşı karşıya getiren masonlara İslam'ın izzetinin olmaması hasebiyledir...!

hocam zaten bende ölene üzülmüyorum... kardeslige, uhuvvete sikilan kursuna.. analarin gözünden akan yasa, genclige, dirlige,birlige vurulan kursuna üzülüyorum..
kandirilan insanlara, yikanan beyinlere üzülmemek eldemi.. bekara kari bosamak kolaydir diyerek "daga cikmasaydi" demek yerine "niye daga cikti" yi sorsak daha faydali olmaz mi!

HaArP 09-15-2010 00:37

Alıntı:

Laik bir devlet ideolojisi uğrunda siyonist kukla bir ordu çatısı altında ölmek nedir peki?
Darul Harb bile olsa Şehadetin ameli önemlidir ! O ideoloji kalbinde ölmüşse zaten Şehid değildir !!!

Alıntı:

Küfr içinde olanlara üzülmek Küfrmüş..PEYGAMBERİMİZİN hayatını oku derim size.
Benim Kast ettiğim salt olan üzülmektir... Geniş manada ''Kafirin kafir olmasına üzülmek'' yahut ''Yaradanı severim Yaradandan ötürü'' kavramlarını Geniş manada kast etmedim ! Ölülerin Din Karşıtı İntiharına üzülmeyi kast ettim !!!

Eşref 09-15-2010 00:38

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803160)
esrefcim duygularinda sonuna kadar haklisin zaten olaya duygusal yaklasan herkes böyle yaklasir..
ancak sunuda unutmayalim oglu terörist olup dagda öldürülen anneyle, diger oglu askerde sehit olan anneye ne diyebiliriz..

Vallahi ben adam öldürüp terör estirsem, değil anam arkamdan ağlamak, gelir kendi eliyle vurur beni.

All times are GMT +3. The time now is 00:30.