![]() |
Alıntı:
Bizim su fazla o zaman :w: Gerçi 2 kat bizimki,sen yinede yakarmaya devam et :w: Elektirik yakında gelir onu da yazarım ;D 55 gelmesi lazım ;ı: |
Alıntı:
|
Bize de hep 60,70 gelir. Bu ay 80 geldi...
Halama 30 falan geliyor hep. Acaba biz mi çok kullanıyoruz yoksa adaletsizlik mi var ??? |
Alıntı:
|
Bugün geldi fatura,92 lira.Busefer eminim su veya doğal gaz faturası değil elektirik :)
|
Alıntı:
kusura bakmayın gülücem ama şokta oldugum ıçın guluyorum :w::w: anlamadım siz şimdi 33 lira fazla mı dıyorsunuz ?? o zaman bızim miktarı duysanız tepkınız ne olurdu merak edıyorum :) ama tabı kac kışılık yaşandıgına baglı |
Alıntı:
Elektrik bugün geldi 92 lira. |
ula Mehmet Allah iyiliğini versin. ben de diyorum 2 daire nasıl 33 tl elektrik faturası ödüyorlar :)
az daha isyan bayrağı açtıracaktın bana. d.bakırda kaçak elektrik kullanım oranı %50 imiş. dürüst olan diğer %50 lik kesim aynı zamanda kaçak elektrik kullananların da faturasını ödüyor. ne güzel ülke dimi :) |
La Murat ''senin adına üzüldüm ne güzel 33 diye avunmuştun hatta bende isyan bayrağımı çekmiştim ama şimdi 92 gelmiş üzüntünü paylaşıyorum'' demeni beklerdim :w:
Ama 33 lirayı çok bulanlarda vardı,çok lüks yaşıyorsunuz diyen vardı :şaşkın: Buna isyan et Murat hatta bende edeyim :w: İyi ki 33 değilmiş kaçak kullanıyorum damgasını yerdim ;D |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 08:42. |